Habersiz misafir

Benim eşim cagirmaz ama ailesi haber vermeden pat diye gelirdi.hic unutmam bı akşam yorgun bı şekilde işten dönüyorum evde yemek yoktu.esimle arabadan indik bı baktık kapıda bizi bekliyorlar.dusuncesiz insanlara ne yapsan da boş ondan sonra uyardık ama yine yaptılar huylari böyle.

Çok haklısınız. Size danışmadan misafir davet etmemeli. Bir de tartışma çıkarıyor hem suçlu hem güçlü.

Kızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
Benim kayinvalidemler de catkapi gelirler hep. Yani catkapi derken, geliyoruz evde misiniz derler ve 10 dakika icinde burada olurlar. En son geldiklerinde ben pijamaliydim. Kahvalti sofrasi masadaydi kaldirmamistim. Evi b.k goturuyordu resmen, cunku bebisli hayat. Onlar geldikten sonra evi sildim supurdum falan. Sanirim o anda anladilar catkapi gelmemek gerektigini. Artik gelmiyorlar.
Esin anlamiyorsa, ailesi geldiginde senin de evin daginik olsun, yemegi yetistireme. Anca o sekilde anlarlar.

Kızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
Eşinle anlaşamıyorsan kayınvalideyle konuşabilirsiniz kadın kadını daha iyi anlar diyerek derdini ona anlat

Bizde de bu sorun oluyodu Ben geçnelerde farkettim biz mesela kendimizi ayarlama anlamıyla ilk bize sorun diyoruz ama onlar farklı anliyo sanki gelmelerini istemiyomus gibi gözüküyoruz bende artık saldım ztn sık gelmiyolar aramizdaki mesafe 40 dk falan gelemeden arayınca ev dağnıksa hemen toparliyorum bana yetiyo

hiç bir hazırlık yapmayın eşiniz yapsın, size sormadan çağırdığına göre kendine güveniyor demek ki.
insan gercekten bir haber verilsin istiyor anne babada olsa belki musait degilim, belki hastayim belki o gün kimseyi görmek istemiyorum eşiniz o evin sadece kendisinin yaşam alanı olmadığını eve birini davet ederken sizede sormasi gerektiğini öğrenmeli bence.
bir dahaki cagirisinda e kendin ağırlarsın o zaman akşama planım vardı benim evde değilim diyip gercektende gitmeyin

X