Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

ay ben bunu biliyorum :roflol:
daha doğrusu sebebini kimi inanışlarda eşyaların nesnelerinde ruhu kişiliği olduğuna inanıyorlar
bunu zamanla öyle yoğun hissediliyorki sapkın olmaya meyilli insanlarda nesnelere ilgi his duymaya başlıyorlar
onlarla arkadaşlık yada aşk yaşamaya başlıyorlar ve kimisi onlarla cinsel ilişkiye girmeye çalışıyor çok garip ve komik bir durum demi :1shok:
Yazık be demekki onunda ruhu var diyip saldırdı :1shok: bankda bırakamadı tübe tübeee :roflol:
ben bu işte ustayım
bıreklam vardı boylee:)) opuyorum cnm senıı

malesef yegenım bende bu gecelık ofluyoo yatmak ıstıyo mecbur cıkcam:KK43:

görrüşmek üzere canım hoşcakal :a015:

ay ben bunu biliyorum :roflol:
daha doğrusu sebebini kimi inanışlarda eşyaların nesnelerinde ruhu kişiliği olduğuna inanıyorlar
bunu zamanla öyle yoğun hissediliyorki sapkın olmaya meyilli insanlarda nesnelere ilgi his duymaya başlıyorlar
onlarla arkadaşlık yada aşk yaşamaya başlıyorlar ve kimisi onlarla cinsel ilişkiye girmeye çalışıyor çok garip ve komik bir durum demi :1shok:

yaaa:1shok::1shok:

ruh önemlide canlıya zarar vermesin demii yazık evine bitane bank alsın onunla oynaşsın işte tübe tübeeeemafoldumben

ruh önemlide canlıya zarar vermesin demii yazık evine bitane bank alsın onunla oynaşsın işte tübe tübeeeemafoldumben

Ben saka yaptim boncugum hani sevo dedi ya ruhu olduguna inaniyorlarmis ya ondan dedim/
Cok cildirdiysalar duvarin deligine tobe tobeeee
yazik hayvanlara benneyaptımki

Bu yıl 36’ncısı gerçekleşen ‘Altın Kelebek Ödülleri’ Hilton Convention Centar'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu…

Gecenin açılışı Ajda Pekkan’ın mini konseriyle başlarken gecenin sunuculuğunu ise Cem Davran üstlendi…

Bir çok ünlü ismin katıldığı gecenin açılış konuşmasını Hürriyet’in tepe ismi Ertuğrul Özkök yaptı….

Özkök, Altın Kelebek ödüllerini Türk halkının hayatını güzelleştiren insanların oluşturduğu sektörün ödüllendirilmesi olarak yorumladı.

ÖDÜLLER SAHıPLERıNı BULDU!

ılk ödülü vermek için sahneye gelen isim Hürriyet gazetesi ıcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı oldu. Kelebek okurlarının oyuyla ‘Yılın Olayı’ ödülü ‘Issız Adam’ filmi seçildi…

En iyi dizi, En ıyi Kadın ve Erkek Oyuncu Ödülleri ise tek bir dizide toplandı: Yılın dizisi ödülünü alan Aşk-ı Memnu’nun başrol oyuncularından Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yılın en iyi kadın ve erkek oyuncu ödüllerine layık görüldüler….

En ıyi Haber Programı ödülü ‘32. Gün’ programı ile usta isim Mehmet Ali Birand’a verildi….

Ödülünü Ertuğrul Özkök’ün elinden alan Birand şöyle konuştu:

“Özkök benim ilk ödülümü veren insandı. 32. Gün’ün ilk başladığı dönemdi o zaman. Sedat Simavi ödülleri vardı o sırada…O yüzden bu ödülü Ertuğrul Özkök’ün elinden almak benim için son derece önemli… Ama ben Rıdvan Akar’a teşekkür etmek istiyorum. 32. Gün 23 yaşında hep birlikte sizinle birlikte büyüdük. Daha da yola devam edeceğiz ama Rıdvan sayesine oldu.”

En ıyi Güncel Kültür Sanat Programı ödülüne, “Şeffaf Oda” ile Güneri Civaoğlu layık görüldü.

En ıyi Kadın Komedi Oyuncusu: Şebnem Bozoklu
En ıyi Erkek Komedi Oyuncusu: Ata Demirer
En ıyi Komedi Dizisi: Çok Güzel Hareketler Bunlar

Bizim için belki de gecenin en önemli ödüllerinden biri olan En ıyi Anchorman Ödülünü alan isim Uğur Dündar oldu. Ödülünü çok yakın arkadaşı Müjdat Gezen’den alan Dündar bu anlamlı ödül için şunları söyledi:

“Bu ödülü Müjdat Gezen’den almak benim için çok önemli… Ödülleri bana teşekkür etme fırsatını verdiği için seviyorum.. Bu ödül için öncelikle sevgili kardeşim Yılmaz Özdil’e, haber merkezimizin çok değerli çalışanlarına, Hürriyet’in değerli okurlarına, ekran başına geçerek her akşam bizi izleyen milyonlarca Star TV izleyicisine ve bu çok zor dönemde dürüst cesur ve tarafsız habercilik yapma özgürlüğünü bize verenlere yürekten teşekkür ediyorum…”

En ıyi Kadın Sunucu: Saba Tümer
En ıyi Erkek Sunucu: Acun Ilıcalı

En ıyi Talk Show: Disko Kralı ve Sade Vatandaş, Okan Bayülgen

En ıyi Kadın Haber Sunucusu: Banu Güven

En ıyi Spor Programı: 90 Dakika, Hıncal Uluç

En ıyi Magazin Programı: Mega Magazin, Star TV

ACUN ILICALI’YA SÜRPRıZ

En ıyi Yarışma Ödülü ile gecenin ikinci ödülünü alan Acun Ilıcalı’ya Cem Davran’ın bir de sürprizi vardı…

ıŞTE HAMDı BEY

Cem Davran’ın Acun’a sürprizi Hamdi Bey oldu. Programa telefonla bağlanan Hamdi Bey burada diyen Davran Hamdi Bey’i sahneye davet etti…

Herkes merakla Hamdi Bey’i bekliyordu ki, sahneye gelen kişi Fatih Ürek oldu… “Açıklıyorum Hamdi Bey benim” diyen Fatih Ürek konukları kahkahaya boğdu…

En ıyi Fantezi Müzik Kadın: Gülben Ergen
En ıyi Fantezi Müzik Erkek: ıbrahim Tatlıses

Yaşam Boyu Başarı Ödülü: Ajda Pekkan

En ıyi Halk Müzik Kadın: Şevval Sam
En ıyi Halk Müzik Erkek: Volkan Konak

En ıyi Pop Müzik Kadın: Hadise
En ıyi Pop Müzik Erkek: Serdar Ortaç

En ıyi Türk Sanat Müziği Kadın: Muazzez Abacı, Emel Sayın ve Seçil Heper
En ıyi Türk Sanat Müziği Erkek: Ahmet Özhan

En ıyi Çıkış Yapan Solist: Kasaba, Murat Dalkılıç
En ıyi Klip: Gülben Ergen- Yalnızlık, Nihat Odabaşı

GECENıN ÖNEMLı ÖDÜLLERı