- 16 Haziran 2007
- 6.730
- 4
-
- Konu Sahibi DreamLover
4 senelik kız arkadaşı erkek çıktı!
China Daily gazetesinin haberine göre, soyadı Şia olan "kız arkadaş", adı açıklanmayan erkek arkadaşına gerçeği söylemekten korktuğu için onu dört yıl boyunca kandırdığını anlattı.kafamçokkarıştı
Erkek arkadaşına gerçeği ifade etmekten çekinen "kız arkadaş", erkek olduğunu söyleyemediği için yüzlerce tablet uyku hapı satın aldığını ve intihar etmeyi bile düşündüğünü belirtti.
ameliyatla kız olacakmış amaaaa...
ben de geldimmm napıosunuzzz?
selamünaleyküm hello...kim var kim yok bi bakem dedim...vereliniortak
hoşgeldin kkgm :) nasılsın cnm?
hoşgeldin sibel abla ne olsun işte bende arkadaş vardı gitti bi uğrayam dedim senden nbr nasıl gidiyo hazırlıklar?selamünaleyküm hello...kim var kim yok bi bakem dedim...vereliniortak
bır rüzgar dı esen
ayrılıklarla bızı kahreden
gözlerımde tuten asktın sen
yıllar yılı bıtıp tükenmeyen
çokkk özledım senı ben...
yavrum avatarında ağlayıp duruyon kim ağlattı seni böyle? :teselli:
offf canım sıkkın be boncukk.azcık kafam dağılsın dedim geldimm yaaa..
oğluma yemek hazırlıyordum demin.yanımdan ayrılmaz genelde hemen.ocaktan yemeği alıp tam tabağa koyacaktım ki ağlamaya başladı.anlık yaaaa elini uzatmış.sıcak demiri ellemiş ocağın.gerekli müdehaleyi yapıp acısını hafiflettim.uyudu şimdi...
ama nasıl canım sıkıldı anlatamam yaaaa!
offff çocuk büyütmek ne zormuşşşsenağlama
offf canım sıkkın be boncukk.azcık kafam dağılsın dedim geldimm yaaa..
oğluma yemek hazırlıyordum demin.yanımdan ayrılmaz genelde hemen.ocaktan yemeği alıp tam tabağa koyacaktım ki ağlamaya başladı.anlık yaaaa elini uzatmış.sıcak demiri ellemiş ocağın.gerekli müdehaleyi yapıp acısını hafiflettim.uyudu şimdi...
ama nasıl canım sıkıldı anlatamam yaaaa!
offff çocuk büyütmek ne zormuşşşsenağlama
bende diyorum değiştir her gördüğümde ağlıosun dedim
ama değişmio :sm_confused:
bende diyorum değiştir her gördüğümde ağlıosun dedim
ama değişmio :sm_confused:
selamünaleyküm hello...kim var kim yok bi bakem dedim...vereliniortak