Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

esse bizim burdaki köpek ezildi

okudum cnm zatı oyazıyı gorunce yasadııgm aklıma geldı su kedı kopeklerın ayaklarını kıranların allah belasını versın sokakta goruyorumm ya off neyse gece gece kotu oldum keske olayı gormeseydın sende etkılenmıssındır sanada gecmıs olsun cnm

ben dolanıyordum
kafana takma cnm üzücü gerçekten ama
şimdi yapacak bişe yok :KK43:

evet valla ben alırlarken gördüm hemide
beren saatin doğal hali çok sempatik geldi baaa
bihter olarak beğenmiyorum onu yapmacık geliyo:umursamaz:

behlülüm vardı ve ben görmedim öylemi :1shok: kafamaa :mymeka:

okudum cnm zatı oyazıyı gorunc e yasadııgm aklıma geldı su kedı kopekerın ayaklaırnı kıranların allah belasını versın sokakta goruyorumm ya off neyse gece gece kotu oldum keske olayı gormeseydın sende etkılenmıssındır sanada gecmıs olsun cnm

sana aynen katılıom... saol cnm

off bugun azdaha bı kopegı ezıyodu araba cıglık attım kopek sesımden korktu hayvanda olsa bı can ya uzuldummm:KK43:
ayy üst üste ne bu anacım yaa
nehirin anlattığı ezilmiş
onun için etkisinden çıkamıyo :KK43:

ya o inek de canlı yazık o hayvana :çok üzgünüm: 300 tl çok bi paramı sanki
Böğğğğğ bide evli bu adam yaa -tatlicadiarzu-

aynen valla katılıyorum
bizim ülkemizin cezaları bu kaa işte :mymeka:

ayy üst üste ne bu anacım yaa
nehirin anlattığı ezilmiş
onun için etkisinden çıkamıyo :KK43:

aynen valla katılıyorum
bizim ülkemizin cezaları bu kaa işte :mymeka:

anlıyorum onu gozu onunde olmus ama konuyu kapatalımda gece gece uykusuz kalmasın hep destek tam destek tam moral:enbuyukkk:

Bakin bide su var bu biraz komik ama :kedi:

Banka tecavüz etmeye kalkarken penisini banka sıkıştırdı. Bakın olay nerede oldu?

Hong Kong’da parktaki banka tecavüz eden Le Xing (41) penisini sıkıştırdı. Adam 4 saatte kurtarıldı. Çevredekilerden yardım isteyen Xing için ilk önce doktorlar geldi. Penisinden kan alarak küçülmesini sağlamaya çalışan doktorlar, başarılı olamayınca itfaiye çağırıldı. Ekipler 4 saatlik operasyonla demir makasla bankı kesti.

sapıklıkta sınır tanımayan bi ırk oluyoruz dünyada :nazar:

kızlar hepınızı oper guzle gunlere guzel haberlerde gorusmek dılegıylee k.i.b

Banka tecavüz etmeye kalkarken penisini banka sıkıştırdı. Bakın olay nerede oldu?

Hong Kong’da parktaki banka tecavüz eden Le Xing (41) penisini sıkıştırdı. Adam 4 saatte kurtarıldı. Çevredekilerden yardım isteyen Xing için ilk önce doktorlar geldi. Penisinden kan alarak küçülmesini sağlamaya çalışan doktorlar, başarılı olamayınca itfaiye çağırıldı. Ekipler 4 saatlik operasyonla demir makasla bankı kesti.

ay ben bunu biliyorum :roflol:
daha doğrusu sebebini kimi inanışlarda eşyaların nesnelerinde ruhu kişiliği olduğuna inanıyorlar
bunu zamanla öyle yoğun hissediliyorki sapkın olmaya meyilli insanlarda nesnelere ilgi his duymaya başlıyorlar
onlarla arkadaşlık yada aşk yaşamaya başlıyorlar ve kimisi onlarla cinsel ilişkiye girmeye çalışıyor çok garip ve komik bir durum demi :1shok:

sapıklıkta sınır tanımayan bi ırk oluyoruz dünyada :nazar:

kızlar hepınızı oper guzle gunlere guzel haberlerde gorusmek dılegıylee k.i.b

:roflol:aynen valla sınır yok

esse gidiyon galiba ii geceler cnmopuyorumnanaktan

X