Habersiz misafir

Kızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
Aynı dertten muzdaribiz ve kayın aile eşimin bu hallerinden yüz bularak çat kapı gelmeye başlamıştı ben daha da dellendim önce eşimle konuştum baktım müdahale etmiyor ben girdim ve direk ailesine söyledim bende çalışıyorum ve sizin her müsait olduğunuzda ben müsait olmuyorum akşam ayağımı uzatmış geceliklerimle otururken koşa koşa üzerimi değiştirmek istemiyorumd eidm tabi başında biraz sesler yükselmişti sonra kesiler ayağını ben çağırmadan gelmiyolar. bende zaten yeterli düzeyde zaman aralıklarında davet ediyorum ayda bir geliyoruz zaten dedirtmicek şekilde

benim evime annemler ablamlar vs bile habersiz gelemez🤣hatta komşum bile. neden? çünkü çoğu zaman dağınık oluyor. atıyorum oda topluysa mutfak dağınık, mutfak topluysa çamaşır katlanmak için ortadadır. mutlaka bir süpürge yapmaya ihtiyaç vardır vs vs vs. o sebeple habersiz kimseyi kabul etmem🤭 maalesef inanılmaz derli toplu olamıyorum keşke olabilsem. eşim de bu huyumu bildiği için asla cat kapı kimseyi davet etmez. ederse de yapacağı ilk şey eve süpürge tutmak olur.

İnsan yerine konmak dikkate alınmak degilmi esas mesele.....önemsemek.....yoksa ailesi buyursun gelsin nedirki.....evlilik ikili aynı evde herşeyi paylaşmak ise bunu bir cümlede hayatım annemler gelecek demek hiç bu konuyu açtırmazdi bile size......böylece izah edin eşinize bir ihtimal anlar .......

benim evime annemler ablamlar vs bile habersiz gelemez🤣hatta komşum bile. neden? çünkü çoğu zaman dağınık oluyor. atıyorum oda topluysa mutfak dağınık, mutfak topluysa çamaşır katlanmak için ortadadır. mutlaka bir süpürge yapmaya ihtiyaç vardır vs vs vs. o sebeple habersiz kimseyi kabul etmem🤭 maalesef inanılmaz derli toplu olamıyorum keşke olabilsem. eşim de bu huyumu bildiği için asla cat kapı kimseyi davet etmez. ederse de yapacağı ilk şey eve süpürge tutmak olur.
Benim evim hep topludur çocuğum yok tüm gün işteyiz. Ama bana da çat kapı gelemezler. Ne münasebet ya. Ben de gitmem habersiz kendi anneme bile

Biz anlaşıyoruz baska bir gun cagirmak icin. Sonra kaynanam ariyor 4 kere telefonda ben de pide yaptirmak icin kiyma cikarmistim diyor. Ben de anne baska bir gun gelin. Bugun musait değiliz diyorum. Esim dayanamiyor tamam gelin diyor. Sonra ben de ne alaka diyorum esime, teli kapattiginda. Bana araba da bagiriyor, kufur ediyor. Ikinizin arasinda kalmaktan biktim diyor. Sonra kaynanamlar geliyor. Benim surat bes karış. Kaynanam Aa bu ne surat ikinizin de. Paramla rezil oldum diyor 😂😂 derken derken olaylar büyüdü büyüdü.
Kisaca ben iletişime geçemedim hic 😂 kendi aralarinda calip oynadilar hep 8 aydir.
O pis heriften boşanırsın umarım, pislik, küfürbaz, kaba , ana kuzusu, ergen herif ...

Evin hanımı,evin beyi diye bir şey yok. İkiniz de beraber yaşadığınız için birbirinize danışmalısınız. Erkeklerin de eli kolu var,misafir ağırlayabilir. Evin hanımıyım evin hanımıyım diye diye bütün ev işlerini üstlenirseniz eşinizin yan gelip yatmasına zemin hazırlarsınız. O sebeple o “evin hanımıyım bana sorulacak” cümlesini değiştirin. “Beraber yaşıyoruz,misafir gelecekse beraber karar verelim” deyin

Beni adam yerine koyup çağıracağı misafir için fikrimi sormuyorsa ikramı, temizliği misafir sonrası derlemesi toplaması kendisine ait

X