- 13 Ocak 2009
- 4.235
- 656
-
- Konu Sahibi DreamLover
ahan da dedikoduyu patlattım. alkisalkisalkis
flaş flaş flaş
sengözlerimebaksanab topik sahibi nazarboncuğum burfur a davetiye göndermedi.nazarboncuğunu çok seven burfur izini buldu.:teytey::sm_cool: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ahan da dedikoduyu patlattım. alkisalkisalkis
flaş flaş flaş
sengözlerimebaksanab topik sahibi nazarboncuğum burfur a davetiye göndermedi.nazarboncuğunu çok seven burfur izini buldu.:teytey::sm_cool: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hoşgeldin ecmel eline haberi alan koşuyo senden ne haber?
oyy kıyamam ben sanaaa gel ben de öpecem gülüm benim..canım sbluem benimmmŞeniz
cnm çocuklarda butür yanıklar pek kötü iz bırakmaz korkma bende küçükken yüzmü sobaya yapıştırmışım allaha şükür iz yok
hoşgeldin canımmmnolıy bakem sengözlerimebaksanab
hoşgeldinn canımmmtıh tıh tıhh
ben geldim girebilirmiyim
teşekkür ederimm canım..canım benim ya geçmiş olsun işte bi anlık çocuklar böle yalnız bırakmaya gelmiyolar nese allah tan çok değilmiş
güle güle görüşürüz...Kızlar yeni dedikodularla buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın beni unutmayın çıkıyorum şincik ama dönüşüm muhteşem olacak Şeniz
hoşçakal canım.görüşürüz...Bende çıkıyorum kızlar akşam görüşürüz..opuyorumnanaktan
bak şımarırım sonraaaa zemuszemus
vereliniortak............opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
neyse ben kaçar canlar ii bakın kendinizee öpüyorum hepiciinizi
haber peşindeyim makinam elimde bişe yakalarsam çekicemkaydirigubbakcemile3
.
....................:a015:
Geçtiğimiz gece Asmalımescit'te gece gezmesine çıkan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, aile arasında nişanlandıkları yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Konuyla ilgili pek fazla konuşmak istemediklerini söyleyen Halit Ergenç, Mega Magazin mikrofolarına "Evet, aile arasındaki sade bir törenle yüzük taktık, ancak daha fazla bir açıklama yapmak istemiyoruz" dedi.
Geçtiğimiz gece Asmalımescit'te gece gezmesine çıkan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, aile arasında nişanlandıkları yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Konuyla ilgili pek fazla konuşmak istemediklerini söyleyen Halit Ergenç, Mega Magazin mikrofolarına "Evet, aile arasındaki sade bir törenle yüzük taktık, ancak daha fazla bir açıklama yapmak istemiyoruz" dedi.
selam kızlar naberzemuszemus
hepimizin cuması mübarek olsunopuyorumnanaktan
boncuğum çay kahve varmı ikram neyimdelikafadulden
film boyu bakışa bakışa sonunda yüzüğü taktılar...amma çok bakışıyorlardı yaaakaydirigubbakcemile3
ıyyy ikiside birbirini bulmuş. :dilcikar:
ikisinide sevmiyorummmmmvereliniortak