Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karma benim hatta kuruya yakın, sadece T bölgesinde yaülanma var arada Eylül ekim tek tük kistik akne çıkardı her sene bu seneyi atlattım.
Aa bu ben 😂

Yag bazli ve su bazli temizleme urunu sart zaten.
Ben ilk kullandigim ve cok memnun kaldigim urunleri yazayim
❄️ Yag bazli : Celimax , baslangic icin harika bir urun.
Celimax Jojoba Yağı İçeren Siyah Nokta ve Makyaj Temizleme Yağı Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil(150 ml) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
❄️ Su bazli : Real barrier ,Kuru ve hassas cilt icin yine mukemmel urun. Kokusu agir degil, benim gibi koku hassasiyeti olan biri isen kesinlikle almalisin

Gelelim tonic ve esans kismina
Hala tam kendime uygun tonic bulamadim. O yuzden esans kullaniyorum.
❄️Cosrx ,herkes mucizevi urun diyor. Ben hala fark goremiyorum 😂 ne kadar yardimci oldum bu konuda bilmiyorum. Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100 ml Salyangoz Ekstreli Fiyatı - Trendyol

Bazende yuz temizleme sonrasi hemen su urunu kullaniyorum. Resmen bayiliyorum buna. Snail mucin den daha iyi bence

Amazon product ASIN B009CTC2CO
Devam edeyim mi 🤭

Aa bu ben 😂

Yag bazli ve su bazli temizleme urunu sart zaten.
Ben ilk kullandigim ve cok memnun kaldigim urunleri yazayim
❄️ Yag bazli : Celimax , baslangic icin harika bir urun.
Celimax Jojoba Yağı İçeren Siyah Nokta ve Makyaj Temizleme Yağı Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil(150 ml) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
❄️ Su bazli : Real barrier ,Kuru ve hassas cilt icin yine mukemmel urun. Kokusu agir degil, benim gibi koku hassasiyeti olan biri isen kesinlikle almalisin

Gelelim tonic ve esans kismina
Hala tam kendime uygun tonic bulamadim. O yuzden esans kullaniyorum.
❄️Cosrx ,herkes mucizevi urun diyor. Ben hala fark goremiyorum 😂 ne kadar yardimci oldum bu konuda bilmiyorum. Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100 ml Salyangoz Ekstreli Fiyatı - Trendyol

Bazende yuz temizleme sonrasi hemen su urunu kullaniyorum. Resmen bayiliyorum buna. Snail mucin den daha iyi bence

Amazon product ASIN B009CTC2CO
Devam edeyim mi 🤭
Haha benim de koku hassasiyetim var merak ettiğim senin de ağız şapırdatmasına karşı tiksinmen var mı? Devam edersen sevinirim. Teşekkür ederim

Haha benim de koku hassasiyetim var merak ettiğim senin de ağız şapırdatmasına karşı tiksinmen var mı? Devam edersen sevinirim. Teşekkür ederim
Var olmaz mi
Cildiriyorum. Elim ile kulaklarimi kapadigim oluyor bazen. Bunun bir adi bile varmis. Gecen okumustum ismini,unuttum ama.

Serumlar ile devam ozaman.
Fiyatlar ucuk ama uzun sure (6ay ) gidiyor belki daha uzun sure bile gider bazilari.

❄️Jumiso Jumiso All Day Vitamin Brightening & Balancing Facial Serum - Aydınlatıcı Ve Dengeleyici Serum 30ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Trendyol dan link ariyorum ki yorumlarida okuyasin diye. 🤭

Jumiso sonrasi bonajoar yesil serum kullandim. Türkiyede bulamadim urunu. Ah aklima geldi bak. Patlican tonigini kullanmistim bu markanin. Ona donme vaktim geldi. BHA liydi fakat cok iyi urundu

Goz kremi peptipli aldim fakat duzgun kullanmadim. O yuzden yorum yapamiyacagim. Goz alti maskesinde kullandim. Fakat hassas oldugu icin kasinti yapmistim. Tekrar baska marka denemedim 🤔

Gratis veya Watson da sheet maskeleri oluyor. SNP prep in urunlerini seviyorum. Ice bear olan maskeleri en guzeli

❄️ Nemlendiricide cok farkli kullandim.
Azulene cica krem ve some by mi nin propolis b5 kremini kullaniyorum.
Bal kokusu cok agir geliyor bana. Biran once Birde diye bakiyorum. Tiksine tiksine suruyorum 🤦

❄️ Günes kremi
En onemlisi. Mary & may delisiyim desem yeridir. Urunlerim bitince bu markanin herseyini almak istiyorum.
Yagli /karma cildime en iyi gelen günes kremi kesinlikle

Cok kullanilan Cosrx in gunes kremini de denedim. Fakat en iyisi Mary may benim cildime

Var olmaz mi
Cildiriyorum. Elim ile kulaklarimi kapadigim oluyor bazen. Bunun bir adi bile varmis. Gecen okumustum ismini,unuttum ama.

Serumlar ile devam ozaman.
Fiyatlar ucuk ama uzun sure (6ay ) gidiyor belki daha uzun sure bile gider bazilari.

❄️Jumiso Jumiso All Day Vitamin Brightening & Balancing Facial Serum - Aydınlatıcı Ve Dengeleyici Serum 30ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Trendyol dan link ariyorum ki yorumlarida okuyasin diye. 🤭

Jumiso sonrasi bonajoar yesil serum kullandim. Türkiyede bulamadim urunu. Ah aklima geldi bak. Patlican tonigini kullanmistim bu markanin. Ona donme vaktim geldi. BHA liydi fakat cok iyi urundu

Goz kremi peptipli aldim fakat duzgun kullanmadim. O yuzden yorum yapamiyacagim. Goz alti maskesinde kullandim. Fakat hassas oldugu icin kasinti yapmistim. Tekrar baska marka denemedim 🤔

Gratis veya Watson da sheet maskeleri oluyor. SNP prep in urunlerini seviyorum. Ice bear olan maskeleri en guzeli

❄️ Nemlendiricide cok farkli kullandim.
Azulene cica krem ve some by mi nin propolis b5 kremini kullaniyorum.
Bal kokusu cok agir geliyor bana. Biran once Birde diye bakiyorum. Tiksine tiksine suruyorum 🤦

❄️ Günes kremi
En onemlisi. Mary & may delisiyim desem yeridir. Urunlerim bitince bu markanin herseyini almak istiyorum.
Yagli /karma cildime en iyi gelen günes kremi kesinlikle

Cok kullanilan Cosrx in gunes kremini de denedim. Fakat en iyisi Mary may benim cildime
Çok teşekkür ederim. Misophonia- ben ağzı açık sakız çiğneyenelri görünce de sinirleniyorum, ve evet kesinlikle ürünlere bakacağım. Korean ürün sitesi var memnun musun ondan?

İlginç oldu benzerliğimiz. Çok mutlu oldum.

Çok teşekkür ederim. Misophonia- ben ağzı açık sakız çiğneyenelri görünce de sinirleniyorum, ve evet kesinlikle ürünlere bakacağım. Korean ürün sitesi var memnun musun ondan?

İlginç oldu benzerliğimiz. Çok mutlu oldum.
Ah evet. Bende antika miyim neyim derdim. En lotus esim cekirdek/kabak cekirdegi yerken. Odaya gidip yorgan altindan kulagimi kapatiyorum resmen
Ben Türkiye de iken Justin beauty den alisveris yaptim. Hizli gelmisti urun. Korendy galiba en guveniliri Türkiyede sitelerden. Trendyol da da satislari var bu iki sitenin.

Lekelerin ,siyah noktalarin cokmu ?
Bende siyah nokta coktu
Kil maskemi hic yazmamissim 🤭 Mary may kullaniyorum onuda. Türkiyeden cok unlu olan narli kil maskesi almistim. Climaderm miydi marka,emin degilim. Yuzumu yakiyor hissi verdi. Tekrar kullanmadim. Aninda tepki veriyor cildim,icinde iyi gelmeyen birsey varsa. Kore urunu olmayan urunleri almistim,hepsinden de cildim ayni tepkiyi verdi.

Ah evet. Bende antika miyim neyim derdim. En lotus esim cekirdek/kabak cekirdegi yerken. Odaya gidip yorgan altindan kulagimi kapatiyorum resmen
Ben Türkiye de iken Justin beauty den alisveris yaptim. Hizli gelmisti urun. Korendy galiba en guveniliri Türkiyede sitelerden. Trendyol da da satislari var bu iki sitenin.

Bende siyah nokta coktu
Kil maskemi hic yazmamissim 🤭 Mary may kullaniyorum onuda. Türkiyeden cok unlu olan narli kil maskesi almistim. Climaderm miydi marka,emin degilim. Yuzumu yakiyor hissi verdi. Tekrar kullanmadim. Aninda tepki veriyor cildim,icinde iyi gelmeyen birsey varsa. Kore urunu olmayan urunleri almistim,hepsinden de cildim ayni tepkiyi verdi.

Siyah nokta burnumda var. Siyah maskelerden de denedim inan en son ağda ile bile aldım ama oluyor yani gözeneklerim çok büyük benim

Siyah nokta burnumda var. Siyah maskelerden de denedim inan en son ağda ile bile aldım ama oluyor yani gözeneklerim çok büyük benim
Ah bak ayni dert. O siyah bantlar hicbir ise yaramiyor
Onun icin fiddy veya kil maskesi + gozenek kucultucu serum.
Benim kurtaricim serum suydu
Onu nasil atladim 🤦

Mutlaka al derim.
Yag bazli temizleyici
Su bazli temizleyici
Gozenek kucultucu serum
Kil maskesi
Nemlendirici
Gunes kremi

Bunlar mutlaka ilk alacaklarin olsun

Benim kil maskem su

Ah bak ayni dert. O siyah bantlar hicbir ise yaramiyor
Onun icin fiddy veya kil maskesi + gozenek kucultucu serum.
Benim kurtaricim serum suydu
Onu nasil atladim 🤦

Mutlaka al derim.
Yag bazli temizleyici
Su bazli temizleyici
Gozenek kucultucu serum
Kil maskesi
Nemlendirici
Gunes kremi

Bunlar mutlaka ilk alacaklarin olsun

Benim kil maskem su

Nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Harikasın.

Hangi marka acaba c vitamini?
IMG_20221222_211711.jpg

Bende siyah nokta coktu
Cladermn bnmkinide kurutuyor başka bildiğim iyi marka olmadığı için onu kullanıyorum açıkçası 😂

Kızlar sağ yukarı azi dişimin damagi ağrıyor çok mutsuzum damak şişti dişte ağrı yokta 🥲

Velavit glisinli kolajen. Bir süredir yoğun değil zaten buralar da.
Teşekkür ederim şimdi baktım bir saattir karışık gidenler olmuş gelirler umarım
hep aklımda geleyim diyorum yoğunluktan bakamadım umarım evde şöyle oturup canımın sıkılacagi uzun zamanlarım olur.
İkinci uni kaydını kaçırmışım kafa yoğunluğundan. ucretsize ayrılırsam buralardayım artık.
Bi selama bin aht gibi oldu ama :) Kızlarda döner umarım en kısa sürede :/

Retinol rutinimi haftada bire düşürüp c vitamini kullanmaya başlayacağım. Cildimde kirmizi sivilce lekesi var ve daha önce hic kullanmadim c vitamini. Siz hangi sorununuz icin kullaniyorsunuz acaba
Aydinlatma ve renk tonu esitleme icin kullaniyorum canim. Retinol da alicam bu ay. Sen memnun kaldin mi retinolden?

Teşekkür ederim şimdi baktım bir saattir karışık gidenler olmuş gelirler umarım
hep aklımda geleyim diyorum yoğunluktan bakamadım umarım evde şöyle oturup canımın sıkılacagi uzun zamanlarım olur.
İkinci uni kaydını kaçırmışım kafa yoğunluğundan. ucretsize ayrılırsam buralardayım artık.
Bi selama bin aht gibi oldu ama :) Kızlarda döner umarım en kısa sürede :/
Hayırlısı olsun Görl. Her şey halloluyor bir şekilde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X