- 3 Ocak 2021
- 3.021
- 953
- 35
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Kız zaten en az ikişerli yaptığım olduBen toplu alsam hepsini bir günde yaparım ahhah
İnşallah canım bence var sen bize dua et kızOlabilir bakalım yarın ola hayrola inşallah benimledir bebişimdua rdin olur mu belim ağrıyor hafif
Yani bi göğüs ağrısı kasık ağrısı yada bir ateş yada akıntı bunlar varmı sadece bel ağrısı mıOlabilir bakalım yarın ola hayrola inşallah benimledir bebişimdua rdin olur mu belim ağrıyor hafif
Allahım yaaa hahahaKız zaten en az ikişerli yaptığım olduama çizgi görmeyince yoktur diyorsun düşün yumurtlama görmeden bile yapmışlıgım var test yani zamanı gelmeden bakayım belli mi olur diyip hoşuma gidiyor hobi gibi
Ay bende sabırsızlıkla bekliyorum adetim bitsede calısmalara baslasak ahahahaYani bi göğüs ağrısı kasık ağrısı yada bir ateş yada akıntı bunlar varmı sadece bel ağrısı mı
Hahahha evet yaKız zaten en az ikişerli yaptığım olduama çizgi görmeyince yoktur diyorsun düşün yumurtlama görmeden bile yapmışlıgım var test yani zamanı gelmeden bakayım belli mi olur diyip hoşuma gidiyor hobi gibi
Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım bence var sen bize dua et kızbenimde bugün yumurtlamadan sonra 7.gümümdü sıfır belirti
Gögsum adet olcagin zaman çok şiddetli ağrırdi şuanda sadece dokununca yanları acıyor,ayaklarım da ve ellerimde uşüme oluyor bazen ara ara mide bulantısı , sağ tarafimda böyle bazen gaz gibi bişey oluyor çok hafif agriyoe arada o kadarYani bi göğüs ağrısı kasık ağrısı yada bir ateş yada akıntı bunlar varmı sadece bel ağrısı mı
Bence var hatta kesinRabbim isteyen herkese nasip etsiniç hissiyat olarak bende varmı sence hissettiğin ne yani
Yaptım onda da silik çıktı daha silikti çünkü artık bırak idrarın beklemesini minicik idrarla yaptımBence var hatta kesinkız bir test daha yapsana
Sabaha da test ayır sabah yap ilk idrarla mutlakaYaptım onda da silik çıktı daha silikti çünkü artık bırak idrarın beklemesini minicik idrarla yaptımhasta olcam idrar testi yapmaktan da midem bulandı
Kız bence var bak ben balık burcuyum 6. Hissiö cok kuvvetlidir ben hissediyprum var sendeRabbim isteyen herkese nasip etsiniç hissiyat olarak bende varmı sence hissettiğin ne yani
Aynen yap bencedeSabaha da test ayır sabah yap ilk idrarla mutlaka
Yaptım gene öyle olan idrarla su vs dikkat etmeden silik çıktı gene ama bu kadar belli değilSabaha da test ayır sabah yap ilk idrarla mutlaka
Ay hadi İnşallah yaptım az öncede öyle olan idrarla ama o kadar belirgin çıkmadı gene kafam bir milyonKız bence var bak ben balık burcuyum 6. Hissiö cok kuvvetlidir ben hissediyprum var sende
Sabah yap canım artık o idrar seyreldiği için daha silik çıkmıştırYaptım gene öyle olan idrarla su vs dikkat etmeden silik çıktı gene ama bu kadar belli değil
Umarım öyledir canımSabah yap canım artık o idrar seyreldiği için daha silik çıkmıştır
Ya bi durmuyosun hahah sabah yap diyoruz kızımmmmYaptım gene öyle olan idrarla su vs dikkat etmeden silik çıktı gene ama bu kadar belli değil
Sabahda yapcam bidahaYa bi durmuyosun hahah sabah yap diyoruz kızımmmm
Sende durumlar nasıl canimSabah yap canım artık o idrar seyreldiği için daha silik çıkmıştır