- 13 Mayıs 2007
- 1.932
- 2
- 45
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #6.341
seksü abiyeli elbiselerini giy çekil fotonu heyecanla bekliyim oki Şeniz
evet ama o sürpriz bir buluşmaydı ben dışardaydım aradılar hadi gel diye bende gittim hazırlıklı değildi yaniiii:umursamaz:
sağol kkgm iyim bnde günlük maraton koşuma devam ediyom iştebenneyaptımki
iş bitmiyorki bitse bugün çıkcam dışarı biraz sıcak ama olsun evde kapan kapan nereye kadar geçen hafta bir gün çıktım dışarı bir hafta evde geçti birde dün dışardaydım:1no2:
boncugum kapı alana ben girmem zaten çocuklarla asla çeşitli hastalık var evhamlı hatunumdur öle parka bahçeye bile tedirgin gidiyom artık sorma çocuk olunca anlarsın ne demek istediğimi..arabada dezenfektele geziyomkafamçokkarıştı
sıcakta zamanı değil zaten ama neden yoruldun onu anlamadım arabala gezilmiyomuki:uhm:yayanmı yürüdünüz kız??
karnım çok acıktı yemeğim pişmiş eşim de geldi yemek yiyeceğuz ben kaçıyorum................. şimdi byby
hayırlısı olsun inşallah allah tamamına erdirsin,iki cihanda da ebedi saadete ulaşmak nasip etsin:Saruboceq:allah razı olsun ablamm saol....düğün abimin canım.bu cumartesi nasipse nikahı var...
murgizanne hoşgeldiniz ablaopuyorumnanaktan nasılsınız??boncuğum sıcaklarla aran nasıl evin sıcakmı
akşam aydınlatcam seni tubiş byby
selin gelinliğine bak tubiş bu defa byy
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/293416-iste-gelinligim-bitti.html
hayırlısı olsun inşallah allah tamamına erdirsin,iki cihanda da ebedi saadete ulaşmak nasip etsin:Saruboceq:
suu gittin mi evine kuzucumm
ben nick değiştirdim hcr 35 :kedi:
selam nasılsın canım ben oğluma sordum senin ameliyatın için ege de prof fazıl apaydın kbb de izmirde en iyisidir ama pahalıya mal olur diyo ayrıca geçmiş olsun dedi:1hug:a.s.
ablacımm çok teşekkür ederim
sağolsun oğlun da
yazdım fazıl beyi de bir köşeye opuyorumnanaktan
bu konuda izmirde en iyisiymiş
gittim evet gece geldim 1.00 geçiyordu yatana kadar 2 oldu geçti yorgunum bugün ya-tatlicadiarzu- denize falanda girmedik üstelik ama berbat yorulmuşum..hiçbiriş yapasım yok dolanıp dolanıp geliyomkaydirigubbakcemile3suu gittin mi evine kuzucumm
ben nick değiştirdim hcr 35 :kedi:
hoşbuldum ablam sunay sizin isminiz galiba:uhm: öyleyse öğrendiğim çok iyi oldu nasıl hitap edeceğimi düşünmüştüm tebin böylesi daha kolay olacak:kedi: ben iyim sizleri sormalıopuyorumnanaktansende hoşgeldin su iyiyim sağol canım sen nasılsın
aaa fatma_hale misin senn :roflol:
jeton geç düştü :kedi:
ingiltere oldu dingiltere :lepi: