Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Gzel prensesim Defne'min odas :..

canım Allah analı babalı büyütsün cnaım bebişte gelınce oda tam güzelleşmiştir.çok güsel bir oda yapmışsınız annesi.sağlıkla,mutluluklaihuzurla geçsin günleriniz

Sağolasın canım. Allah razı olsun. Odaların en güzel oldu prensesim gelince hihoyyyt

Sende inşallah sağlıkla alırsın kuzunu kucağına a.s.

pınar bende senin kızın olmak istiyorum banane bananeee sana anne diyebilir miyim
bırak defneyi kime dersen de bu odayı gözü kapalı kabul eder kuzum ya maşalh titiz ve düzenli olusun meleğinin odasından belli oluyor rabbim güle güle büyümeyi nasip etsin kuzucuguna allah nazarlardan saklasın kuzunu

masallah yeni gelin ceyizi gibi cok begendim gercekten güzel günlerde uyusun büyüsün bebegin icinde
tam kizim olursa benim tasarladigim odayi sen yapmissin

Gel bacım bende hepinize yetecek anne sevgisi var kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım. Allah daha güzellerini hepinize nasip etsin inşallah a.s.

masallah yeni gelin ceyizi gibi cok begendim gercekten güzel günlerde uyusun büyüsün bebegin icinde
tam kizim olursa benim tasarladigim odayi sen yapmissin

Sağolasın canım. Allah sana da nasip etsin inşallah hayırlı bi evlat a.s.

çoook güzel olmuş prensesinin odası güle güle büyüsün içinde güzel günlerde inşaallah..

çok tatlı çok şeker bi oda olmuş.güle güle kullansın inş. halıya bayıldım :)) bizde oda bakıyoruz ama sade bişi istiyorum bende sizinki gibi.sakıncası yoksa nerelerden baktıgını ve aldıgınızı öğrenebilirmiyim? :)) bu arada nazarlardan saklasın rabbim

Sağolasın canım benim a.s.

Ben oda takımı için modeli netten buldum , mobilyacı olan eşimin kuzenine yaptırdım canım. Dışarıda satılanlara göre tamamen mdf'den çok sağlam yapıldı. İstersen sana da yardımcı olur a.s.

teşekkür ederim canım.evet bende netten araştırıyorum ama baktıkça kafam daha da karısıyo :)) hepsi birbirinden güseller çünkü.sade bişi olsun istiyorum genç odası olarakda ileride kullanabilsin diye.ortalama ne kadara mal oldu cnm bana bi yazarsan çok sevinirim.birde eşinin kuzeninin yeri nerde oda önemli :)) şimdiden teşekkürlerr bebişinle sağlıklı günler....

ben çok beğendim..çünkü bizim ufaklığın odasına benziyor..uyku setimiz aynı mesela..biz de winnie konsepti uyguladık..keşke avizesinide alsaydın..:))

Canım sadece oda takımı 2750 tl'ya yapıldı. Yer olarak o başka bi yerde çalışıyor ama mobilyaları kendi arkadaşının atölyesinde yapıyor a.s.

ben çok beğendim..çünkü bizim ufaklığın odasına benziyor..uyku setimiz aynı mesela..biz de winnie konsepti uyguladık..keşke avizesinide alsaydın..:))

Sağolasın canım. Herşey aynı model olmasın dedik o yüzden almadık canım avizesini. Yoksa perdesi falan takım olarak çok hoş duruyo ama tek bi konsept olsun istemedik a.s.

çok güsel olmuş canım Allah uzun ömür versin sağlıcakla inş.

Sağolasın canım a.s.

Harikaaaa.Cok güzel bir oda olmus.Saglikla kullansin odasini insallah.

Çok tşk ederim canım a.s.

teşekkürler canım ama biraz bize tuzlu sanırım.artık bakıcam bakalım :))

Rica ederim canım. Gönlüne göre bi oda bulursun inşallah a.s

canım çok güzel olmuş. uyku sepetini nerden ve kaça aldın canım bilgi veririmisin?

Sağol tatlım. Sepeti Mothercare'den 220.-TL'ya aldım canım a.s.

pınarcım çok ama çok güzel olmuş.çok ferah bir oda olmuş.sakıncası yoksa oda takımını nerden aldın.öğrenebilşrmiyim.özellikle dolabına bayıldım.benim de istediğim tarz da ama bakmadığım yer kalmadı.içime sinmedi açıkcası.allah analı babalı büyütür inşallah bebişini canım...

Sağolasın canım a.s. Eşimin kuzeni yaptı tatlım takımımızı alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…