- 3 Ocak 2021
- 3.021
- 953
- 35
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Canım benim bugün yumurtlamadan sonra 7.günümdü yani geçen hafta pazartesi olmuştu yumurtlama değerlendirdik bakalım varsa perşembe günü 10.gün oluyor çıkar diye düşünüyorum genelde 10.11.gün öğreniliyor perşembe günü yapacam test belirti olarak hiç bişey yok Şuan sadece iki gündür yüzüm alev gibi yanıyor elim ayağım buz gibi ve üşüyorum bunun sebebi bence havalar soğudu buralarda Oyüzden soğuk aldım diye düşünüyorum gebelik belirtisi değildir bence ama bakalım başkada bişeyim yokSende durumlar nasıl canim
Benim de elim ayağım çok üşüyordu bugün o kadar olmadi,hafif belim ağrıyor ve kasıklarım hafif hafifCanım benim bugün yumurtlamadan sonra 7.günümdü yani geçen hafta pazartesi olmuştu yumurtlama değerlendirdik bakalım varsa perşembe günü 10.gün oluyor çıkar diye düşünüyorum genelde 10.11.gün öğreniliyor perşembe günü yapacam test belirti olarak hiç bişey yok Şuan sadece iki gündür yüzüm alev gibi yanıyor elim ayağım buz gibi ve üşüyorum bunun sebebi bence havalar soğudu buralarda Oyüzden soğuk aldım diye düşünüyorum gebelik belirtisi değildir bence ama bakalım başkada bişeyim yok
Onlarda yeni mi başladı canım bence sen hamilesin olmasan adet olurdun ve en büyük kanıtı da testlerin maşallahBenim de elim ayağım çok üşüyordu bugün o kadar olmadi,hafif belim ağrıyor ve kasıklarım hafif hafif
Evett böyle agrimiyordu normalde adetim çok gümbür gümbür acılı sancılı gelir de ben hala inanmıyorumOnlarda yeni mi başladı canım bence sen hamilesin olmasan adet olurdun ve en büyük kanıtı da testlerin maşallahne kadar süredir deniyorsunuz
Benim anlamadığım çok değişken adet 26.27.28. günlerde genelde olurum adet ben doktor 7 sinde çatlar dedi kesin ultrasonla baktı ben onu baz alarak mi hesaplicam yoksa adet günümu mu beklicem en son olcak kafam karıştıOnlarda yeni mi başladı canım bence sen hamilesin olmasan adet olurdun ve en büyük kanıtı da testlerin maşallahne kadar süredir deniyorsunuz
Canım yumurtlaman Nezaman olduysa üstüne 14 gün sayılır adet olunur bak benim adetlerim de düzensizdir 35 gün bazen 45 günü bulur yumurtlamam degişiyor Oyüzden ama hep yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum sadece bir defa olmadım onu da merak edip doktora sorma fırsatım olmuştu bir profesöre o da bana eğer yumurtlama olduysa gerçekten ve tutmadıysa 14.gün adet gelir dedi demekki o yumurtlama değilmiş yada catlamamıs dedi…bu şekilde açıklamıştıBenim anlamadığım çok değişken adet 26.27.28. günlerde genelde olurum adet ben doktor 7 sinde çatlar dedi kesin ultrasonla baktı ben onu baz alarak mi hesaplicam yoksa adet günümu mu beklicem en son olcak kafam karıştı
Doktorun ultrason ile bakıp söylemesine göre 7 sinde çatlicak dedi kesin çatlar ağrın da var demişti alttan ultrasonla bakarken sonra 10 gün sonrasında ayın 17 sinde progesteron hormonuna baktırdı kandan 13.9 çıktı attım sonucu adetin zamanında gelmesi gerekiyor gelmezse hamile kalmış olma ihtimali az daha fazla dedi 14.gun doktorun hesabına göre ayın 21 idiCanım yumurtlaman Nezaman olduysa üstüne 14 gün sayılır adet olunur bak benim adetlerim de düzensizdir 35 gün bazen 45 günü bulur yumurtlamam degişiyor Oyüzden ama hep yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum sadece bir defa olmadım onu da merak edip doktora sorma fırsatım olmuştu bir profesöre o da bana eğer yumurtlama olduysa gerçekten ve tutmadıysa 14.gün adet gelir dedi demekki o yumurtlama değilmiş yada catlamamıs dedi…bu şekilde açıklamıştı
Hmm bence var bebişDoktorun ultrason ile bakıp söylemesine göre 7 sinde çatlicak dedi kesin çatlar ağrın da var demişti alttan ultrasonla bakarken sonra 10 gün sonrasında ayın 17 sinde progesteron hormonuna baktırdı kandan 13.9 çıktı attım sonucu adetin zamanında gelmesi gerekiyor gelmezse hamile kalmış olma ihtimali az daha fazla dedi 14.gun doktorun hesabına göre ayın 21 idiiletişime geçtim bugün adet gelmezse pazartesi gebelik bakalım dedi
Taman iyi gecelerHmm bence var bebişsabah bekliyorum iyi haberlerini beni etiketle ben yatayım kız geç oldu sabah okul var
Günoo kızlarr varmı biseyler hahaTaman iyi gecelerinşallah güzel haberler alırım bende dua et yatmadan olur mu
Henüz adet olmadım midem bulanıyor çok gece de çok bulandı kızlar test yapcam da daha yapmadımGünoo kızlarr varmı biseyler haha
GünaydınGüno canım vallaha test yapacak kişi belli N nisanurs98
Kız sabah ilk idrarla yapmak önemli ondanGünaydınhenüz yapmadım gece boyu çok midem bulandi yandı biseyler oldu hafif de grip oldum yapacam inşallah 1 saate test
Gece boyu 10 kere tuvalete kalktım ilk idrar mi kaldıKız sabah ilk idrarla yapmak önemli ondan
Çıkar kız belli hamile olduğun kalk yap testiGece boyu 10 kere tuvalete kalktım ilk idrar mi kaldıaman yapayım da çizgi çıkarsa kan vericem ya çıkmazsa ?
Kızım apaçık belli hamilesin yap artık su testi meraktan çatlıcam ahhaGece boyu 10 kere tuvalete kalktım ilk idrar mi kaldıaman yapayım da çizgi çıkarsa kan vericem ya çıkmazsa ?
Hem erken hem normal test yaptım olan idrarla çizgiler çok silinmiş başka markalar amaÇıkar kız belli hamile olduğun kalk yap testi
Yaptım olan idrarinla başka markalar aldırdım eşime çok silik çıktı erken gebelikte kaset testteKızım apaçık belli hamilesin yap artık su testi meraktan çatlıcam ahha
Atsana bakalım canım bekleme artık direk kan ver onunla takip et Allah korusun kimyasalsa da fark edersin bu şekilde beklemeYaptım olan idrarinla başka markalar aldırdım eşime çok silik çıktı erken gebelikte kaset testte