Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

GARıPOĞLU'NUN RAKILARI KAÇAK ÇIKTI!..

Emniyet güçleri yaklaşık 1 milyon rakı şişesine el koydu!!..

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda Hayyam Garipoğlun'a ait fabrikada 1 milyon civarında kaçak rakı şişesi ele geçirmişti. Yaklaşık 1 aydır fabrikada çalışma yapan Maliye Bakanlığı ekipleri incelemesini tamamladı ve içkilerin kaçak olduğunu tespit etti.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uzunçiftlik beldesinde bulunan Hayyam Garipoğlu'na ait Trakya Sanayi Fabrikası'nın deposunda 1milyon rakı şişesi ele geçirmişti. Yapılan operasyonun ardından içkilerle dolu depo incelenmek üzere Tütün ve Alkol Piyasayı Düzenleme Kurumu ile Maliye Bakanlığı ekiplerine bırakılmıştı.

Yaklaşık bir aydır fabrikada inceleme yapan uzmanlar, 1 milyon şişe üzerinde inceleme yaptı. Ekipler tarafından yapılan inceleme sonucunda, 70, 100 ve 150 cc'lik şişelere, daha düşük miktarlardaki şişelere takılması gereken bandrollerin takılmış olduğu tespit edildi. Bunun üzerine emniyet güçleri yaklaşık 1 milyon rakı şişesine el koydu

:1shok::1shok:04.00 heee :roflol:
yarın kaçta bilgin varmı ?netten bakarım yada şimdi
bende inanmıyorum aslında ama bir kere deniyem dedim o güne denk getiripte
o yarın olabilir bunun için müsaitim idrarı bende denemicem zaten:dilcikar:
hadi onu sürdün nerde nasıl beklicen onu boşverdim
bu dolunay işide pisikolojik olabilirmi bilmiyorum
umarım ciddi ciddi faydalı olurr

allahım ne güzel haber bunlarrrrrrrrr hihoyyyt :lepi: alkisalkisalkis

amann esra ceyhanda çok bunaltmıştı artık
kadını görünce hemen deiştiriyodum tvyi iyi olmuşş
ilk zamanlar severdim ama hepsi bi zaman sonra şımarıyor ve saçmalıyor:dilcikar:

:1shok: :1shok: kafamçokkarıştı nasıl yane yaa ne işe yarıyormuş dolunayda almak :bbo:
tüyleri azaltıyor deniliyorr
deneyen herkes doğru fayda gördüm diye iddia ediyor
denemek lazm ayy burcum sen çocuklarda ilk zamanları denede
onlar büyüyünce bu tür sorunlar yaşamasınlar erken başlamak daha iidir belki
dolunay gününe saatine yapıp uygularsın olmazmı:uhm:

beter olsunlar ailecek kötükedihüso :mymeka:

ıSTANBULLU KUMA EVı TERK ETTı

7 yıl önce ıstanbul'da tanıştığı 5 çocuklu Cemil ıstekli'ye aşık olup Şanlıurfa'ya kuma giden Gülten ıstekli evini terk etti...

ıstanbullu Gülten ıstekli, 17 yaşında iken aşık olduğu Cemil ıstekli'ye kuma gitmiş, bu olay basında büyük yankı bulmuştu...

Son düzenleme:
beter olsunlar
ohhh sbh programlarından bıkmıstım hee

nan neremızı alıyok ne edıook dolunayda anlamadım herzmn dolunay olmazkı ozmn ormanlar coğalmazmı:roflol:

3 haftada göbeğinizden kurtulun!... ışte çözüm önerileri..

Sadece 3 haftada, özellikle göbek-bel bölgenizi inceltebilirsiniz.

Mekik hareketi

ışe sabah ve akşam ellişer kez mekik çekerek başlayabilirsiniz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağ dokusunu harekete geçirir ve yağların yanmasına yardımcı olur.

Sopalı hareket

Enseye koyulan bir sopa yardımıyla sağa ve sola dönerek yapılan bu hareket karnınızın yan tarafındaki kasların şekillenmesine ve göbeğinizin erimesine yardımcı olur.

3 haftada göbeğinizden kurtulun!

Yan mekik

Yan kaslar ve bel kasları için belki de en yararlı hareket bu. Önce sağa doğru yatın. Sağ elinizi sağ kulağınızın üstüne değercesine yaklaştırın. Sol elinizi belinizin sol tarafına sol dirseğiniz gelecek şekilde yerleştirin. Sol elinizle belinizin sağındaki kasları hafifçe tutun. Hızla sağ kolunuzu ve sağ ayağınızı birbirine doğru yaklaştırın. 60 kez tekrarlayın.

Popo hareketi

Önce sol diziniz üstüne yatıp ayaklarınızı dik koyup rahat bir şekilde ayağınızı kayırabildiğiniz kadar yukarı kaldırıp aşağı indirin. Bu sırada dizinizi fazla bükmeyin. Daha sonra aynı hareketi yine sağ diziniz üstünde dayanarak yapın. Bu hareketi de en azından 30-40'ar kez yapmaya gayret edin. Popo ve çevresindeki yağ dokusunu azaltır.

Yanlara esneme

Bu harekette önce hazır oldaki gibi dimdik duracaksınız. Sonra hızla sağa ve sola doğru esneyebildiğiniz kadar, dikliğinizi bozmadan esneyeceksiniz. En azından üç dört dakika hızlı bir şekilde yapmaya gayret edin. Baş dönmesi, çok yüksek tansiyonu olanlar için de uygun bir hareket olmayabilir.

Haftanın tek günleri bunları yiyin

Kalkar kalkmaz: 1 bardak ılık ballı limonlu su

Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali

Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.

Öğle: 1 porsiyon ızgara tavuk (derisiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı).

Ara(saat 15.00): 3–4 yulaflı bisküvi

Ara(saat 17.30): 1 adet yeşil elma.

Akşam: 4–5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası.

Gece: 1 bardak sekersiz tarçınlı ılık light süt. 3–4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avokado yaprağı karışım çayı içilecek.

Yasaklar

* Kolalı, sekerli içecekler * Kızartma * Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk - balık derisi, tam yağlı süt) * Alkol (özellikle bira) * Beyaz un, * Beyaz şeker * Aşırı gündüz uykusu * Çikolata * Yağlı çerezler * Cips

Milliyet Gazetesi

ızel ile aşk yaşadığı iddia edilen Yusuf Güney bu haberi kahkahayla gülerek okumuş...

ızel'in ablası yaşında bir kadın olduğunu belirten Yusuf Güney, aşk iddialarını kesin bir dille yalanladı...

:1shok: :1shok: kafamçokkarıştı nasıl yane yaa ne işe yarıyormuş dolunayda almak :bbo:

Valla balım, sürekli dolunayda alınca bitiyo diyolar...

Benim anneannem, babaannem erken yaşta vefat edince; onlardan böyle bir bilgi edinemedim; ama onlarla yaşıt teyzelerimden duydum: "Dolunayda alırsanız, zamanla biter." diye...

Umut dünyası işte, ne yaparsın... :roflol::roflol::roflol:​

Esra Ceyhan, bekarken çok hoşuma giderdi..
Evlendi, çocuğu oldu; bi haller oldu kadına. Tüm büyüsünü yitirdi...
Karakteri, erezyona mı uğradı nedir anlamadım vallaaa... :uhm:
Gıcık oluyom şinci... :mymeka:​

Vay içenin haline... :roflol::roflol::roflol:​
La ne sessiz topik olmuş bura benneyaptımki

Sitenin ayarı kaçmış diyolar... :roflol::roflol:​

ne edıynız nan

Naaapalım bacım?
İki lafın, belini kırıyos...
Gel sen de kır... laelaelaelaelae​

Hiç saklamadı AÇIKÇA GAY'ıM DEDı. Bir itiraf daha YAHUDıYıM

Oray Eğin'in haftalık yayımlanan Şalom gazetesine yazdığı 'Benim Yahudi Kökenim' yazısı çok tartışılacağa benziyor. Bilindiği gibi Şalom, '360 Derece' köşesinde Yahudi cemaati dışından ünlü gazetecilere sayfalarını açıyor ve 'konuk yazar' olarak ağırlıyor... Bu haftaki konuk ise daha önce de yaptığı cesur açıklamalarla bilinen Akşam yazarı Oray Eğin'di. Sözünü sakınmayan Eğin, açık açık "gayim" dedikten sonra şimdi de açık açık "kökenim yahudi" dedi.

topik sahibesi davet etmiş
eee davete icabet etmemek olmas
bende geldim hatunlar slm olsun herkese buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…