-
- Konu Sahibi nisanurs98
Ay çok saçma yaa insan umutlanıyor ben bile nasıl umutlandım inanmıştım hamile oldugunaHiçbir fikrim yok canım yarın adet gynum onu beklicem bakalım ne olcakgelirse gelir gelmezse gelmez ne diye m daya test yapmıcam hahaha
Ben de aynı şekilde vardır bir hayor bir lekelenme geldi şimdi çok açık renk adete doncek herhalde ağrı var hafif hafif bakalımAy çok saçma yaa insan umutlanıyor ben bile nasıl umutlandım inanmıştım hamile olduguna
Bence kimyasal geçirdin yoksa o şekilde belirgin çizgi cıkmazdı çünkü iki gündür çizgi çöküyor hatta bugün için silik dedin yani değer çöküp düşmüş olabilir bende yaşadım daha önce hayırlısı olsun canım gelecek aya inşallahBen de aynı şekilde vardır bir hayor bir lekelenme geldi şimdi çok açık renk adete doncek herhalde ağrı var hafif hafif bakalım
Senin o yaptıgın testlerde ikinci cizgi hemen cıkıyor muyduBen de aynı şekilde vardır bir hayor bir lekelenme geldi şimdi çok açık renk adete doncek herhalde ağrı var hafif hafif bakalım
Kimyasal nasıl oluyor canım anlatır mısınBence kimyasal geçirdin yoksa o şekilde belirgin çizgi cıkmazdı çünkü iki gündür çizgi çöküyor hatta bugün için silik dedin yani değer çöküp düşmüş olabilir bende yaşadım daha önce hayırlısı olsun canım gelecek aya inşallah
Olabilir hayırlısı olsunBence kimyasal geçirdin yoksa o şekilde belirgin çizgi cıkmazdı çünkü iki gündür çizgi çöküyor hatta bugün için silik dedin yani değer çöküp düşmüş olabilir bende yaşadım daha önce hayırlısı olsun canım gelecek aya inşallah
Evettt canım artık testlere de güvenmiyorumSenin o yaptıgın testlerde ikinci cizgi hemen cıkıyor muydu
Bencede kimyasal gecirdin ya o kadar test öyle cıkmazdı cunkuEvettt canım artık testlere de güvenmiyorumen garantisi kan testi
Bende öyle düşünüyorum adete döndü bugünBencede kimyasal gecirdin ya o kadar test öyle cıkmazdı cunku
Şöyle testte silik görüyorsun kan veriyorsun 10 çıkıyor değerin yada 15 20 yani küçük bir değer çıkıyor sonra bu değer düşmeye başlıyor buna kimyasal gebelik deniliyorKimyasal nasıl oluyor canım anlatır mısın
Eşinin neyi var canımBende öyle düşünüyorum adete döndü bugünşimdi çoğalmaya başlıyor ağrıyla bu ay elendim bende eşim ameliyat olduktan sonra sanırım düzgün olcak bizim bu durum spermlerden kaynaklı oluyormuş çoğunlukla böyle çünkü
Varikosel var eşimde ileri hızlı hareketlilik kötüEşinin neyi var canım
Benimkide ameliyta olalı 2 ay oldu kasımın 19unda randevy alıcaz test icin sizin kaç ay olmuştu ileri hız bizimde kötü %10duVarikosel var eşimde ileri hızlı hareketlilik kötü
Daha olmadı kasımın 5 inde olcak ameliyat benim ki de nasıldı ameliyat zor geçti miBenimkide ameliyta olalı 2 ay oldu kasımın 19unda randevy alıcaz test icin sizin kaç ay olmuştu ileri hız bizimde kötü %10du
Ameliyatla geçer inşallah bol dua et canımVarikosel var eşimde ileri hızlı hareketlilik kötü
Doktor düzelir dedi 5 Kasım'da ameliyat var gün aldık dün canım inşallahAmeliyatla geçer inşallah bol dua et canım
Ya kesinlik vermesi hoş değil varikosel değişik bir hastalık kimi ameliyatla düzeliyor kimisi ameliyattan sonra tekrar nüksediyor tamamen geçen bir hastalık değil ne yazık ki arkadaşımın eşi iki defa oldu ama geçmedi inşallah sizinde geçenlerden olur okulu bakmak da önemli tek doktorla kalmayın derimDoktor düzelir dedi 5 Kasım'da ameliyat var gün aldık dün canım inşallah
Baktı çok doktor canım hem sağ hem solda olduğu için ileri hızlı hareketliligi dusukmus eşimin arkadaşı da aynı durumdan aynı şekilde ameliyat oldu ameliyattan sonra oldu onların çocuğu nasip biraz da denicez bakalimYa kesinlik vermesi hoş değil varikosel değişik bir hastalık kimi ameliyatla düzeliyor kimisi ameliyattan sonra tekrar nüksediyor tamamen geçen bir hastalık değil ne yazık ki arkadaşımın eşi iki defa oldu ama geçmedi inşallah sizinde geçenlerden olur okulu bakmak da önemli tek doktorla kalmayın derim
Yok kız çok kolay 1 gece kaldık o da normalde çıkıcaktık prosedür gereği kaldık esim genel anestezi istedi çünkü spinal çok zorDaha olmadı kasımın 5 inde olcak ameliyat benim ki de nasıldı ameliyat zor geçti mi
Hadi yaaa eşim spinal olcak nasıl zorrYok kız çok kolay 1 gece kaldık o da normalde çıkıcaktık prosedür gereği kaldık esim genel anestezi istedi çünkü spinal çok zor