Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

4 senelik kız arkadaşı erkek çıktı!

China Daily gazetesinin haberine göre, soyadı Şia olan "kız arkadaş", adı açıklanmayan erkek arkadaşına gerçeği söylemekten korktuğu için onu dört yıl boyunca kandırdığını anlattı.kafamçokkarıştı

Erkek arkadaşına gerçeği ifade etmekten çekinen "kız arkadaş", erkek olduğunu söyleyemediği için yüzlerce tablet uyku hapı satın aldığını ve intihar etmeyi bile düşündüğünü belirtti.

ameliyatla kız olacakmış amaaaa...

4 senelik kız arkadaşı erkek çıktı!

China Daily gazetesinin haberine göre, soyadı Şia olan "kız arkadaş", adı açıklanmayan erkek arkadaşına gerçeği söylemekten korktuğu için onu dört yıl boyunca kandırdığını anlattı.kafamçokkarıştı

Erkek arkadaşına gerçeği ifade etmekten çekinen "kız arkadaş", erkek olduğunu söyleyemediği için yüzlerce tablet uyku hapı satın aldığını ve intihar etmeyi bile düşündüğünü belirtti.

ameliyatla kız olacakmış amaaaa...

:1shok::1shok::1shok:

hadise150206_250.jpg

Bir erkek dergisine birbirinden seksi pozlar veren Hadise; Beyonce'ye benzetilmekten nefret ediyor.

Amerikalı siyahi şarkıcıya olan benzerliğiyle dikkat çeken Hadise "Bana asla 'Belçikalı Beyonce' demeyin. Kimse Amerikan prodüksiyonunun ucuz bir kopyasına değer vermez" diye konuştu.

hoşgeldin kkgm :) nasılsın cnm?

offf canım sıkkın be boncukk.azcık kafam dağılsın dedim geldimm yaaa..
oğluma yemek hazırlıyordum demin.yanımdan ayrılmaz genelde hemen.ocaktan yemeği alıp tam tabağa koyacaktım ki ağlamaya başladı.anlık yaaaa elini uzatmış.sıcak demiri ellemiş ocağın.gerekli müdehaleyi yapıp acısını hafiflettim.uyudu şimdi...
ama nasıl canım sıkıldı anlatamam yaaaa!
offff çocuk büyütmek ne zormuşşşsenağlama

selamünaleyküm hello...kim var kim yok bi bakem dedim...vereliniortak
hoşgeldin sibel abla ne olsun işte bende arkadaş vardı gitti bi uğrayam dedim senden nbr nasıl gidiyo hazırlıklar?
bır rüzgar dı esen
ayrılıklarla bızı kahreden
gözlerımde tuten asktın sen
yıllar yılı bıtıp tükenmeyen
çokkk özledım senı ben...

candaşşş
bizde seni özledik valla hep cee deyip kaçıyon artık:KK43:

oğluma yemek hazırlıyordum demin.yanımdan ayrılmaz genelde hemen.ocaktan yemeği alıp tam tabağa koyacaktım ki ağlamaya başladı.anlık yaaaa elini uzatmış.sıcak demiri ellemiş ocağın.gerekli müdehaleyi yapıp acısını hafiflettim.uyudu şimdi...

:1shok::1shok:ay cnmm kıyamam yaaa
off bizler bile dayanamıyoruz yanığaaa
çok mu yandıki eczaneden bir merhem alsaydın iz kalmasın allah korusun
çok üzüldüm geçmiş olsun yaaa

merhem sürdüm zaten vardı ewde.çok şükür yanığı çok deil ama teyzesi daha 3yaşında dayanamaz ki yavrumm...uyursan geçer dedim acısı.o hevesle yattı.inş kalktığında bişiyi kalmaz...
sizler nasılsınız?

Canım geçmiş olsun çok kötü olur o ah meleğim ya kıyamam benimde oğlum var içim cız etti valla senağlama
bende diyorum değiştir her gördüğümde ağlıosun dedim
ama değişmio :sm_confused:

Hoşgeldin sbluem nasılsın?

X