Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Gzel prensesim Defne'min odas :..

maşallah çok güzel zevkli döşenmiş herşeyi çok şirin defne kızımızın
allah iyi günlerde kullanmayı giyinmeyi nasip etsin inş.
o yeşil kurdeleri pembe yapsanız daha mı hoş olur acaba
oda nazarlık olsun canım hayırlı evlat hayırlı kul olsun inş. yavrunuz

hasır sepeti cok hoşş nerden aldınız bende o tarz bişi istiyorum yardımcı olursanız sevınırım.

Mothercare'den aldım canım a.s.

herşey mukemmel Allah saglıkla kullanmayı naip etsin canımmyerimseniben

Çok tşk ederim canım sağolasın a.s.

Çok tşk ederim canım. O yeşiller uyku setinin kendi ipleri canım. Yan korumaları takmak için. Alt açma minderinin kenarıda aynı renk. Uyumlu olsun diye yapmışlar heralde. Ama odaya ayrı bi canlılık veriyo bence. Sağolasın tatlım a.s.

canım halıyı nerden kaça aldın çok güzelmiş hepsi güle güle kullanın

ay maşallah ya bayıldım harika..
bebişim olursa inş bnmde sizin gardrop düzeninizden baya faydalanıcam..

canım halıyı nerden kaça aldın çok güzelmiş hepsi güle güle kullanın

Canım markası Royal ama fiyatını hiç hatırlamıyorum :uhm:

ay maşallah ya bayıldım harika..
bebişim olursa inş bnmde sizin gardrop düzeninizden baya faydalanıcam..

Sağolasın canım Allah sanada sağlıkla bi bebiş nasip etsin a.s.

Raflarına içine bebişi giysilerini ne güzel dizmişsiniz bayıldım , küçükken barbie bebeğim vardı bide onun bir gardolabı vardı, onun giysilerini dolaba dizerdim bu da aynı onun gibi nasıl tatlı olmuş hele o patikleri görünce bayıldım resmen..kaydirigubbakcemile3 Ay maşallah maşallah çok güzel olmuş elinize sağlık

Hayatıda umarım bu kadar güzel olur odası çok şeker bebeğinde çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun bizede nasip etsin ... :)

Çoooooook güzelmiş bebişinizin odası opuyorumnanaktan
Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:

harika bi oda çok düzenlisin maşallah.rabbim pekçok odalar eskitecek ömürler versin bebişine inşallah

beyaz mobilyaya bayılıyorum
çok güzel

ayyy, süper olmuş yaaaa, bayıldımmmm...rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah...

Cok güzel süper olmus
rabbım güle güle huzurla büyümesınıde nasıp etsın ınsallah

Hayatıda umarım bu kadar güzel olur odası çok şeker bebeğinde çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun bizede nasip etsin ... :)

Çoooooook güzelmiş bebişinizin odası opuyorumnanaktan
Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:

cok guzel olmus allah olmayan herkese bebek ve boyle guzel bı oda nasıp etsın ıns.

ooooooooo süper oda.güzel yaşasın

harika bi oda çok düzenlisin maşallah.rabbim pekçok odalar eskitecek ömürler versin bebişine inşallah

Çok tşk ederim kızlar güzel sözleriniz ve dilekleriniz için a.s.

Allah isteyen herkese sağlıklı bir kuzu, tüm kuzularıma da çok daha güzellerini nasip etsin inşallah a.s.

çokk beğendimm güle güle kullansın defnecik..pınar hn mobilyaları nereden ne nekadara aldınız ..yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…