- 28 Ocak 2021
- 2.320
- 1.437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben henüz kullanmadım sipariş verdim kargoda geliyor ben sık enfeksiyon oluyorum da merak ettim o yüzdenYok canim hicbiri olmamisti
Jel yanma falan yapmiyor kuruluk yapma imkani zaten yok sende oyle bisey mi oldu
Hic enfeksiyon yaptigini duymadimBen henüz kullanmadım sipariş verdim kargoda geliyor ben sık enfeksiyon oluyorum da merak ettim o yüzden
Evet yağı kullandım ama pek faydası olmadı. İnşallaj bu jel de enfeksiyon yapmaz demeyip bakacamHic enfeksiyon yaptigini duymadim
Enfeksiyon icin niolia yagi onerim
Enfeksiyondan basi kurtulmayan asla ilaclarla cozum bulamayan ben 2 ay surmeden niolia yag ve intim jelle cozmustum sukur
Bende bu ay kullandım bat 17 ekim beklemedeyimmKızlar ilk başta karşı olsamda bu jele okuduğum yorumlar ve bugün %50 indirimi gördükten sonra aldım. İşe yarar mı bilmiyorum ama inşallah yarar. Kullanıp etkisini gören oldu mu
Benimde elime yeni geldi yumurtlamayı gördüğümde kullanacak.inşallah güzel sonuçlar alırızBende bu ay kullandım bat 17 ekim beklemedeyimm
İnşallah canımBenimde elime yeni geldi yumurtlamayı gördüğümde kullanacak.inşallah güzel sonuçlar alırız
Canım fındık ceviz vs bunların adedi önemli mi?Eşiniz icin kür; fındık,ceviz,kuru incir hepsini dograyin findik ve ceviz kabuksuz olursa daha iyi olur icine bal bunu saklama kabi bir kaba yapin sabah ac veya aksam tok ac fark etmez tuketsin
Sperm kalitesi vucudunun enerjisi icin (denendi onaylandi)
Yok degil canimCanım fındık ceviz vs bunların adedi önemli mi?
Teşekkür ederimmYok degil canim
Kuruyemis tuketimi gibi dusun
Ben bugün değerlendirecem ve kullanacak duruma göre haber verecem canımBen de bu ay ilk kez deneyeceğim. inşallah olumlu sonucu olur bu jelin biraz korkuyorum ben de
İnşallah hiçbir yan etki yapmazz ve işe yararrBen bugün değerlendirecem ve kullanacak duruma göre haber verecem canım
Ay hadi inşallahİnşallah hiçbir yan etki yapmazz ve işe yararr
Canım yanma enfeksiyon kuruluk vs yapmadı ilk sıktığımda hafif bi yanma hissi oluştu geçtiİnşallah hiçbir yan etki yapmazz ve işe yararr