- 1 Eylül 2023
- 2.239
- 569
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Atarım bı dk canımAtsana bakalım canım bekleme artık direk kan ver onunla takip et Allah korusun kimyasalsa da fark edersin bu şekilde bekleme
Atamıyorum ki şuan arabadayiz hastaneye gidiyoruz eşimle, eşim için belki gitmisken kan veirrim testlerin hepsi farklı çıkartıyor kafam karıştı o yuzdenAtsana bakalım canım bekleme artık direk kan ver onunla takip et Allah korusun kimyasalsa da fark edersin bu şekilde bekleme
Kesin kan ver canım aklında soru işareti kalmasınAtamıyorum ki şuan arabadayiz hastaneye gidiyoruz eşimle, eşim için belki gitmisken kan veirrim testlerin hepsi farklı çıkartıyor kafam karıştı o yuzden
Evett varsa kesinlikle çıkar dimiKesin kan ver canım aklında soru işareti kalmasın
Bence var ve çıkacakEvett varsa kesinlikle çıkar dimi
Bakalım vericem kan aldım randevu öğlen çıkar herhalde hayırlısı olsun dua et olur mu ,bugün goguslerimin uçları çok sızlıyor hiç sizlamazdi bide mdiem bulanıyor ama gorucez testlerin azizligine mi ugradim yoksa yok muBence var ve çıkacak
Hadi hayırlısı canım kanı verdin dimiBakalım vericem kan aldım randevu öğlen çıkar herhalde hayırlısı olsun dua et olur mu ,bugün goguslerimin uçları çok sızlıyor hiç sizlamazdi bide mdiem bulanıyor ama gorucez testlerin azizligine mi ugradim yoksa yok mu
Yok henüz vermedim vericem ama canım 11 de randevumHadi hayırlısı canım kanı verdin dimi
Canım randevu boşuna almışsın görünmezki bişey direk kan verecektinYok henüz vermedim vericem ama canım 11 de randevum
özel hastaneyse bakarsa devletse kan saati geçiyorYok henüz vermedim vericem ama canım 11 de randevum
Yok gözükmesinden değil aciller almıyor sadece doktorlar gonderince alıyorlar burda ondan oraya aldimCanım randevu boşuna almışsın görünmezki bişey direk kan verecektin
Devlette vericem doktor yoktu artık bakalım ne yapcaközel hastaneyse bakarsa devletse kan saati geçiyor
Tamam canım ver mutlaka hayırlısı olsunDevlette vericem doktor yoktu artık bakalım ne yapcak
Verdim kanka öğleden sonra cikcakmisTamam canım ver mutlaka hayırlısı olsun
Hadi hayırlısı canım ay benimde sabahtan beri midem ağrıyor ya gebelik belirtisi olamaz heraldeVerdim kanka öğleden sonra cikcakmis
Ben herşeyi ona bağlıyorum benim de bugün midem bulanigor daha da bide göğüs uclarim sızladı bişey geliyor gibi oldu baktım akıntı gelmiş belimde gene hafif ağrı varHadi hayırlısı canım ay benimde sabahtan beri midem ağrıyor ya gebelik belirtisi olamaz heralde
Seninkiler tam bir gebelik belirtisi canım benim akıntın nasıl yani rengi neBen herşeyi ona bağlıyorum benim de bugün midem bulanigor daha da bide göğüs uclarim sızladı bişey geliyor gibi oldu baktım akıntı gelmiş belimde gene hafif ağrı var
Normal şeffaf geliyor çok da değil az şekilde ama bilmiyorum kanda anlicaz artık şimdiye çoktan olmam gerekirdi yoksa ama anlamadım ne oluyorSeninkiler tam bir gebelik belirtisi canım benim akıntın nasıl yani rengi ne
Nezaman çıkar dediNormal şeffaf geliyor çok da değil az şekilde ama bilmiyorum kanda anlicaz artık şimdiye çoktan olmam gerekirdi yoksa ama anlamadım ne oluyor
Öğleden sonra 14.00 yo bulur diye dusunuyorumNezaman çıkar dedi