- 1 Eylül 2023
- 2.235
- 568
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Alalh Allah hamile kalanları da ben çok gördüm okudum ama kimine yaramıyor demekkiBurda duydum ve araştırdım genelde kimyasal gebelik olmuş kullananlarda ve kuruluk vs oluşmuş
Bende bu ay ilk defa kullanıyorum bir defa kullandım kullanmaya devam edicem yumurtlama dongumde hamile olan oldu mu acaba bende yanma vs olmadı hiçKullandım o ay gebelik oluşmadı. Bu ay da kullandım sonuçları göreceğiz.
Ben de kullanacaktım bunları duyunca vazgeçtim güzel haberler alırsan bana da haber verAlalh Allah hamile kalanları da ben çok gördüm okudum ama kimine yaramıyor demekki
Tamam canım haber veririm bende merak ediyorumBen de kullanacaktım bunları duyunca vazgeçtim güzel haberler alırsan bana da haber ver
Güzel sonuçlar alırsın inşallahTamam canım haber veririm bende merak ediyorum
İnşallah cümlemix inşallahGüzel sonuçlar alırsın inşallah
Denemekte fayda var kimine yarıyor kimine yarıyor , benim eşimde de varikosel var ama henüz ameliyat olmadıKızlar bende kulllanmak istiyorum eşim varikosel ameliyatı oldu 1.5 ay geçti diğer bu ay da yumurtlama dönemim geçti reglime 10 gün var bekleyeyim diğer aya sipariş edicem inşallah
Değerleri ne durumdaDenemekte fayda var kimine yarıyor kimine yarıyor , benim eşimde de varikosel var ama henüz ameliyat olmadı
İleri hızlı hareketlilik %25 eşinizin kaçtı, imkansız değil dedi ama biraz daha zor hamile kalmanız dedi bende o yüzden birde bu jelle denemek istedimDeğerleri ne durumda
Bizim %10İleri hızlı hareketlilik %25 eşinizin kaçtı, imkansız değil dedi ama biraz daha zor hamile kalmanız dedi bende o yüzden birde bu jelle denemek istedim
Morfolojiniz kaç bu aradaİleri hızlı hareketlilik %25 eşinizin kaçtı, imkansız değil dedi ama biraz daha zor hamile kalmanız dedi bende o yüzden birde bu jelle denemek istedim
Evet maalesef keçiboynuzu pekmezi her gün sabah akşam aç karnina yesin eşiniz çok iyi geliyormuşBizim %10normalde %32 olması lazımmış en az
%5 eşimin kaç olması gerekiyor kiMorfolojiniz kaç bu arada
Onuda yedi herşeyi denedik ama faydası olmadıEvet maalesef keçiboynuzu pekmezi her gün sabah akşam aç karnina yesin eşiniz çok iyi geliyormuş
En azz %4 olması gerekir iyi yine%5 eşimin kaç olması gerekiyor ki
Hadi ya l arginie kullandı mi pekiOnuda yedi herşeyi denedik ama faydası olmadı