- 13 Mayıs 2007
- 1.932
- 2
- 45
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #1.301
şakkıdışakkıdışakkıdı
Kıslar, yarın dolunaymış...
Dolunayın insanlar üzerindeki etkisini biliyos zati...
" İlim adamlarının araştırmalarına göre,.....
şakkıdışakkıdışakkıdı
Kıslar, yarın dolunaymış...
Dolunayın insanlar üzerindeki etkisini biliyos zati...
" İlim adamlarının araştırmalarına göre, dev gibi okyanuslarda med-cezir olaylarına yol açan dolunay, vücudunun yüzde 80'i su olan insanoğluna da tesirler yapıyor.
Vücuttaki sıvı dengesi bozuluyor, beyindeki düzenli işleyiş aksıyor ve kalp atışı hızlanıyor. Özellikle kalp ve şeker hastalarında tehlikeli sonuçlara yol açabilen dolunay, sinir sistemindeki hücrelerin işleyiş düzenini bozduğu için dengesizlikler meydana getiriyor.
Bunda vücuttaki elektrik akımının iki misline çıkması da büyük rol oynuyor. Dolunayın kadınlara daha fazla tesir ettiği de bir gerçek. İlim adamları bu tesirleri şöyle sıralıyor:
1- Kadınlar dolunay günlerinde çok hassas oluyor ve daha çabuk ağlıyorlar.
2- Doğumlar, bu günlerde yüzde 20 oranında artıyor.
3- Dolunay adet görme düzenini bozuyor ve kanamaları arttırıyor.
4- Cinsiyet hormonundaki artış sebebiyle cinsi arzular fazlalaşıyor.
5- Kadınlarda migren artıyor ve daha saldırgan hale geliyorlar. "
Aha da buraya yazıyom, yarın sitede kesin bi şeyler olcak... Kavga yaneee... laelaelaelaelae
Bu arada dilber Hala'nın Dijitürk reklamına 10 puan verdim...
Çok süper bi reklam olmuş...
Hele son sahnede striptis yapışı bi harika...
Dilber hala demişken, Şahika'nın günlük hayatta, çok çekingen ve utangaç biri olduğunu biliyor muydunuz?...
Kadın, iki lafı bir araya getiremeyen biriymiş resmen, sahne dışında... :1shok:
Çok ilginç vallaaa...
Dedikodularım şincik bu kadar.... şakkıdı
Şizofreni hastalarının çalışacağı bir kafe açılacak. Ankara Beşevlerde'deki Mavi At adlı kafe, 5 Haziran Cuma günü hizmete başlayacak
oyoy oy kıyamam haber ararda bulurmuşşşalkisalkisalkis
söylemiştim sana ecelin olucam diye kork benden bide gitseydinklava:geliyordu yani
başkalarından korkuyonda benim yüzüm yumuşak diye korkmamazlık yapmıyon dimii
aferiinnnvereliniortak .......... :mymeka:
okumammı sorma:ecrin_bebek:fatmahale okudun mu dolunay ın etkilerini doğmlar artıomşş bakkkk
hoşgeldin canım naberyerimsenibenyok şimdilik sizdekı dedıkoduları alıyım:roflol:
selamlar kizlar iyi hafta sonlari hepiciginizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol canmm imm bnde tatlımmmm.. ewet maşllh faaliytte buralarr bnde çıkıcm brasdan oğlan uyandııı zemuszemusnasilsin kardelencim bende yeni geldim bir bakem dedim masallah geceden beri faliyettemis topik.........
hg canmmmmSelamlar dedikoducu hanımlar kaydirigubbakcemile herkese iyi haftalar zemuszemus zemuszemus
Benim ayaklarımdan bağlasalar, üstüne 1000 ytl verseler gider miyim acebaa? :1shok::1shok:
( belki 1000 ytl ye düşünebilirim gitmeyi de... :roflol: )
Sinek avlar o kafe valaaa...
Hasbelkader bilmeden biri gitse, içtiği kahvenin parasını ödese; iki dk. sooora garson gene gelir; "Parayı ödemedin. " diye... yerimseniben
Nasıl ispat edersin kardeşim? :mymeka:
saol canmm imm bnde tatlımmmm.. ewet maşllh faaliytte buralarr bnde çıkıcm brasdan oğlan uyandııı zemuszemus
hg canmmmm
fatma hele ewet valla bende aramayı düşünüom şimdi aradn mı sen aradnsa msn den yazz barii mrak ettm bak şindikk
nolmuş delikafaduldenkimi arıyosunuz delikafaduldenneden ne zmandelikafadulden