Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

offffffff..
melankolığe bağlandım...
dibe düşüyorum ...
:uhm: :teselli:
eee boncuğum çocuk yaramaz olunca her halukarda yetiişiyor be gülümm..ben de anlamadım nasıl oldu...ama çok şükür iz kalacak kadar deil.sanırım acısı geçti ki mışıl mışıl uyuyor şu anda...
sbulemcanım hoşgeldinn gülüm...
bu arada başınızı şişirttim kızlar gelir gelmez ama napııım burdakilerden başka kimse yok yanımda..çok saolun dinlediğiniz için.iyiki varsınız...
cnm çocuklarda butür yanıklar pek kötü iz bırakmaz korkma bende küçükken yüzmü sobaya yapıştırmışımallah a şükür iz yok
regli zamanın yaklaşmış olmasın tatlım CADIARZU
değil ama neyse vardır bi sebebi geçer sanırım
sevooo böyün sana hiç bulaşmayam o zaman bacım kaydirigubbakcemile3

Dedikoduya geldim...
haaaah eksiktik tam olduk eferin vereliniortak

son-dakika.gif

hafif kadın dediği için dava açtı
Zoraki Başkan' adlı dizinin çekimlerinde tacize uğradığını ileri sürerek diziden ayrılan oyuncu Selen Görgüzel, bu konu ile ilgili olarak bir röportajda ‘hafif kadın’ ve ‘alkolik’ diyerek kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü Emel Müftüoğlu hakkında dava açtı. Savcılık, Müftüoğlu’nun, ‘Basın yoluyla hakaret’ suçunu işlediğini ileri sürerek, 3 aydan 2 yıla hapsini istedi.

:uhm: :teselli:

cnm çocuklarda butür yanıklar pek kötü iz bırakmaz korkma bende küçükken yüzmü sobaya yapıştırmışımallah a şükür iz yok

değil ama neyse vardır bi sebebi geçer sanırım

dur bacım seni bir öpemde geçsin Şeniz

benim çıkmam gerek sonra görüşürüz inş misafirim gelecek gibi
misafir gelirse geç girerim :a015:

[/QUOTE]

Hiç geri kalırmıyım böyle şeylerden...Şeniz

oyy kıyamam ben sanaaa gel ben de öpecem gülüm benim..canım sbluem benimmmŞeniz
cnm çocuklarda butür yanıklar pek kötü iz bırakmaz korkma bende küçükken yüzmü sobaya yapıştırmışım allaha şükür iz yok

Kızlar yeni dedikodularla buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın beni unutmayın çıkıyorum şincik ama dönüşüm muhteşem olacak Şeniz

merhem sürdüm zaten vardı ewde.çok şükür yanığı çok deil ama teyzesi daha 3yaşında dayanamaz ki yavrumm...uyursan geçer dedim acısı.o hevesle yattı.inş kalktığında bişiyi kalmaz...
sizler nasılsınız?

canım benim ya geçmiş olsun işte bi anlık çocuklar böle yalnız bırakmaya gelmiyolar nese allah tan çok değilmiş

X