- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
- Konu Sahibi DreamLover
- #2.361
boncuk iyimisin canım..bu arada hayırlı cumalar.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevoo hani bihterle behlül
kıslar kimse yokmu o kazadan sonra moralim bozuldu yafff aklımdan cıkmıo
haklısın ama gercekten bi durgun etti beni şekerim insan ölümü hatrlayınca böle hüzünlü oluo
ben dolanıyordumkıslar kimse yokmu o kazadan sonra moralim bozuldu yafff aklımdan cıkmıo
onlarda aldmı ödül görmedim bilmiyorum :kedi:
ya kıslar balkonda oturuoduk anne baba bi kıs cocugu köpekleriyle beraber gezmeye cıkmıslar köpeğin ipide var yaratığın tekimi desem eşşeğin tekimi desem geldi zavallı köpeğe çarptı kaçtı içim parcalandı kızcaz hala ağlıo durup bi özür bile dilemedi hayvancağız gözümüzün önünde öldü kızda ne büyük tramva bıraktı şimdi ya bi insan olsaydı carptığı yine bırrakır giderdi ayı hayvanları sevmeyen insanları sevemez içim parcalandı ağladım ya ( 3 topic e past ediyorum )
Hayırdır inşallah ya ne kazası.
Üzülme canım sen hayat bu ölümle yasam insanlar için.:teselli:
Kızlar su haberi okudunuz mu :1shok:
Samsun'un Bafra ilçesinde komşusunun ineğine tecavüz eden 28 yaşındaki R.D. para cezasına çarptırıldı.
Davada konuşan, ineğine tecavüz edilen M.K., daha önce şüphe üzerine ahıra tuzak kurduğunu ifade ederek, "Ahırın kapısına, misina ipine bağlı zil taktım. Olay gecesi bir anda zil çalmaya başladı.
Hemen polise haber verdim. Polisle birlikte ahıra girdiğimizde, R.D.'yi yarı çıplak halde yakaladık, şikâyetçiyim" dedi. Evli ve iki çocuk babası olan R.D. ise, "Olay günü alkol almıştım.
Uzun süredir cinsel sorunlarım var. Hastaneye birkaç kez gittim ancak sorunlarımı anlatamadan çıktım" dedi. R.D.'ye 300 YTL para cezası verdi.
Alıntı...
ben dolanıyordum
kafana takma cnm üzücü gerçekten ama
şimdi yapacak bişe yok
evet canım unutmak gerek :)
evet valla ben alırlarken gördüm hemide
beren saatin doğal hali çok sempatik geldi baaa
bihter olarak beğenmiyorum onu yapmacık geliyo:umursamaz:
Hayırdır inşallah ya ne kazası.
Üzülme canım sen hayat bu ölümle yasam insanlar için.:teselli:
Kızlar su haberi okudunuz mu :1shok:
Samsun'un Bafra ilçesinde komşusunun ineğine tecavüz eden 28 yaşındaki R.D. para cezasına çarptırıldı.
Davada konuşan, ineğine tecavüz edilen M.K., daha önce şüphe üzerine ahıra tuzak kurduğunu ifade ederek, "Ahırın kapısına, misina ipine bağlı zil taktım. Olay gecesi bir anda zil çalmaya başladı.
Hemen polise haber verdim. Polisle birlikte ahıra girdiğimizde, R.D.'yi yarı çıplak halde yakaladık, şikâyetçiyim" dedi. Evli ve iki çocuk babası olan R.D. ise, "Olay günü alkol almıştım.
Uzun süredir cinsel sorunlarım var. Hastaneye birkaç kez gittim ancak sorunlarımı anlatamadan çıktım" dedi. R.D.'ye 300 YTL para cezası verdi.
Alıntı...
ayy ne insanlar var yarabbim
bizlerden uzak tut
ohh adam işi bulmuş
300 tl ödesin yine yapar nasıl olsa
sapık işte çok mantar gibi heryerde aramayamı gidicenn
pislik...