- 13 Mayıs 2007
- 1.932
- 2
- 46
- Konu Sahibi DreamLover
- #2.321
kuş işte kuşş :roflol:
ibikte gözünden fırlamış sırnaşık şey
yuh yaaaa:mymeka:
hem ibikli hemde kuyrugu yelpaze gibi hindi bu nasıl tanımazsınız :mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuş işte kuşş :roflol:
ibikte gözünden fırlamış sırnaşık şey
Hmm haklısın aslında yaa CADIARZUyuh yaaaa:mymeka:
hem ibikli hemde kuyrugu yelpaze gibi hindi bu nasıl tanımazsınız :mymeka:
Hmm haklısın aslında yaa CADIARZU
Uçmuşum bu gece ben uykumda geldi kaydirigubbakcemile3
Herifi uyandırcam 4te o yüzden ayaktayım basket maçı varmışta kaydirigubbakcemile3
İyi geceler tatlım Allah rahatlık versin Şenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla haklısın uyku basmış iyice pc başında kalmayalımda benmde aynı valla acaip uykum geldi kaçıyom:a015:
iyi geceler hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
RABBİM GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIĞIMIZDA KENDİSİNİ TEFEKKÜR EDEBİLECEĞİMİZ, RABBİM NE GÜZEL YARATMIŞ DİYEBİLECEĞİMİZ HAYIRLI BİRER EŞ NASİP EYLESİN TÜM BEKÂRLARIMIZA.
“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”
dualarda unutulmamak dileğiyle..cumanız mübrek olsun arkadaşlar
cnm gerçekten çok anlamlı bir dua olmuşş amiinnn :Saruboceq:es_se kullanıcısından alıntı Mesajı göster
RABBıM GÖZLERıNıN ıÇıNE BAKTIĞIMIZDA KENDıSıNı TEFEKKÜR EDEBıLECEĞıMıZ, RABBıM NE GÜZEL YARATMIŞ DıYEBıLECEĞıMıZ HAYIRLI BıRER EŞ NASıP EYLESıN TÜM BEKÂRLARIMIZA.
“ıki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”
dualarda unutulmamak dileğiyle..cumanız mübrek olsun arkadaşlar
............biliyor musunz kıvanç tatlıtuğ liseyi dışarıdan bitirmiş bazı imkansızlıklardan dolayı
en iyi manken seçilince yurt dışında kariyer için menajeri götürmüş ama ailesi gelsin başımızda dursun eve ekmek getirsin diye geri çağırmış
vefalı evlat senağlama
kıslar ben kaçtım öptm hepinizi yarın evde iş var usta gelecek benim birtürlü boyanamayan karton piyerler boyanacak inşallah öptm.