Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

bende bugun ogrendım cagla sıkel hamılemıs
alısanın kardesı evllenmıs
bıde dun aksam gokhan ozen kocaelıde konser verdı..ben sahsen ızldım begendım:))

ayy ızel cok cırkın zaten be masallah sıfatı sankı susuz toprak cukur cukur olmuşş

buda karızma ama

Laaa yazık beeee...

ıyı hafta sonlarıııı
npıonuz bakalım bugun baya haber var galba nasıl okucaz sımdık

Okuma kıs, direk dal içeri...
Sen okuyuncaya kadar, sayfalar alır başını gider... Okumakla yetinirsin... :jeyyar:​

Ben bu oğlanı görünce, soluğu mahkemede alasım geliyo vallaaaa...
Ne çıtır oğlan yaaa.. .
Mmmhhh yeme de, yanında yat... sositosositosositososito

Vallaaa ızel'e yaşından dolayı güldüğünü hiç sanmıyorum bu çıtırın...
"Dengim değil" diye düşünmüştür... Ama kahkahayla gülmesi de çok ayıp olmuş... kötükedihüso

Evliya olsa, gene de içimden sevgi akmaz bu herife...
Aynı sokaktan geçmeyi bile hakaret sayarım vallaaaa...

Şahsen, sokak k...klerine daha çok saygım var... naniknanik​

irenç yaratık..:dilcikar:

topik sahibesi davet etmiş
eee davete icabet etmemek olmas
bende geldim hatunlar slm olsun herkese buyrunnnnnnnnn

nereye kayboldunuz ayolll

selam ne ilginç haberler çok ilgimi çekti boncuğum nerelerdesiniz

selamlarrrrrrrrrrr

hepinize slm kusura bakmayın ansızın misafirim geldi ve çıkmak zorunda kaldım şimdi gitii ama işim var yine halımı yıkıcam bakam diye girdim haberler çokmuş yafsalkisalkisalkis

son dakika haberlerinden.........

Ağabeyinin Göğsüne Yapışan Keneyi Çıkardı
Konya'nın Seydişehir ılçesi'nde, 6 Yaşındaki Aleyna Altınışık, Ağabeyi 12 Yaşındaki Batuhan'ın Göğsüne Yapışan Keneyi, 'Doktor Amcalar Böyle Yapmıştı' Diyerek Çıkarttı. Ailesi, Bir Gün Önce de Aleyna'ya Kene Yapıştığını ve Hastanede Çıkarıldığını Söyledi.
Olay, Alaylar Mahallesi Eti Lojmanları’nda meydana geldi. Aleyna ve Batuhan Altınışık, sokakta oynarken, Batuhan’ın göğsüne kene yapıştı. Bunu gören küçük kardeşi Aleyna, ‘Doktor amcalar böyle yapmıştı’ diyerek, ağabeyinin vücudundaki keneyi, eliyle çıkarıp attı. Batuhan Altınışık, olayı anlatınca, ailesi tarafından Seydişehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Doktorlar, Batuhan Altınışık’ın vücudundaki kenenin çıkarıldığını, bu sırada vücutta her hangi bir parça kalmadığını belirledi.

Baba Uğur Altınışık, “Bir gün önce küçük kızıma kene yapışmıştı. Hastaneye götürüp çıkarttırdık. Bugün de ağabeyine kene gelince, Aleyna ‘ben biliyorum’ deyip çıkartmış” dedi.

Otomobil Dereye Uçtu, Sürücüyü Emniyet Kemeri Kurtardı
Mudurnu - Bolu karayolunda ağaca çarparak dereye uçan sürücünün hayatını emniyet kemeri kurtardı. Edinilen bilgiye göre, 14 AE 170 plakalı otomobili ile Mudurnu'dan Bolu istikametine gelen Ahmet Aşçı, Yeni Sefa köyü mevkinde direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil dereye uçtu. Araçları ile yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Bolu Belediyesi ıtfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri geldi. Otomobilin uçtuğu dereye sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri tarafından uzatılan halatların yardımı ile indi. Emniyet kemeri takılı olan sürücüye sağlık ekipleri ilk müdahaleyi hurdaya dönmüş araç içerisinde yaptı. Daha sonra sedyeye konularak yukarıya çekilen Aşçı, Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

mirza ismi esasında cok güzel bi isim listeye aldık sona doğru bütün biriktirdiklerimin içinden birini seçiçem olmadı bi torbaya yazıp atcam hangisi cıkarsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…