Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

Canım geçmiş olsun çok kötü olur o ah meleğim ya kıyamam benimde oğlum var içim cız etti valla senağlama

Hoşgeldin sbluem nasılsın?

iyiyim cnm ama biraz tersimden kalktım sanırım
gözümü açtım eşime hırrrrrrr kahvaltıda da bi parti dır dır ettim
ama ortada bişi yok haa
belli sen arızaanmışın bugün hiiç bulaşmayayım diyo tırstı benden :roflol:

nasıl yetişmiş o ocağa daha 3 yaşında deilmiydiii

eee boncuğum çocuk yaramaz olunca her halukarda yetiişiyor be gülümm..ben de anlamadım nasıl oldu...ama çok şükür iz kalacak kadar deil.sanırım acısı geçti ki mışıl mışıl uyuyor şu anda...
sbulemcanım hoşgeldinn gülüm...
bu arada başınızı şişirttim kızlar gelir gelmez ama napııım burdakilerden başka kimse yok yanımda..çok saolun dinlediğiniz için.iyiki varsınız...

regli zamanın yaklaşmış olmasın tatlım CADIARZU

canım benim başımız şişermi hiç içini döküyosun bişe yok bundaa
keşke elimizden bişe gelse uyansada yanar onun canı 2-3 gün kıyamam

canım benim başımız şişermi hiç içini döküyosun bişe yok bundaa
keşke elimizden bişe gelse uyansada yanar onun canı 2-3 gün kıyamam

saol canım benimm inan yanımda olmuşsunuz kadar mutlu oldum..iyiki varsınız çok teşekkürler...a.s.

Evlendikten sonra gelen iş tekliflerini geri çevirip evinde inzivaya çekilen ünlü manken, geçtiğimiz hafta yaptığı rutin kontrolde kızı olacağını öğrendi. Vatan'ın haberine göre, bu mutlu haberi ilk önce eşi Adnan Aksoy ile paylaşan Duran, doktorunun tavsiyesine uyarak gece gezmelerine ara verdi. Adnan Aksoy’un ise önceki evliliğinden bir erkek çocuğu var.

günaydın.davetsiz misafir kabul ediyormusunuz acep.?:Saruboceq:bu ara da hayırlı cumalar hepicinize.:lepi:

senağlamasanırım etmiyorsunuz.tamam öyle olsun.sevgilerimle.:a015:
(bu ara da
NİKAH BAŞKA YAZA KALDI!
Bu yaz evleneceğini söyleyen Esra Erol'un nikahı başka yaza kaldı
Desti İzdivaç programı ile bir anda sevilen biri haline gelen Esra Erol, Kürt İdris'in oğlu Ali Özbir'le nikah masasına oturmayı planlıyordu. 20 Ağustos gibi evlenmeyi planladığını daha önce söyleyen Esra Erol'un kayınvalidesi yüzünden nikah tarihi değişmiş. Eron nikah için kayınvalidesinin tam olarak sağlığının yerinde bulunacağı gün evlenmek istiyormuş O yüzden nikah bu yaz olmayabilirmiş. Ünlü sunucu her genç kız gibi kına gecesi yapmayı da çok istiyormuş. Ancak annesi bir dönem yaşadıkları Kütahya'da kına gecesinin olması konusunda çok ısrar edince güzle sunucu kimseyi kırmama kararı almış. Esra Erol nikahtan hemen önce kına gecesini Kütahya'da eski oturduğu mahallede yapacakmış.

hiç seyretmedim de msn haberlerinde okudum.kütahya yı görünce .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…