Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

Heee, kazın ayağı öyle gidermiş hepp...
Neyse laaa, ben de seni öslemiştim... kaydirigubbakcemile5

Ayyy bu arada ben; yorumları okudukça gülüyom; benim oğlan da, bi şeyden anlarmış gibi bana bakıp gülüyo... 3 yaşında kerata... laelaelaelaelae

Ben dolunayda alıyom tüylerimi ; ama çiş sürmüyom... :roflol:

Kıs hele Sünger Bob' a diyodu ya, "Sünger' im evin güselmiş, amma accık rutubetliymiş." diye.... Koptum yaaa... :roflol::roflol::roflol:​

:roflol::roflol:
Selamlar dedikoducu hanımlar kaydirigubbakcemile herkese iyi haftalar zemuszemus zemuszemus
hg canm buyur sohbetea.s.
fatmacimda burdamis nasilsin canim benimopuyorumnanaktan
burdayım canım iyim sen nasılsınyerimseniben
hg canmmmm

fatma hele ewet valla bende aramayı düşünüom şimdi aradn mı sen aradnsa msn den yazz barii mrak ettm bak şindikk
yerimseniben:lepi:
fatmacim valla uykum geldi sabah iste var dayanamadim iyiyim sükür canim benim

şaka diyom zaten be gülüm merak etme bende kalamadım çıktım hemen zaten benmkiler uyuymamıştı daha onları uyuttum:ecrin_bebek:

Şahika'nın günlük hayatta, çok çekingen ve utangaç biri olduğunu biliyor muydunuz?...

ferza evet biliyorum çok çekingen biri olduğunu bir programda söylemişti
hatta utangaç utangaç konuşuyordu emin değilim ama beyaz showdu galibaa
ben şaşırdım böyle utangaç bir kadın nasıl olurda bu rolleri yapabiliyor?

senindemi oğlun vardı ferzaa bilmiyordumm
allah bağışlasın allah acılarını göstermesinn cnm

dolunayda tüyleri almanın faydası oluyormu
özellikle bir saattemi alman gerekiyor yoksa günün her saati uygunmu?

arada olur salla geçgamyoncuiremsu
sormuyomu oğlan anne kime gülüyon diye benmkiler güldümmü başıma geliyolar ne gördün ne gördün diyedelikafadulden
aaa doğruuu o daha doğurmadımıı
allah kolaylık versin allah kurtarsın a.s.
kız eltimiz doğuruyo 3 numarayerimseniben
kardelenle eltiyiz biz unutmadın demi:mymeka:
ben kaciyom iyi sohbetler size sonra görüsürük
:a015:

evet canım bende yakından gördüm kızlar fotosunu kuzenimle beraber ..
inanamadı gerçek halini rol yapıyo sanmıştım beyazda izlediğimde:1shok:

kızlar ben gidiyom çamaşır serip gelem:a015:
işler beni bekliyo-tatlicadiarzu-

fatmam ferza nere gitmişti ki????

Temmuz ayına kadar, tam tutulma olmayacakmış gülooo; ama gene yarım tutulma oluyo.
Üç aydır deniyorum, oldukça fayda gördüm... Hatta komşum da inanamadı... :1shok:

Belki de kendimisi kandırıyos, bilmiyorum ama devam ediyom bakalım... -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Çünkü, eskiler de aynı şeyi söylüyolarmış... şakkıdı

Ben netten dolunay saatlerini inceliyorum, ona göre işimi gücümü bırakıp, o saatlerde almaya çalışıyom vallaaa... hihoyyythihoyyyt
Hatta geçen ay, gece yarsı 04:00 gibi falandı tutulma saati, o saate kadar bekledim...
Soora inlerle cinlerle oturup tüy yolduk... :roflol::roflol:​

:1shok: :1shok: kafamçokkarıştı nasıl yane yaa ne işe yarıyormuş dolunayda almak :bbo:

Son dakika!.. Kanal D’den “Sessiz sedasız” operasyon!!!..

Kanal D yönetimi, “Esra Ceyhan”la vedalaştı!.. Herkes bu programın yaz tatiline girdiğini zannederken, Kanal D'nin mayıs ayı sonu itibariyle Esra Ceyhan'la ilişkisini kestiği ortaya çıktı. Ceyhan, son dönemde, çok düşük izlenme payları alıyor hatta çift rakamı bile zar zor görüyordu!.. Ve bir gelişme daha... Kanal D'de gelecek sezon “Sabahların Sultanı” da olmayacak. (Zaten Seda Sayan'ın kendisi de artık gelecek sezon bu programı yapmayacağını açıklamıştı) ancak, Seda Sayan'a, boşa çıkan Esra Ceyhan'ın saati açılacak ve burada yapacağı yeni tarz bir program (sosyal içerikli) denenecek!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…