- Konu Sahibi nisanurs98
Daha olmadı bugun yarın bekliyorum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha olmadı bugun yarın bekliyorum inşallah
Olsun ya ameliyattan sonra inşallahHhahaha evett benim bu ay 5 i gosteriyor ama eşim ameliyat olcak kızlar o gün malesef o gün hariç değerlendiriyoruz her anı
İnşallahOlsun ya ameliyattan sonra inşallah
Ben ovulasyon testi kullanmıyorum canım bu ay ama tarihi geçmiş de yanlış çıkma ihtimali var tabiKızlar birşey sormak istiyorum geçen seneden kalan ovulasyon testlerm vardı son kullanma tarihi 15.08.2024 2.5 ay geçmiş bir sorun olurmu siz kullanıyor musunuz
Jelin içinden çıkan ovulasyon testi ile denedim bugun pik oldu değerlendirdik bakalım hayırlısıBen ovulasyon testi kullanmıyorum canım bu ay ama tarihi geçmiş de yanlış çıkma ihtimali var tabi
Hadi hayırlı olsunJelin içinden çıkan ovulasyon testi ile denedim bugun pik oldu değerlendirdik bakalım hayırlısı
Sağol canımHadi hayırlı olsun
Merhaba durumunuz nedir sizinCanım yumurtlamaymış çünkü silikleşti bende değerlendirdim bakalım beklemedeyim
Beklemedeyim canım yumurtlamadan sonra 11 gün daha muhtemelen dalı yada çarşamba adet günüm sen ne durumdasınMerhaba durumunuz nedir sizin
Benimde adetime 9 gün varBeklemedeyim canım yumurtlamadan sonra 11 gün daha muhtemelen dalı yada çarşamba adet günüm sen ne durumdasın
Ne zaman test yapsam acabaBenimde adetime 9 gün var
Bence adet gününü bekle ben yapmıcam almadım daNe zaman test yapsam acaba
Dimi ya bencede öyle bekliyimBence adet gününü bekle ben yapmıcam almadım da
Hiç strese sokma bence bende hiç yapmicamDimi ya bencede öyle bekliyim