- 3 Temmuz 2008
- 2.140
- 3
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm cnm hoşgeldin nasılsıniyi akşamlar kıslaar:jeyyar:
ya kıslar balkonda oturuoduk anne baba bi kıs cocugu köpekleriyle beraber gezmeye cıkmıslar köpeğin ipide var yaratığın tekimi desem eşşeğin tekimi desem geldi zavallı köpeğe çarptı kaçtı içim parcalandı kızcaz hala ağlıo durup bi özür bile dilemedi hayvancağız gözümüzün önünde öldü kızda ne büyük tramva bıraktı şimdi ya bi insan olsaydı carptığı yine bırrakır giderdi ayı hayvanları sevmeyen insanları sevemez içim parcalandı ağladım ya ( 3 topic e past ediyorum )
iyiyim canım sen nasılsınslm cnm hoşgeldin nasılsın
ayy yazık ya aynen dediğin gibi
insan olsa iner bi arkasına dönüp bakar
oda bir canlı insanda olsa aynısını yapardı ..........
bende bir keresinde öyle görmüştüm
kediye çarptı durmadı bilee :1no2:
şuna kıyanı varyaa dinime imanıma gebertirim insandan ötedir benim için
türkiyenin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın kelebek bu gece sahiplerini buldu
herkesin şıklık yarışında olduğu gecede ünlüler geçişi göz doldurdu
Hilton Convention Center’da düzenlenen törende, Hürriyet okurlarının oylarıyla “En iyi kadın sunucu” seçilen Seda Sayan, “En iyi erkek sunucu” Acun Ilıcalı, “En iyi anchorman” Mehmet Ali Birand, “En iyi haber programı” Arena, “En iyi yerli dizi” Yaprak Dökümü, “En iyi kadın oyuncu” Bennu Yıldırımlar, “En iyi erkek oyuncu” Halil Ergün, “En iyi komedi dizisi” Komedi Dükkanı, “En iyi kadın komedi oyuncusu” Binnur Kaya, “En iyi erkek komedi oyuncusu” Tolga Çevik, “En iyi yarışma programı” Var mısın Yok musun?, “En iyi talk show” Haydi Gel Bizimle Ol, “En iyi spor programı” Stadyum, “En iyi magazin programı” Bizden Kaçmaz, “En iyi güncel kültür-sanat programı” Şeffaf Oda, “En iyi Türk Pop Müziği kadın solist” Hande Yener, “En iyi Türk Pop Müziği erkek solist” Ferhat Göçer, “En iyi Türk Sanat Müziği kadın solist” Bülent Ersoy, “En iyi Türk Sanat Müziği erkek solist” Ahmet Özhan, “En iyi fantezi müzik kadın solist” Sibel Can ve “En iyi fantezi müzik erkek solist” İbrahim Tatlıses’e ödülleri verildi.
“En iyi çıkış yapan grup” ENBE ve Pinhani, “En iyi çıkış yapan solist” Sıla, Aslı Güngör ve Mustafa Ceceli seçilirken “En iyi klip” ödülüne yönetmenliğini Gürcan Keltek’in yaptığı “Belki Bir Gün Özlersin” layık görüldü. “Yılın şarkısı” seçilen “Evlerinin Önü Boyalı Direk” parçasını seslendiren Öykü ve Berk kardeşlerin ödüllendirildiği törende, “Türk Sanat Müziği’ne Katkı Özel Ödülü” de Fatih Erkoç’a verildi.
Törende ayrıca, “Altın Kelebek 35. Yıl Özel Ödülü” Türkan Şoray, Perihan Savaş, Tarık Akan, Kadir İnanır, Nilüfer, Muazzez Abacı, Ajda Pekkan, Müjde Ar, Erol Evgin, Sezen Aksu, Nükhet Duru, İbrahim Tatlıses ve Emel Sayın’a, “Onur Ödülü” de Erkan Özerman ve Tekin Akmansoy’a sunuldu.
alıntı ntv