Kızlar merhaba bişey sormaya geldim yine
Beyaz tenliyim ama cilt rengim bazen sarımsı bazen kızarıklık oluyor renk eşitsizliği var, yeterince su da içiyorum aslında ama hormonal ilaçlar kullandım. Böyle olunca bazen cilt bakımı da yapasım gelmiyor ,cilt tonu için serum kullanıyorum ama krem ve tonik olarak da lekeye ve renk eşitsizliğine etkili , ürünler lazım bana. Tonik krem bilgim yok,o yüzden yardım almaya geldim
Evet alt ton rengi kesin sarı benim bir de burnumda ve yanaklarımı üstünde çok hafif lekelenmeler vareğer cildinde hassasiyet varsa ondan kaynaklı bazı yerlerin kızarıkdır alt ton renginde sarıdır ondan kaynaklı bir eşitsizlik mi ?
t bölgeni irite eden hassaslaştıran bir ürün kullanmışsın ya da nem dengen bozulmuş demek kiEvet alt ton rengi kesin sarı benim bir de burnumda ve yanaklarımı üstünde çok hafif lekelenmeler var
Sabaht bölgeni irite eden hassaslaştıran bir ürün kullanmışsın ya da nem dengen bozulmuş demek ki
şuan rutinini yazar mısın bana anlayayım hemen ona göre krem önereyim
hangi markalar onu da yazarsan daha iyi olur karma cilt olduğunu hatırlıyorum ürünlerin içinde alkol oranı mı yüksek nedir anlamam için marka da yazmalısınSabah
Yüz yıkama jel
Arbutin
Güneş kremi
Akşam
Yağ bazlı ardına normal yüz temizleme jeli
C vit serum
Nemlendirici krem
Yazdım sanahangi markalar onu da yazarsan daha iyi olur karma cilt olduğunu hatırlıyorum ürünlerin içinde alkol oranı mı yüksek nedir anlamam için marka da yazmalısın
tamamdır sana yazdıklarımı yaparsan 1 aya etkisini görürsünYazdım sana
Bnde kullandigim fondöten yüzünden sivilcelendim birde geçen gün akşam sürmem gerekeni sabah sürünce üstüne güneş kremini sürmeyi unutunca olan oldu yüzüm kabardı onarıcı kremle çok şükür toparladım şimdi oluşan sivilceleri mi gecirmeye çalışıyorum.Gecince alacakları mi rutine ekleyip devam edeceğim rutinime şuan nemlendirici güneş kremi onarıcı ile hayatımı sürdürüyorumArkadaslar gua sha tasi ve titresimli microcurrent cihaziyla masaj yaptim yüzüme bir hafta. Sonrasinda sivilcelendim ve hala sivilcelerle ugrasiyorum. Kullanmadan önce tasi yikamistim ama demek ki yeterli degilmis. Benim gibi sivilceye meyilli karma ciltlerde iyi sonuc vermeyebiliyor demek.
Bunu yazmaya gelmistim ama maalesef bir sürü arkadas banlanmis. sepya'nin son mesajlarina bakarsaniz nedenini görebilirsiniz...
Gua sha kullanımı ile ilgili çisem in bir videosu var. Orada taşla masajın alttaki çıkmamış sivilceleri çıkartabileceğini ve zamanla geçeceğini söylüyor.Arkadaslar gua sha tasi ve titresimli microcurrent cihaziyla masaj yaptim yüzüme bir hafta. Sonrasinda sivilcelendim ve hala sivilcelerle ugrasiyorum. Kullanmadan önce tasi yikamistim ama demek ki yeterli degilmis. Benim gibi sivilceye meyilli karma ciltlerde iyi sonuc vermeyebiliyor demek.
Bunu yazmaya gelmistim ama maalesef bir sürü arkadas banlanmis. sepya'nin son mesajlarina bakarsaniz nedenini görebilirsiniz...
Ban gelmesinin bu konu başlığı ile ilgisi ve herhangi bir ihlal yok. Başka bir konu başlığında admin ile bir iletişimsizlik yaşandı.Hanımlar bu konu başlığına yazan 3 üyeye aynı anda ban gelmiş, bu konu başlığıyla alakalı bir ihlal mi var acaba? Yasak olsaydı konu kapatılırdı sanırım ama anlamadım
Anladım çok teşekkürlerBan gelmesinin bu konu başlığı ile ilgisi ve herhangi bir ihlal yok. Başka bir konu başlığında admin ile bir iletişimsizlik yaşandı.
Rica ederim. Konuya biz geri kalanlar devam edeceğiz.Anladım çok teşekkürler
Konuyu hep takip ediyordum da dikkatimi çekti
Gecmis olsun, ben de fondoteni sadece cok özel bir gün olursa kullaniyorum bu yüzden, yani yilda 3 gün falanBnde kullandigim fondöten yüzünden sivilcelendim birde geçen gün akşam sürmem gerekeni sabah sürünce üstüne güneş kremini sürmeyi unutunca olan oldu yüzüm kabardı onarıcı kremle çok şükür toparladım şimdi oluşan sivilceleri mi gecirmeye çalışıyorum.Gecince alacakları mi rutine ekleyip devam edeceğim rutinime şuan nemlendirici güneş kremi onarıcı ile hayatımı sürdürüyorum
Bnde iki kere kullandim sadece yüzümü mahvettmeye yettiGecmis olsun, ben de fondoteni sadece cok özel bir gün olursa kullaniyorum bu yüzden, yani yilda 3 gün falan. Ama fondoten sürünce cok güzel oluyorum sanki yani kendi gözüme göre cok farkediyor ve tanidik tanimadik insanlar da bana daha kibar davraniyor. Keske hep kullanabilsem.