Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görl ikisi de krem ya serum evet kremle kapamak iyi de. Dermoskin de krem effect ha de.
Dermoskin de krem effect ha de. Bunu anlamadım cnm göz serumu üstüne krem sürecem onu anladım da bu arada bu serum göz kapaklarına uygulanmiyormus sipariş ettiğim hepsi burada ya sormuşlar onlar öyle demis öğrenmiş oldum😁 S Skinkeyrlover

Dermoskin de krem effect ha de. Bunu anlamadım cnm göz serumu üstüne krem sürecem onu anladım da bu arada bu serum göz kapaklarına uygulanmiyormus sipariş ettiğim hepsi burada ya sormuşlar onlar öyle demis öğrenmiş oldum😁 S Skinkeyrlover
Bunlar göz kremi olmadığı için anlamamışım. Ben göze göz kremi sürenlerdenim. Normal yüz kremini sürenler de var tabii. Biraz göz çevrene bağlı hassas mı, miliaya meyilli mi? Vb. Serum yetmezse krem sürersin. Akşam yetmez ama sabah güneş kremi altına yetebilir. Denemek lazım.

Dermoskin arbutin üstüne effectha nemlendirici sürmeye ne yorum yaparsın ikisinde de niacinamide var akşam rutinimde beraber kullanabilirmiyim sence S Skinkeyrlover
Ona hayır dedim ha Görl yukarıda. İkisinde nemlendirici zaten gerek yok ve evet fazla olur ikisindeki niacinamide.

Bunlar göz kremi olmadığı için anlamamışım. Ben göze göz kremi sürenlerdenim. Normal yüz kremini sürenler de var tabii. Biraz göz çevrene bağlı hassas mı, miliaya meyilli mi? Vb. Serum yetmezse krem sürersin. Akşam yetmez ama sabah güneş kremi altına yetebilir. Denemek lazım.
Aradığım Cvpi buldum nisa yazmış önceden galiba akşam sadece dermoskin arbutin sabahta effectha nemlendirici krem😁 S Skinkeyrlover

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-20-20-56-14-559_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-20-20-56-14-559_com.android.chrome.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 47
Geldi canlarım dayanamayıp kullandım kızlar size birşey soracağım göz serumlarini göz kapaklarında uyguluyormusunuz siz birde dermoskin arbutin üstüne effectha nemlendirici fazla gelmiyor dimi ikisin de de niacinamide var çünkü hafta da iki gün kullanacağım bu ikiliyi sadece Kova hatunu Kova hatunu @bensimo @tu me manque S Skinkeyrlover
Ben göz çevresi ürünlerini göz kapağına da kazayağı bölgesine uyguluyorum ama özellikle belirtilmişse uygulamayın sadece göz altına uygulamak lazım
Diğer konu ise ikisinde de niacinamide olduğu için fazla gelir niacinamide kistleri oluşabiliyormuş o yüzden aynı rutinde kullanma

Ben göz çevresi ürünlerini göz kapağına da kazayağı bölgesine uyguluyorum ama özellikle belirtilmişse uygulamayın sadece göz altına uygulamak lazım
Diğer konu ise ikisinde de niacinamide olduğu için fazla gelir niacinamide kistleri oluşabiliyormuş o yüzden aynı rutinde kullanma
Öyle yapcam akşam dermoskin arbutin kullancam nemlendirici surmucem sabah ta effectha nemlendirici kullanirim bugün sürmüş oldum artık Kirmizi krizantem Kirmizi krizantem

Öyle yapcam akşam dermoskin arbutin kullancam nemlendirici surmucem sabah ta effectha nemlendirici kullanirim bugün sürmüş oldum artık Kirmizi krizantem Kirmizi krizantem
Bir de yüz kremlerini göz çevresine sürme. Özellikle de göz altına sürme çünkü orası çok hassas bir bölge bir sorun olursa düzeltmesi zor olur. O yüzden sadece göz ürünlerini sür. zaten onların nemlendirme özelliği de var. Nemli cilde sürersin sonra da üzerine fıs fıslı bir şişeye koyduğun suyu 15-20 cm uzaklıktan fıslatabilirsin ben öyle yapıyorum mesela

Bir de yüz kremlerini göz çevresine sürme. Özellikle de göz altına sürme çünkü orası çok hassas bir bölge bir sorun olursa düzeltmesi zor olur. O yüzden sadece göz ürünlerini sür. zaten onların nemlendirme özelliği de var. Nemli cilde sürersin sonra da üzerine fıs fıslı bir şişeye koyduğun suyu 15-20 cm uzaklıktan fıslatabilirsin ben öyle yapıyorum mesela
Yok sürmüyorum asla göz için ayrı nemlendiricim var zaten onu kullanıyorum denerim dediğini tşk cnm Kirmizi krizantem Kirmizi krizantem

Bu üçünü almam lazım hangi ara nasıl alcam bilmiyorum 30unda makyaj yapcam iş yerinde yemeğimiz var sence fondöten mi alsam bb krem mi çok kararsızım fiyatına göre karar veririm belki bilemedim 😂😂 aslında hepsini almam lazım da aradan zaman geçe geçe alcam Teker teker hepsini bir alamam S Skinkeyrlover

Eklentiler

• Screenshot_20221220-215501.png
    Screenshot_20221220-215501.png
    184,2 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2022-12-15-12-45-53-777_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-12-15-12-45-53-777_trendyol.com.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2022-12-15-12-44-50-366_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-12-15-12-44-50-366_trendyol.com.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu üçünü almam lazım hangi ara nasıl alcam bilmiyorum 30unda makyaj yapcam iş yerinde yemeğimiz var sence fondöten mi alsam bb krem mi çok kararsızım fiyatına göre karar veririm belki bilemedim 😂😂 S Skinkeyrlover
Görl bunlardan biri kapatıcı biri fondöten biri de pudra. 😂3ünü de alabilirsin ayrı ayrı birbirinin yerine geçecek şeyler değiller yani. Ben denemedim ama Nisoşko önerdi bunları eminim iyidir. Makyaj yap tabii sefan olsun. 🥳

Görl bunlardan biri kapatıcı biri fondöten biri de pudra. 😂3ünü de alabilirsin ayrı ayrı birbirinin yerine geçecek şeyler değiller yani. Ben denemedim ama Nisoşko önerdi bunları eminim iyidir. Makyaj yap tabii sefan olsun. 🥳
Yok bebeğim fondotenle kapatıcı arasında kaldım onu soruyorum 😂😂 S Skinkeyrlover

Bu üçünü almam lazım hangi ara nasıl alcam bilmiyorum 30unda makyaj yapcam iş yerinde yemeğimiz var sence fondöten mi alsam bb krem mi çok kararsızım fiyatına göre karar veririm belki bilemedim 😂😂 aslında hepsini almam lazım da aradan zaman geçe geçe alcam Teker teker hepsini bir alamam S Skinkeyrlover
Nisa bu fondöten için tam olarak yağlı ciltlere göre demişti o yüzden fondöteni al bence şimdilik. Eğer bb krem yağlı gibi durursa üstüne geçecek pudran yok çünkü

Kızlar bu kremi 28 kasımdan beri kullanıyorum. Nemli cilde sürüp üstüne su fıslatıyorum burda sıkıntı yok. Kullanmaya başladığım sıralarda cildimi acayip geriyordu ama son günlerde hafif bir gerginlik oluyor o kadar. Cildim neme doyduğu için mi böyle oluyor yoksa ürünün etkinliği mi azaldı?

Eklentiler

• 1F0B110A-A0FE-4E4E-ACDE-4004EA8FB68D.jpeg
    1F0B110A-A0FE-4E4E-ACDE-4004EA8FB68D.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 50
Geldi canlarım dayanamayıp kullandım kızlar size birşey soracağım göz serumlarini göz kapaklarında uyguluyormusunuz siz birde dermoskin arbutin üstüne effectha nemlendirici fazla gelmiyor dimi ikisin de de niacinamide var çünkü hafta da iki gün kullanacağım bu ikiliyi sadece Kova hatunu Kova hatunu @bensimo @tu me manque S Skinkeyrlover
centella serumunu kaş kemiğine kadar sürüyorum keza göz kremini de ama tam göz kapağı üzerine getirmiyorum
Dermoskinden sonra effectha ya gerek yok ki...nemlendirici o zaten effectha gibi

Anlamadim dermoskini mi sürecek göz altına? Effecthayi mi serumdan sonra????

Fondöten al gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X