Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bu kremi 28 kasımdan beri kullanıyorum. Nemli cilde sürüp üstüne su fıslatıyorum burda sıkıntı yok. Kullanmaya başladığım sıralarda cildimi acayip geriyordu ama son günlerde hafif bir gerginlik oluyor o kadar. Cildim neme doyduğu için mi böyle oluyor yoksa ürünün etkinliği mi azaldı?
cildin neme doyduğu içindir bence

centella serumunu kaş kemiğine kadar sürüyorum keza göz kremini de ama tam göz kapağı üzerine getirmiyorum
Dermoskinden sonra effectha ya gerek yok ki...nemlendirici o zaten effectha gibi
Tm cnm bnde öyle kullandım bugün birde dermoskin arbutini bir süre hafta da iki gün kullanacağım doğru olurmu Kova hatunu Kova hatunu

Anlamadim dermoskini mi sürecek göz altına? Effecthayi mi serumdan sonra????
Anlatayım önce marudermn göz serumu sürüyorum göz altına sonra dermoskin göz kremi göz altima sürüyorum. Tüm yüzüme effecthayi sabah kullanacağım dermoskini akşam süreceğim dermoskin arbutinle marudermn göz serumunu bir süre haftada iki gün kullanmayı düşünüyorum cnm Kova hatunu Kova hatunu

Anlatayım önce marudermn göz serumu sürüyorum göz altına sonra dermoskin göz kremi göz altima sürüyorum. Tüm yüzüme effecthayi sabah kullanacağım dermoskini akşam süreceğim dermoskin arbutinle marudermn göz serumunu bir süre haftada iki gün kullanmayı düşünüyorum cnm Kova hatunu Kova hatunu
Olur ilk bir kac hafta öyle takıl sonra
Sabah effectha aksam dermoskin yaparsın ...maru dermin nemlendirmesi yeterli gelmiyor mu tek başına?
Burdaki çoğu kızlar serumun üstüne pek bişey sürmüyorlardı yeterli geliyor diyorlardı,iyice gözlemle ağır gelmesin ikisi

Sabah effectha aksam dermoskin yaparsın ...maru dermin nemlendirmesi yeterli gelmiyor mu tek başına?
Burdaki çoğu kızlar serumun üstüne pek bişey sürmüyorlardı yeterli geliyor diyorlardı,iyice gözlemle ağır gelmesin ikisi
Benim göz çevrem kuru değil. Belki yaştandır. Ben sabah genelde sadece mia klinika serumu sürüyordum ama hava daha yeni soğudu sayılır kışın yemeyebilir. Bir de nemlendirici etkili güneş kremi de kullanmamın da etkisi var. Görl en uzun gece ve bereket günü todayyy. 💃😎💣💥Nar yiyorum ben de. 💃🐞🍀

Sanki tek serum kullanınca kuru kalıyor göz altım nemlendirici sürünce daha parlak canlı nemli duruyor haftaya sadece göz serumunu kullanırım iki gün o şekil gözlemlerim cnm tm Kova hatunu Kova hatunu

Isıs bana iyi geldi kızarıklıklarıma. O zaman çok hafif bir iki sivilcem vardı ona da yaradı ama şu ara iyi gelir mi emin olamadım.Şuan fenalardayım. Senin yaşında olsam net öyle yaparım ya elindeki ürünleri de bitirirsen ya da genosis mezosis falan Kore markası hem Kore hem profosyenel kullanıp iki isteğini de tatmin edersin :))

Kore ürünleri derken hangi marka hangi ürünü rica etsem yazabilir misiniz?

Hic c vitamini kullanmaya cesaret edemedim çok istiyorum ama söyle bakalım sen ne kullanıyorsun athena athena
Aslini soylemek gerekirse the ordinary markasinin urunlerini almak niyetindeydim ama gereksiz pahali yurt disinda gayet uygun bir marka olmasina karsin turkiye de ucmus. Ben de muadil olarak goz serumumla ayni markanin c vitaminini kullaniyorum hatta gunes kremimi de o markadan aldim. Bugday tenli biriyim. Anne tarafim g.antepli ve goz altlarimda morluklar cildimde gunes sebebi ile olusan renk esitsizlikleri malum. C vitamini cok iyi geldi tabi ki bu tarz asitli serumlar kullaniyorsak gunes kremi kullanmak farz. Yoksa aman aman 😑 olabildigince yalin tutmak istiyorum cilt bakimimi ve tek marka takintim var. O yuzden cesitli markalari ayni anda kullanamiyorum illa tek marka olacak:KK70:

Kore ürünleri derken hangi marka hangi ürünü rica etsem yazabilir misiniz?
Çok eski bir mesaj 😂Burada kast ettiğiö hem profesyonel marka hem de kore markası olanlar genosis mezosis theraderm falan. Arkadaş hem Kore ürünleri seviyordu hem de yavaş yavaş profesyonel markalara geçmek istiyordu. Ben kullanmadım henüz bunları.

Aslini soylemek gerekirse the ordinary markasinin urunlerini almak niyetindeydim ama gereksiz pahali yurt disinda gayet uygun bir marka olmasina karsin turkiye de ucmus. Ben de muadil olarak goz serumumla ayni markanin c vitaminini kullaniyorum hatta gunes kremimi de o markadan aldim. Bugday tenli biriyim. Anne tarafim g.antepli ve goz altlarimda morluklar cildimde gunes sebebi ile olusan renk esitsizlikleri malum. C vitamini cok iyi geldi tabi ki bu tarz asitli serumlar kullaniyorsak gunes kremi kullanmak farz. Yoksa aman aman 😑 olabildigince yalin tutmak istiyorum cilt bakimimi ve tek marka takintim var. O yuzden cesitli markalari ayni anda kullanamiyorum illa tek marka olacak:KK70:
Hangi marka acaba c vitamini?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X