- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
- Konu Sahibi DreamLover
- #1.361
nereye kayboldunuz ayolll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ızel cok cırkın zaten be masallah sıfatı sankı susuz toprak cukur cukur olmuşş
buda karızma ama
ıyı hafta sonlarıııı
npıonuz bakalım bugun baya haber var galba nasıl okucaz sımdık
ızel ile aşk yaşadığı iddia edilen Yusuf Güney bu haberi kahkahayla gülerek okumuş...
ızel'in ablası yaşında bir kadın olduğunu belirten Yusuf Güney, aşk iddialarını kesin bir dille yalanladı...
Hiç saklamadı AÇIKÇA GAY'ıM DEDı. Bir itiraf daha YAHUDıYıM
Oray Eğin'in haftalık yayımlanan Şalom gazetesine yazdığı 'Benim Yahudi Kökenim' yazısı çok tartışılacağa benziyor. Bilindiği gibi Şalom, '360 Derece' köşesinde Yahudi cemaati dışından ünlü gazetecilere sayfalarını açıyor ve 'konuk yazar' olarak ağırlıyor... Bu haftaki konuk ise daha önce de yaptığı cesur açıklamalarla bilinen Akşam yazarı Oray Eğin'di. Sözünü sakınmayan Eğin, açık açık "gayim" dedikten sonra şimdi de açık açık "kökenim yahudi" dedi.
Hiç saklamadı AÇIKÇA GAY'İM DEDİ. Bir itiraf daha YAHUDİYİM
Oray Eğin'in haftalık yayımlanan Şalom gazetesine yazdığı 'Benim Yahudi Kökenim' yazısı çok tartışılacağa benziyor. Bilindiği gibi Şalom, '360 Derece' köşesinde Yahudi cemaati dışından ünlü gazetecilere sayfalarını açıyor ve 'konuk yazar' olarak ağırlıyor... Bu haftaki konuk ise daha önce de yaptığı cesur açıklamalarla bilinen Akşam yazarı Oray Eğin'di. Sözünü sakınmayan Eğin, açık açık "gayim" dedikten sonra şimdi de açık açık "kökenim yahudi" dedi.
selam:)
selamlarrrrrrrrrrr
topik sahibesi davet etmiş
eee davete icabet etmemek olmas
bende geldim hatunlar slm olsun herkese buyrunnnnnnnnn
nereye kayboldunuz ayolll
selam ne ilginç haberler çok ilgimi çekti boncuğum nerelerdesiniz
selam:)
selamlarrrrrrrrrrr
slm kızlar buraya girip bana yardımcı olursanız sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/285895-ogluma-isim-ariyorum.html
içim karardı :)