Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahahahaha cilveleşmek mı? o dönem arkadaş gibiydik. normal bir konuşma yapmışım. hahaha cilveleşmek olmuyor.
adam kendisi şarkı göndermiş cevap vermemişim, en ufak bir lafında da ağzının payını vermişim hala cilveleştine getiriyorsun. cilveleşecek adam kalmamış sanki ve sanki ben çirkin bir kadınım da cilveleşecek adam bulamıyorum eski eşime sarmışım gibi.

Ya Jameya adam sana şiddet göstermiş, aldatmış adam eski kocan nasıl arkadaş gibi olabiliyorsun.
Adam sana aşk şarkısı atıyor arkadaşız diyorsun.
Adam sana seni bu hayattan kurtaracağım diyor aaa nasıl diyorsun?
Eski eşin bunu yapan kişi.
Hani eski eşinden nefret ediyorsun ya bize öyle yazdın adam aşk şarkısı gönderince böyle hahahihih cevap verince buradan cilveleşiyor gibi duruyor kusura bakma.

Allah aşkına eski eşiyle böyle konuşan biri var mı bir sor bakayım da bizi aptal yerine koyma artık ya haaa arkadaşça konuşmuşsunuz ben de gördüm inandım. İnsan eski sevgilisiyle bile böyle konuşmaz.

evli adamla olmak istesem boşadığım adamı mı ayartırdım? :KK70: o kadar adam varken ortalıkta evli ve genç güzel sevgili arayan, ben gidicem boşadığım adamı ayartmaya çalışıcam. pes gerçekten
Evlendiğini bilmiyordum. 😐

ne konuşmak istiyorsun?
Mesela eski eşin iyi mi kötü mü çözemiyorum. Kötüledin ben dahil herkes gömdü eski konularında. Sonra yeni bir “bilgi” atıyorsun aklım karışıyor.
Türkiye’de boşanmış eski karısı sevgilisi ve kızıyla aynı eve giren hangi eski koca “hangi muhitte oturacaksınız kızım için okul arıyorum”diye okul araştırır? ve 52 bin tl özel okul ödemesi yapar? Yapsın görevi ben olması gerekeni sormuyorum sadece bu forumda dahil bir sürü boşanıp ailesiyle çocuğuyla yaşayan kadınlar var bırak sevgilisiyle yaşamayı onlar bile maddi destek alamıyor eski eşten.
Seninki iyi mi kötü mü çözemiyorum?

Ya Jameya adam sana şiddet göstermiş, aldatmış adam eski kocan nasıl arkadaş gibi olabiliyorsun.
Adam sana aşk şarkısı atıyoruz arkadaşız diyorsun.
Adam sana seni bu hayattan kurtaracağım diyor aaa nasıl diyorsun?
Eski eşin bunu yapan kişi.
Hani eski eşinden nefret ediyorsun ya bize öyle yazdın adam aşk şarkısı gönderince böyle hahahihih cevap verince buradan cilveleşiyor gibi duruyor kusura bakma.

Allah aşkına eski eşiyle böyle konuşan biri var mı bir sor bakayım da bizi aptal yerine koyma artık ya haaa arkadaşça konuşmuşsunuz ben de gördüm inandım. İnsan eski sevgilisiyle bile böyle konuşmaz.
okuduğunu da göremiyor Allahımmmmmmm. aaaaaaaaaaaaa diye bir tepkim var benim yani öylemı?
arada bir çocuk varsa istesen de istemesen de bazı konuları es geçmek zorunda kalıyorsun. çocuğun ihtiyaçları olduğunda veya çocukla birlikte mecbur görüşmek zorunda kaldığında düşman gibi olmamak için. aptal yerine koymuyorum kimseyi sen kendini öyle görüyorsan da o senin sorunun :KK70: demek ki sen hahaha diyince cilveleşiyorsun. yoksa bunu bu şekilde anlamanı başka bir açıklama bulamıyorum. benim için basit bir gülme sen cilveleşince hahaha diyosun demek ki :KK70:

bende diyorum ki o gün msjlaştığımız an ekran görüntüsü aldım telde kaldı, onu gönderdim. bugün ekran görüntüsü alıp atmadım diyorum anlatabiliyor muyum?
Evet çok iyi anlıyorum seni

Mesela eski eşin iyi mi kötü mü çözemiyorum. Kötüledin ben dahil herkes gömdü eski konularında. Sonra yeni bir “bilgi” atıyorsun aklım karışıyor.
Türkiye’de boşanmış eski karısı sevgilisi ve kızıyla aynı eve giren hangi eski koca “hangi muhitte oturacaksınız kızım için okul arıyorum”diye okul araştırır? ve 52 bin tl özel okul ödemesi yapar? Yapsın görevi ben olması gerekeni sormuyorum sadece bu forumda dahil bir sürü boşanıp ailesiyle çocuğuyla yaşayan kadınlar var bırak sevgilisiyle yaşamayı onlar bile maddi destek alamıyor eski eşten.
Seninki iyi mi kötü mü çözemiyorum?
ban hırsızı onu bende çözemiyorum ki. adam bana ulaşamayınca yana yakıla kardeşimi arayıp ben onu rahatsız etmesin diye dönüş yaptım kız kardeşimi aramışsın diyerek, okul araştırıyorum nerde oturacaksın evlendin ya, oradan bakayım dedi. aradan 2 hafta veya 1 hafta geçti konuyu konuşalım dediğimde de ben yazdıramam dedi. yani senin çözemediğini bende çözemiyorum

okuduğunu da göremiyor Allahımmmmmmm. aaaaaaaaaaaaa diye bir tepkim var benim yani öylemı?
arada bir çocuk varsa istesen de istemesen de bazı konuları es geçmek zorunda kalıyorsun. çocuğun ihtiyaçları olduğunda veya çocukla birlikte mecbur görüşmek zorunda kaldığında düşman gibi olmamak için. aptal yerine koymuyorum kimseyi sen kendini öyle görüyorsan da o senin sorunun :KK70: demek ki sen hahaha diyince cilveleşiyorsun. yoksa bunu bu şekilde anlamanı başka bir açıklama bulamıyorum. benim için basit bir gülme sen cilveleşince hahaha diyosun demek ki :KK70:

Jameya madem bana öyle dedin al bakalım sana cevap:)

Canım ben senin yolmaya çalıştığın adamlara benzemem.
Şu sitede boşanan onlarca kadın var yüreğin yetiyorsa sorsana konu açıp bu konuşmamda ne var diye. Aradaki çocuğu da adamdan para koparmak için kullanma olur mu.
Hadi canım sen başka zengin koca avına. Belki sana biraz daha mal mülk alır dava edersin :))

Jameya madem bana öyle dedin al bakalım sana cevap:)

Canım ben senin yolmaya çalıştığın adamlara benzemem.
Şu sitede boşanan onlarca kadın var yüreğin yetiyorsa sorsana konu açıp bu konuşmamda ne var diye. Aradaki çocuğu da adamdan para koparmak için kullanma olur mu.
Hadi canım sen başka zengin koca avına. Belki sana biraz daha mal mülk alır dava edersin :))
e zengin adam peşindeysem eğer neden ben normal bir maaşla çalışan biriyle evlenmeye çalıştım o zaman? çok çelişmiyor musun kendinle acaba? benimz engin adam avına çıktığım filan olsa evden işe işten eve mı giderim :KK70: ajhdkjdkfdkgjkdjg

e zengin adam peşindeysem eğer neden ben normal bir maaşla çalışan biriyle evlenmeye çalıştım o zaman? çok çelişmiyor musun kendinle acaba? benimz engin adam avına çıktığım filan olsa evden işe işten eve mı giderim :KK70: ajhdkjdkfdkgjkdjg

Eski kocan kıskansın diye :)

evet o konuda da yalan söyledim :KK70: yani neden peki bunu yapıyorum bana da söyle de bileyim
Seni az çok çözdüm ben. Aldatmış ve şiddet görmüş olsaydın donuna kadar alamasanda maddi manevi tazminat nafaka Allah ne verdiyse talep ederdin. Haa şöyle bir şey var eğer doğruysa keşke etseydin. Bu da senin hatan.
Oyuzden diyorum bu adam niye rahat acaba zina/şiddet yoktu muydu diye

Seni az çok çözdüm ben. Aldatmış ve şiddet görmüş olsaydın donuna kadar alamasanda maddi manevi tazminat nafaka Allah ne verdiyse talep ederdin. Haa şöyle bir şey var eğer doğruysa keşke etseydin. Bu da senin hatan.
Oyuzden diyorum bu adam niye rahat acaba zina/şiddet yoktu muydu diye
benim 2 yaşında bir kızım vardı illallah etmişim adamdan, çalışma iznim oturma iznim yoktu çocuğumu benden alacak diye tehtidler savuruyordu, şiddet meyilli bir adam bana bir sürü şey yapabilir. sadece huzurlu bir şekilde boşanıp kendi hayatıma bakmak istedim ve öyle de yaptım. avukatım mal mülk alabiliriz dedi hiçbirşey istemedim ve nafaka yazdırıp boşandım. demek ki baya çekmişim ki biran önce kurtulmak istemişim. evet haklısın enayilik ve almam gerekirdi, ben de aynı şeyi düşünüyorum şu an ki aklımla keşke alsaydım diye. demek ki o an önemsememişim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X