Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

evet ismim sunay evet oğlum dr yeni atandı izmir yeşilyurt atatürk araştırma hastanesi k b b bölümünde uzmanlığa başlıyacak ağustosta hayırlısıyla şimdi mecburi hizmette

kkgm cnm bahsettiğimz yer doğla yaşam parkı izmirde sanırsam yamanlar tarafında kalıyor..
büyük bir park ve içinde çeşitli hayvanlar var .duydugum kadarıyla hayvanat bahçesinin hayvanları orayamı götürülmüştü ne:uhm:
halka açık biryer isteyen herkez gidebiliyor..ilk açıldıgında çok ses getirmişti ama şimdi ne alemde hiçbilmiyorum ..bende henüz gidemedim daha..

hımmm git ablam da bana da haber et.eğer güzelse ben de oğluşumu götüreyimCADIARZU

bu arada affına sığınarak önünde eğilerek özür diliyorum sunay ablam.çok özür diliyorumm ben sana hoşgeldin demeyi unuttum sanırım.tekrar özür dilerim abla...Şeniz
neyse ben çıkıyorum şimdilik.görüşürüz kızlar....a.s.

aaa fatma_hale misin senn :roflol:
jeton geç düştü :kedi:

ingiltere oldu dingiltere :lepi:
:roflol::roflol:
evet birsüre yazdım bende nicimin altına ben fatma hale diye ama sen rast gelmedin galiba:kedi:
izmir sohbetlerinde falan çok karşılaşıyordukkaydirigubbakcemile3

evet ismim sunay evet oğlum dr yeni atandı izmir yeşilyurt atatürk araştırma hastanesi k b b bölümünde uzmanlığa başlıyacak ağustosta hayırlısıyla şimdi mecburi hizmette
hayırlısı olsun ozaman sunay abla,allah yeni işinde mutlu etsin:Saruboceq: sanırım basın sitesinden ev bakıyordunuz en son okudugum kadarıyla demi:uhm: orda genelde hep dr ve hemşireler oturuyor bildiğim kadarıyla.benim dr.umda o sitede oturuyor eşide yeşilyurt hastahanesinin dr. larındandı..güzel bir yer mevki olarakta fena değildi.allah içinize sindirsin..

canım tşk ederim inş güzel bir ev buluruz da biz bornovadayız gidip aramak zor oluyor bakalım hayırlısı:1hug:

canım rica ederim hoşbuldum görüşürüz:1hug:a.s.

bu topikte de herkeş izmirli galiba...

gündüz muhabbetini de kaçırmışım bak.

şişşt tubik nerdesin kııı görüşmeyeli ay oldu valla

hera hoşgeldinopuyorumnanaktan boncuk hanım nirdesin kız uyudunmu:uhm:

selam kızlar 8 km yurumus kadar spor:) 1saat acık hava yuruyuz 150mekık
ee sımdı bıraz dınlenıyım 1saatta kosu bandıı:)
sızler naptınızz bakımm

selam kızlar 8 km yurumus kadar spor:) 1saat acık hava yuruyuz 150mekık
ee sımdı bıraz dınlenıyım 1saatta kosu bandıı:)
sızler naptınızz bakımm
bu nehız:1shok: kız bu ne azim demem lazımdı :1shok:
hırslı kadınları severim ben brawooo:lepi:
bende bir buradyım bir evle alaka koşturuyom arada-tatlicadiarzu-
gelen giden oluyo bazen işte böleee..ama kar a üzüldüm tebin ödüm koptu yazıyom yazıyom cvpda vermiyo sonra yazdı bir arkadaşıda rahatladım :1no2:

bu karı beni öldürecek yorulmazmısın bacım sen ya :1shok:

durmak yokkkkkkkkk turkıyeyı kat etmeye devamm sımdı kosu bandına ucar ben baş baş aksama dusumu alıp gelırm:)

esse slm canmm ne buu yaa amma hırs yapmşsn canmm maşallh ben bu arada 1 kilo daha vermişim vallah spor a vakt yok ewde sürekli koştrmaca&emzirmeee:)))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…