- 3 Ocak 2021
- 3.020
- 953
- 35
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Enabızdan kontrol et canım hakkında hayırlısı olsunÖğleden sonra 14.00 yo bulur diye dusunuyorum
Amin çok teşekkür ederim bakıyorum devamlıEnabızdan kontrol et canım hakkında hayırlısı olsun
0.5 çıktı canim yok sanırımEnabızdan kontrol et canım hakkında hayırlısı olsun
0.5 çıktı canim kanda negatif yani nornal şartlar da 28 günde bir adet oluyorum ya yarını da geçirmem gerekecek şüpheli ise eğerKızım apaçık belli hamilesin yap artık su testi meraktan çatlıcam ahha
Yaaa nasıl olur ki şok oldum testlerde bariz belliydi ama birde hem adetin geçti acaba kimyasal mı oldu ya0.5 çıktı canim yok sanırım
Adetim doktorun dediği duruma göre 14.gun oldu normalde adet olma tarihim 23 u canım 28 günde bir oluyorum ya bende anlamadım vallaYaaa nasıl olur ki şok oldum testlerde bariz belliydi ama birde hem adetin geçti acaba kimyasal mı oldu ya
Bekle bakalım belli olmaz kesin çoktı yani sonuç bir karışıklık yokAdetim doktorun dediği duruma göre 14.gun oldu normalde adet olma tarihim 23 u canım 28 günde bir oluyorum ya bende anlamadım valla
Çıktı valla 0.5 diyor bende şaşırdım olmazsam bidaha yaptırırım yarın tam günüm ama şaşırdım bendeBekle bakalım belli olmaz kesin çoktı yani sonuç bir karışıklık yok
Ne anlicaz ondan kiCanım elinde evde ovalalüsyon testin varmı bi yapsana
Çok şaşırdım bende nasıl öyle cıktı ya acaba geç döllenme mi olduÇıktı valla 0.5 diyor bende şaşırdım olmazsam bidaha yaptırırım yarın tam günüm ama şaşırdım bende
O koyu çıkar gebelik durumunda varsa yapsana biNe anlicaz ondan ki
Hiçbir fikrim yok canım asıl adet tarihim yarın mecbur onu beklicemÇok şaşırdım bende nasıl öyle cıktı ya acaba geç döllenme mi oldu
Kanda çıkmayan orda nasıl çıkacak kiO koyu çıkar gebelik durumunda varsa yapsana bi
Ya öyle de nebilim doğru mu yaptılar acaba daha önce kanlarında karışıklık olan arkadaşım olmuştuKanda çıkmayan orda nasıl çıkacak ki
Belki geç döllenme olmuştur öncesinde verdiğin kan değerin kaçtıKanda çıkmayan orda nasıl çıkacak ki
Ay bı o ihtimal eksiktiYa öyle de nebilim doğru mu yaptılar acaba daha önce kanlarında karışıklık olan arkadaşım olmuştu
Öncesinde kan vermedim progesteron bakıldı 13.9 gelmiştiBelki geç döllenme olmuştur öncesinde verdiğin kan değerin kaçtı
Anladım kimyasal nasıl oluyor acaba kimyasal olabilirmiÖncesinde kan vermedim progesteron bakıldı 13.9 gelmişti
Hiçbir fikrim yok canım yarın adet gynum onu beklicem bakalım ne olcakAnladım kimyasal nasıl oluyor acaba kimyasal olabilirmi