Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

anam ben geldım sgl davetın ıcın
dedıkodumu dedınız durun cekırdke getırdım cıtlerken konusak:)

Şizofreni hastalarının çalışacağı bir kafe açılacak. Ankara Beşevlerde'deki Mavi At adlı kafe, 5 Haziran Cuma günü hizmete başlayacak.

Şizofreni Dernekleri Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Haldun Soygür yaptığı yazılı açıklamada, şizofreni hastalarının; toplumla bütünleşmek, tedaviyi desteklemek amacıyla açılacak olan kafede çalışacaklarını bildirdi. Bilomarfa'nın desteğiyle açılacak kafede çalışacak hastaların maaşlarının kafenin gelirinden sağlanacağını belirten Soygür, kişisel iletişim kurmada ciddi
güçlükleri olup kendine özgü bazı alanlarda becerileri olan hastaların mutfakta, iletişime daha açık hastaların ise servis elemanı olarak istihdam edileceğini anlattı.

Soygur, kafe uygulaması için hasta, yakınları ve gönüllü ruh sağlığı uzmanlarından oluşan ekibin ön eğitimden geçtiğini belirterek, "Şizofreni hastalarına yardımcı olma sürecinin en önemli bileşenlerinden biri rehabilitasyon merkezleridir. Ancak bu konudaki yetersizliği bu tür özel mekanlarla aşmaya çalışıyoruz. Uygulama, Türkiye'de de bir ilk olması açısından önemlidir" dedi.

fatma deyi bi karı var sormayın eceli oldum onunn:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
selam kızlar bu boncugum varya:mymeka: başka topiklere baktırmıyo beni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya site çok yavaş yine offffffffffff............

şakkıdışakkıdışakkıdı
Kıslar, yarın dolunaymış...
Dolunayın insanlar üzerindeki etkisini biliyos zati...

" İlim adamlarının araştırmalarına göre, dev gibi okyanuslarda med-cezir olaylarına yol açan dolunay, vücudunun yüzde 80'i su olan insanoğluna da tesirler yapıyor.

Vücuttaki sıvı dengesi bozuluyor, beyindeki düzenli işleyiş aksıyor ve kalp atışı hızlanıyor. Özellikle kalp ve şeker hastalarında tehlikeli sonuçlara yol açabilen dolunay, sinir sistemindeki hücrelerin işleyiş düzenini bozduğu için dengesizlikler meydana getiriyor.

Bunda vücuttaki elektrik akımının iki misline çıkması da büyük rol oynuyor. Dolunayın kadınlara daha fazla tesir ettiği de bir gerçek. İlim adamları bu tesirleri şöyle sıralıyor:

1- Kadınlar dolunay günlerinde çok hassas oluyor ve daha çabuk ağlıyorlar.
2- Doğumlar, bu günlerde yüzde 20 oranında artıyor.
3- Dolunay adet görme düzenini bozuyor ve kanamaları arttırıyor.
4- Cinsiyet hormonundaki artış sebebiyle cinsi arzular fazlalaşıyor.
5- Kadınlarda migren artıyor ve daha saldırgan hale geliyorlar. "

Aha da buraya yazıyom, yarın sitede kesin bi şeyler olcak... Kavga yaneee... laelaelaelaelae

Bu arada dilber Hala'nın Dijitürk reklamına 10 puan verdim...
Çok süper bi reklam olmuş...
Hele son sahnede striptis yapışı bi harika...

Dilber hala demişken, Şahika'nın günlük hayatta, çok çekingen ve utangaç biri olduğunu biliyor muydunuz?...
Kadın, iki lafı bir araya getiremeyen biriymiş resmen, sahne dışında... :1shok:
Çok ilginç vallaaa...

Dedikodularım şincik bu kadar.... şakkıdı

hoşbuldum kız korkudan gidemedim biyere koştum geldim bakdelikafadulden bide haber deşindim topik için

oyoy oy kıyamam haber ararda bulurmuşşşalkisalkisalkis

söylemiştim sana ecelin olucam diye kork benden bide gitseydin klava:geliyordu yani

başkalarından korkuyonda benim yüzüm yumuşak diye korkmamazlık yapmıyon dimii

aferiinnnvereliniortak .......... :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…