- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #1.321
ferzam hoşgeldin şükür kavuşturana ne zamandır denk gelemiyorduk.ahsen ben gittiğine çok üzülmüştüm.birgün adını tesadüfen görünce valla çok şaşırdım ve sevindim:1shok:
yazıların muhteşemdi hala devam ediyormusun uzun süredir takip etmiyorumama dönmene gerçektende sevindimopuyorumnanaktan
ne zamandır forum sayfana yazıcam ama hep unutuyom ya kusura bakma kısmet bugünemiş:çok üzgünüm:
bu arada haberde harbi süper:lepi:
dolunuayın etkilerine bende kesinlikle inanıyoruma.s
ayy süpersin valla ferzacımvereliniortak hoşgeldin
ne dedikoducu karıymışsın haberim yohh :roflol:
dolunayı sölediğin iyi oldu yaff yarın bu işime yarıcak
tüyler hakkındada bir söylenti var
ne kadar doğru bilmiyorum ama denemek istiyorum
dolunayın üzerimizdeki bu etkilerinden haberim yoktu yanii
dilbere gelince benda bayıldım valla reklama hihoyyyt
dedikodu ödülünü sana veriyorum cnm
kk nın en dedikoducu karusuna:hooray:
:roflol::roflol:
Benim ayaklarımdan bağlasalar, üstüne 1000 ytl verseler gider miyim acebaa? :1shok::1shok:
( belki 1000 ytl ye düşünebilirim gitmeyi de... :roflol: )
Sinek avlar o kafe valaaa...
Hasbelkader bilmeden biri gitse, içtiği kahvenin parasını ödese; iki dk. sooora garson gene gelir; "Parayı ödemedin. " diye... yerimseniben
Nasıl ispat edersin kardeşim? :mymeka:
hg canm buyur sohbetea.s.Selamlar dedikoducu hanımlar kaydirigubbakcemile herkese iyi haftalar zemuszemus zemuszemus
burdayım canım iyim sen nasılsınyerimsenibenfatmacimda burdamis nasilsin canim benimopuyorumnanaktan
yerimseniben:lepi:hg canmmmm
fatma hele ewet valla bende aramayı düşünüom şimdi aradn mı sen aradnsa msn den yazz barii mrak ettm bak şindikk
fatmacim valla uykum geldi sabah iste var dayanamadim iyiyim sükür canim benim
Şahika'nın günlük hayatta, çok çekingen ve utangaç biri olduğunu biliyor muydunuz?...
Heee, kazın ayağı öyle gidermiş hepp...
Neyse laaa, ben de seni öslemiştim... kaydirigubbakcemile5
Ayyy bu arada ben; yorumları okudukça gülüyom; benim oğlan da, bi şeyden anlarmış gibi bana bakıp gülüyo... 3 yaşında kerata... laelaelaelaelae
Ben dolunayda alıyom tüylerimi ; ama çiş sürmüyom... :roflol:
Kıs hele Sünger Bob' a diyodu ya, "Sünger' im evin güselmiş, amma accık rutubetliymiş." diye.... Koptum yaaa... :roflol::roflol::roflol:
arada olur salla geçgamyoncuiremsu
Heee, kazın ayağı öyle gidermiş hepp...
Neyse laaa, ben de seni öslemiştim... kaydirigubbakcemile5
Ayyy bu arada ben; yorumları okudukça gülüyom; benim oğlan da, bi şeyden anlarmış gibi bana bakıp gülüyo... 3 yaşında kerata... laelaelaelaelae
Ben dolunayda alıyom tüylerimi ; ama çiş sürmüyom... :roflol:
Kıs hele Sünger Bob' a diyodu ya, "Sünger' im evin güselmiş, amma accık rutubetliymiş." diye.... Koptum yaaa... :roflol::roflol::roflol:
kız eltimiz doğuruyo 3 numarayerimsenibenaaa doğruuu o daha doğurmadımıı
allah kolaylık versin allah kurtarsın a.s.
:a015:ben kaciyom iyi sohbetler size sonra görüsürük
ferza evet biliyorum çok çekingen biri olduğunu bir programda söylemişti
hatta utangaç utangaç konuşuyordu emin değilim ama beyaz showdu galibaa
ben şaşırdım böyle utangaç bir kadın nasıl olurda bu rolleri yapabiliyor?
ferzam hoşgeldin şükür kavuşturana ne zamandır denk gelemiyorduk.ahsen ben gittiğine çok üzülmüştüm.birgün adını tesadüfen görünce valla çok şaşırdım ve sevindim:1shok:
yazıların muhteşemdi hala devam ediyormusun uzun süredir takip etmiyorumama dönmene gerçektende sevindimopuyorumnanaktan
ne zamandır forum sayfana yazıcam ama hep unutuyom ya kusura bakma kısmet bugünemiş:çok üzgünüm:
bu arada haberde harbi süper:lepi:
dolunuayın etkilerine bende kesinlikle inanıyoruma.s
Az sonra şok bir haberle gelicem sıkı durun şutarafagitti
hoşgeldin dedikoducu kateSelam dedikoducu bacılar :jeyyar:
kızlar ben gidiyom çamaşır serip gelem:a015:
işler beni bekliyo-tatlicadiarzu-
senindemi oğlun vardı ferzaa bilmiyordumm
allah bağışlasın allah acılarını göstermesinn cnm
dolunayda tüyleri almanın faydası oluyormu
özellikle bir saattemi alman gerekiyor yoksa günün her saati uygunmu?
Temmuz ayına kadar, tam tutulma olmayacakmış gülooo; ama gene yarım tutulma oluyo.
Üç aydır deniyorum, oldukça fayda gördüm... Hatta komşum da inanamadı... :1shok:
Belki de kendimisi kandırıyos, bilmiyorum ama devam ediyom bakalım... -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Çünkü, eskiler de aynı şeyi söylüyolarmış... şakkıdı
Ben netten dolunay saatlerini inceliyorum, ona göre işimi gücümü bırakıp, o saatlerde almaya çalışıyom vallaaa... hihoyyythihoyyyt
Hatta geçen ay, gece yarsı 04:00 gibi falandı tutulma saati, o saate kadar bekledim...
Soora inlerle cinlerle oturup tüy yolduk... :roflol::roflol: