- 17 Ocak 2020
- 27.313
- 39.401
- Konu Sahibi portakalll
kaynanamı övdüm bu aradakocanı övdüğünü görünce azcık kızmıştım :) bir arkadaş düzeltti sizin kocalar nasıl dediği için kız yazdı diye :)
sorry
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaynanamı övdüm bu aradakocanı övdüğünü görünce azcık kızmıştım :) bir arkadaş düzeltti sizin kocalar nasıl dediği için kız yazdı diye :)
sorry
Aynı dertten muzdaribiz ve kayın aile eşimin bu hallerinden yüz bularak çat kapı gelmeye başlamıştı ben daha da dellendim önce eşimle konuştum baktım müdahale etmiyor ben girdim ve direk ailesine söyledim bende çalışıyorum ve sizin her müsait olduğunuzda ben müsait olmuyorum akşam ayağımı uzatmış geceliklerimle otururken koşa koşa üzerimi değiştirmek istemiyorumd eidm tabi başında biraz sesler yükselmişti sonra kesiler ayağını ben çağırmadan gelmiyolar. bende zaten yeterli düzeyde zaman aralıklarında davet ediyorum ayda bir geliyoruz zaten dedirtmicek şekildeKızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
Hizmet kısmı. Böyle deme nedenim, konu sahibi bunlara takılıyor, dağınık ve hazırlıksız olmak istemiyor gibi geldi. Yoksa ben olsam onları da hazırlamadan eşe atarım tüm sorumluluğu.Geriye ne kaliyor zaten?
işte bende saçmalamışım.. boşverkaynanamı övdüm bu arada
Evet bi de o konu var. Herkesin evinin ayrı olduğunu da kabul etmekte zorlanıyorlar.Savunmaları şey oluyor "ORASI BENİM DE EVİM."
Benim evim hep topludur çocuğum yok tüm gün işteyiz. Ama bana da çat kapı gelemezler. Ne münasebet ya. Ben de gitmem habersiz kendi anneme bilebenim evime annemler ablamlar vs bile habersiz gelemezhatta komşum bile. neden? çünkü çoğu zaman dağınık oluyor. atıyorum oda topluysa mutfak dağınık, mutfak topluysa çamaşır katlanmak için ortadadır. mutlaka bir süpürge yapmaya ihtiyaç vardır vs vs vs. o sebeple habersiz kimseyi kabul etmem maalesef inanılmaz derli toplu olamıyorum keşke olabilsem. eşim de bu huyumu bildiği için asla cat kapı kimseyi davet etmez. ederse de yapacağı ilk şey eve süpürge tutmak olur.
O pis heriften boşanırsın umarım, pislik, küfürbaz, kaba , ana kuzusu, ergen herif ...Biz anlaşıyoruz baska bir gun cagirmak icin. Sonra kaynanam ariyor 4 kere telefonda ben de pide yaptirmak icin kiyma cikarmistim diyor. Ben de anne baska bir gun gelin. Bugun musait değiliz diyorum. Esim dayanamiyor tamam gelin diyor. Sonra ben de ne alaka diyorum esime, teli kapattiginda. Bana araba da bagiriyor, kufur ediyor. Ikinizin arasinda kalmaktan biktim diyor. Sonra kaynanamlar geliyor. Benim surat bes karış. Kaynanam Aa bu ne surat ikinizin de. Paramla rezil oldum diyor derken derken olaylar büyüdü büyüdü.
Kisaca ben iletişime geçemedim hic kendi aralarinda calip oynadilar hep 8 aydir.