Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 yıl 2 aydır hakkın olan nafaka arttırım davası için para bulamayan biri için çok mu gerekli dyson? Avukat arkadaşlar var ise sorum- tahmini ne kadar tutuyor bu dava açma masrafı?
kimsenin malında gözüm yok 30 bin liralık süpürge için kimseyle çingeneleşemem. konuyu çok farklı yerlere saptırıp duruyorsunuz. eğer malında gözüm olsaydı eski eşimin mallarına göz koyardım süpürgeye mı göz koyucam :KK70: çok küçük düşünceler bunlar.

süpürge de dyson değil philips. para göz olsam dyson mı alalım philips mı alalım dediğinde dyson derdim :KK70:
ve yine paragöz olsaydım tüm evin eşyalarını da değiştirtirdim koltuk da almak istemişti. acele etmeyelim diye ben durdurdum :KK70:

Dün paylaştığın fotoğraf vardı güya eski eşin geçen yaz sana barışalım diye çok uğraşmış.
Whatsap mesajları eski olunca eski tarih yazar normalde misal 3.06.2023 gibi.
Seninki neden “Bugün “ yazıyor ?
Şirket hattından kendi kendine mi yazıyorsun?

Eklentiler

• IMG_0666.png
    IMG_0666.png
    293,2 KB · Görüntüleme: 97
Dün paylaştığın fotoğraf vardı güya eski eşin geçen yaz sana barışalım diye çok uğraşmış.
gözünü seveyim bana msj at takı sayfamdan oradan tarihli bir şekilde sana atayım lütfen.

Bana söz verip arkasında durmayan adamlara öfkelenmem kadar daha doğal ne var? Konuyu çok uzattınız gerçekten. Anahtarla girdiyse de benim olduğum zaman gelseymiş hanımefendi,normali bu değil nı? Benim de buna öfkelenmem kızmam normal değil mı? Siz olsanız kızmazdınız anlaşılan dingonun ahırı gibi evinize ayrıldıktan sonra anahtarla da olsa girebilir değil mı? Adamı evden göndermişim defalarca anahtarımı getir diye belirtmişim ohooo normaliniz anormal bence

Jameya hepimiz az çok ilişki yaşadık. Bir ilişkide neler olur süreç nasıl işler bizler de biliyoruz.

Senin kızdığın izinsiz girme güvenlik sorunu falan değil apaçık o eşyaları almasını sindirememen ve eşyalarını tamamen alıp "artık bu evde yaşamıyorum"u kesinleştirmesi. Güvenlik sorunu olsaydı ilk girdiğinde çok sinirlenip değiştirirdin, daha önce aklına gelmemişse bile o an "aaa bu benim evime giriyor" diye dank ederdi. Bunu kızınız bile der yani.

Bir de sizin maddi durumunuzu cidden anlayamıyorum asgari ücretle çalışırken birden dükkan sahibi oluyorsunuz. İşler çok kötü giderken birden dükkanı büyütmeye gidiyorsunuz. Aynı ülkede yaşıyoruz yani bu ekonomide böyle uç şeyler yapabiliyorsunuz.

kimsenin malında gözüm yok 30 bin liralık süpürge için kimseyle çingeneleşemem. konuyu çok farklı yerlere saptırıp duruyorsunuz. eğer malında gözüm olsaydı eski eşimin mallarına göz koyardım süpürgeye mı göz koyucam :KK70: çok küçük düşünceler bunlar.
Gördüğüm çok enteresan üyelerden birisin. Çocuğu 2 ay botsuz geçiren bir anne için aşırı “zengin zengin” konuşuyorsun 30 binde neymişşş gibi. İlginç

Üstteki 5-6 soruya cevap verir misin?

Burada ırkçılık yapmıyorum konuyu evirip çevirme.Agresifliğini de bırak sana zarardan başka bir şey getirmiyor. Parasını verip yaşayanla dedesi kan döken,savaşa giden,anne babası kalkınmasında destek olan üreten çalışan birileriyle aynı olamaz Jameya. Sen sevebilrsin ama eleştiremezsin üç kuruş vergi verdim diye . Sana tavsiyem bu konuya fazla takma ben takılırım çünkü. Sana faydası yok
Mustafa Kemal “Geldikleri gibi giderler.” i senin için değil, işgal donanmaları için söylemişti. Bir rahat dur artık.

tamam ama ben paragözüm sonuçta arada 5 k gibi bir miktar vardır max ama ben paragöz olduğum için onu isterdim :)
5K bile yok ki, üç aşağı beş yukarı aynı. Ayrıca Philips’in ıslak kurusu daha iyi zaten, ben de olsam onu seçerdim. 🤣

Gördüğüm çok enteresan üyelerden birisin. Çocuğu 2 ay botsuz geçiren bir anne için aşırı “zengin zengin” konuşuyorsun 30 binde neymişşş gibi. İlginç
ben çocuğuma bot almak için borç aldım 2 ay botsuz da gezmedi bu arada. onu da atayım istersen özelden msjlarımı arkadaşımla. sen bana yaz ben sana tarihli bir şekilde her detayıyla atayım ban hırsızı.

ben çocuğuma bot almak için borç aldım 2 ay botsuz da gezmedi bu arada. onu da atayım istersen özelden msjlarımı arkadaşımla. sen bana yaz ben sana tarihli bir şekilde her detayıyla atayım ban hırsızı.
Her şeyini yazıyorsun ya eski kocam bunu dedi şunu dedi diye paylaş buradan herkes okusun kendimi özel gibi hissettim şuvan

yani? az mı? 2 ay önce bot alamıyorum 1000 tl diye konu açmamış mıydın
şuan geçinebilmek için min. 30 k lazım aylık. düzgün bir hayat yaşamak için en az 50 k. bi market alışverişi 2 haftalık 2500 tl tutuyor. evet büyük bir para değil 30 k yani bunda gözüm olacak kadar büyük bir para değil. botla bunu karıştırmana gerek yok o dönem kötü bir dönemdeydim bununla kıyaslaman çok saçma. ben çok paragöz bir kadınım ya paragöz bir kadın için 30k birşey değil demek istiyorum

Birisi konu sahibine boşanılan eşle böyle konuşulmaz yazabilir mi?
Ben yazınca kızıyor da

Bildiğin cilveleşiyorlar. :olamaz:

Her şeyini yazıyorsun ya eski kocam bunu dedi şunu dedi diye paylaş buradan herkes okusun kendimi özel gibi hissettim şuvan
al işte neden ismiyle paylaşayım adamı ya yaz işte bana atayım özelden sana. çekincem olsa bunu da teklif etmezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X