- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #6.321
dışarı çıkmadam bi mrb diyeyim dedim boncuğum..akşama herkeşleri uyutup gelicem inş:jeyyar:
hoşgeldiniza.s.
hoş gördümm nasılsınızz ?
:lepi::lepi:yaşasın uyut gel bebem gizli gizli parmak ucunda yürü ama tamammı aman ses neyin çıkarma cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim teşkler siz nasılsınız?
iyim boncugumda ya kızburdamısın değilmisiniz ben nasıl anlıcam ajan gibsiniiz ha bir var bir yok:1ninca:
kkgm hoşgeldin sende cnmopuyorumnanaktan
nasılsın??
boncugum doğal yaşam parkına bende çok istedim ama birtürlü kısmet olmadı mafoldumben çocuklar çok sevinir gidersek biliyorum ama hergelişimizde okadar dolu dolu geiyorki zaman oraya gitmek aklımıza bile gelmiyor zaten:1no2:
ben yakında yine gelicem kısmetse ama sanmıyom ki gidelim,birde baharda güzel olur şimdi sıcaktan hayvanlar yoktur zaten ortalara:gitme:
ben de iyiyim teşekkürler
ah bir de şu sıcaklar olmasa mirmirmirmir
aaaa:1shok:nicinimi değiştirdin?selamlarrr a.s.
güle güle giy kkgm allah içine sinidrsin..düğün kimin:uhm:abiye bi elbise aldım gülüm..ayrıca da ertesi güne de elbise aldım şifondan...düğünde çekilince koyarım sana resimlerimiii:kedi:
evet can suyum sor ma valla piştik resmen bide çok büyük yorgunluğumu atamadım aslında güzel olmamış böle .............. sen bi git gör öyle karar ver ama sıcaklarda gitme tabii bi tek kapalı bir alan var orayı çok beğendim yeşillikler yılanlar papağanların olduğu bölüm ama orasıda sauna gibiydi kız kilo veriyosun içeri girince kaydirigubbakcemile3
aaaa:1shok:nicinimi değiştirdin?
güzel olmuş güle güle kullankaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bu arada dünden beri nasılsınyerimseniben
güle güle giy kkgm allah içine sinidrsin..düğün kimin:uhm:
git git tubikim aman diyim aranız bozulmasın balım kaydirigubbakcemile3
sen aysen fatoştan ders almadan gidersen böle olur işte sonun
neyse ben 11 de tostumu yer beklerim seni geç kalma kaydirigubbakcemile3