- 25 Haziran 2016
- 6.899
- 12.178
-
- Konu Sahibi portakalll
Benim kayinvalidemler de catkapi gelirler hep. Yani catkapi derken, geliyoruz evde misiniz derler ve 10 dakika icinde burada olurlar. En son geldiklerinde ben pijamaliydim. Kahvalti sofrasi masadaydi kaldirmamistim. Evi b.k goturuyordu resmen, cunku bebisli hayat. Onlar geldikten sonra evi sildim supurdum falan. Sanirim o anda anladilar catkapi gelmemek gerektigini. Artik gelmiyorlar.Kızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
Eşinle anlaşamıyorsan kayınvalideyle konuşabilirsiniz kadın kadını daha iyi anlar diyerek derdini ona anlatKızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
mesaj iptalBana haber verir esim
Ve kayınvalıdem birgünden fazla asla kalmaz
O da aksam gelır yemek yenir sabah kahvaltıyı yaparız en geç bir gibi çıkar
Bızde o yuzden sorun olmuyor
Savunmaları şey oluyor "ORASI BENİM DE EVİM."Çok haklısınız. Size danışmadan misafir davet etmemeli. Bir de tartışma çıkarıyor hem suçlu hem güçlü.
Aşkım sormuş ya siz bu konuda ne yapıyorsunuz diye. Ne yaptığını anlatmış kadın da kız ne bu sinireeee
sizin eşiniz ne yapıyor mu demiş arkadaş :)
abovvvvv görmemişim orayıAşkım sormuş ya siz bu konuda ne yapıyorsunuz diye. Ne yaptığını anlatmış kadın da kız ne bu sinir
Sen de benim gibi burda milletin kocasına sinirlenip cinnet geçiriyorsun galibaabovvvvv görmemişim orayı
Bizde de bu sorun oluyodu Ben geçnelerde farkettim biz mesela kendimizi ayarlama anlamıyla ilk bize sorun diyoruz ama onlar farklı anliyo sanki gelmelerini istemiyomus gibi gözüküyoruz bende artık saldım ztn sık gelmiyolar aramizdaki mesafe 40 dk falan gelemeden arayınca ev dağnıksa hemen toparliyorum bana yetiyoKızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
Anlamadımmesaj iptal
boşverinAnlamadım
hiç bir hazırlık yapmayın eşiniz yapsın, size sormadan çağırdığına göre kendine güveniyor demek ki.Kızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
Evini temizle, yemeğini hazırla gerisini eşin halletsin bir süre.
Dövdün beni demiboşverin
bişeyi yanlış anlayıp yanlış yorum yapmışım
bir arkadaş uyardı
kocanı övdüğünü görünce azcık kızmıştım :) bir arkadaş düzeltti sizin kocalar nasıl dediği için kız yazdı diye :)Dövdün beni demi