Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

sağol kkgm iyim bnde günlük maraton koşuma devam ediyom iştebenneyaptımki
iş bitmiyorki bitse bugün çıkcam dışarı biraz sıcak ama olsun evde kapan kapan nereye kadar geçen hafta bir gün çıktım dışarı bir hafta evde geçti birde dün dışardaydım:1no2:

boncugum kapı alana ben girmem zaten çocuklarla asla çeşitli hastalık var evhamlı hatunumdur öle parka bahçeye bile tedirgin gidiyom artık sorma çocuk olunca anlarsın ne demek istediğimi..arabada dezenfektele geziyomkafamçokkarıştı
sıcakta zamanı değil zaten ama neden yoruldun onu anlamadım arabala gezilmiyomuki:uhm:yayanmı yürüdünüz kız??

karnım çok acıktı yemeğim pişmiş eşim de geldi yemek yiyeceğuz ben kaçıyorum................. şimdi byby

sağol kkgm iyim bnde günlük maraton koşuma devam ediyom iştebenneyaptımki
iş bitmiyorki bitse bugün çıkcam dışarı biraz sıcak ama olsun evde kapan kapan nereye kadar geçen hafta bir gün çıktım dışarı bir hafta evde geçti birde dün dışardaydım:1no2:

boncugum kapı alana ben girmem zaten çocuklarla asla çeşitli hastalık var evhamlı hatunumdur öle parka bahçeye bile tedirgin gidiyom artık sorma çocuk olunca anlarsın ne demek istediğimi..arabada dezenfektele geziyomkafamçokkarıştı
sıcakta zamanı değil zaten ama neden yoruldun onu anlamadım arabala gezilmiyomuki:uhm:yayanmı yürüdünüz kız??

neresi orası yaaa biri aydınlatsınn beni de...:gitme:zira meraktan ortadan ikiye ayrılıvericem zaar:kedi:

karnım çok acıktı yemeğim pişmiş eşim de geldi yemek yiyeceğuz ben kaçıyorum................. şimdi byby

nen bi kere de tok ol bacım yaaa..gece aç gündüz açç nedir böyle yawfkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun balımmm.çok geç kalma akşama kızdırma beniii:jeyyar:

tubiş kaynanan pataklayacak seni şimdiiii hade de gett

can suyum ne arabazı kız bende tv de o küçük arabalardan görmüştüm ama öle değil yaya dolaşıyorsunn kaydirigubbakcemile3

o kapalı alan dediğim sera gibi yapmışlar ya girin bence o kadar bişey olmaz allaha emanet cnm ona bakarkan parktanda gelir bir şekilde neyse sen karar verirsin tabi buna zaten onlar için gitmeyecekmisiniz gidersenizz

sunay ablam kimin sıcakla arası varki ölüyorum sıcaktan ama ev tabi sışarıya göre daha iyi sen döndünmü torunlar nasıl?
ben şimdi çıkıyorum kusuruma bakmayın

suu gittin mi evine kuzucumm
ben nick değiştirdim hcr 35 :kedi:
gittim evet gece geldim 1.00 geçiyordu yatana kadar 2 oldu geçti yorgunum bugün ya-tatlicadiarzu- denize falanda girmedik üstelik ama berbat yorulmuşum..hiçbiriş yapasım yok dolanıp dolanıp geliyomkaydirigubbakcemile3
nicin çok güzel ya bende değiştirdim ya önceden fatma haleydim bende evinin kraliçesi,uzman anne.. gbi isimler düşünmüştümkaydirigubbakcemile3
dingiltere ne demek gülüm?? ama espirili bir yaklaşımı var süper ben tuttumkaydirigubbakcemile5
sende hoşgeldin su iyiyim sağol canım sen nasılsın
hoşbuldum ablam sunay sizin isminiz galiba:uhm: öyleyse öğrendiğim çok iyi oldu nasıl hitap edeceğimi düşünmüştüm tebin böylesi daha kolay olacak:kedi: ben iyim sizleri sormalıopuyorumnanaktan
sizin oğlunuzda dr du galiba öylemi:uhm: yoksa kızınızmıydı:uhm:

X