Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar ❤

Nisa ve diğer kızlar birinizden biri mutlaka burayı okur 😁 sizleri çok öpüyorum ve bir gün döneceğinize eminim ❤

Nisa bacım tuzlu su ile mi yikanirsin efenim ne söyleyeyim adacaylari mı yakarsin birşeyler yap da şu üstünde ki göz nazar gitsin ayol,bilgiye bu denli nazar değdiğini ilk defa görüyorum
Sinir harbine girdin göz değe değe
Taklitcilerin ve cekemeyenlerin çok komik farkındayız 😊
Bence de burayı okuyorlardır. Adaçayı tütsü çok mantıklı.
Taklitçiler bir süre aslını yaşatarak idare etsinler artık 😂😂

Eklentiler

• IMG_20221213_112050.jpg
    IMG_20221213_112050.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 42
Nasıl bir fondöten o marketten mi aldın. Nisa sana önermişti diye hatırlıyorum.
Arbutin i gündüz güneş koruyucusuz mu kullandın.
Güneş kremini unutunca buda yüzümü mahvetti normalde çok iyi geliyor ama şükür onarıcı kremle toparladim cildim iyi şuan A Ametistt

Eklentiler

• IMG_20221213_181202.jpg
    IMG_20221213_181202.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 40
Güneş kremini unutunca buda yüzümü mahvetti normalde çok iyi geliyor ama şükür onarıcı kremle toparladim cildim iyi şuan A Ametistt
Üzerinde gece kremi yazan kremi nasıl gündüz kullandın. Biraz dikkatli olmaya çalış. O kadar emek verdin bozulmasın cildin.

Günaydın kızlar ❤

Nisa ve diğer kızlar birinizden biri mutlaka burayı okur 😁 sizleri çok öpüyorum ve bir gün döneceğinize eminim ❤

Nisa bacım tuzlu su ile mi yikanirsin efenim ne söyleyeyim adacaylari mı yakarsin birşeyler yap da şu üstünde ki göz nazar gitsin ayol,bilgiye bu denli nazar değdiğini ilk defa görüyorum
Sinir harbine girdin göz değe değe
Taklitcilerin ve cekemeyenlerin çok komik farkındayız 😊
Bence de burayı okuyorlardır. Adaçayı tütsü çok mantıklı.
Taklitçiler bir süre aslını yaşatarak idare etsinler artık 😂😂
Ben en son yazdigimda 500 sayfa falandi burasi, sanirim cok sey kacirdim :KK70: Taklitciler kim? Eskiden tatsizlik cikarip giden arkadaslar mi yoksa yeni hadiseler mi oldu? Simdi geriye gitsem bir kac gün okumam gerekecek kacirdigim sayfalari :-) Banlanan arkadaslar geri gelir diye umut ediyorum. O kadar emek harcadilar bu foruma, bilgi paylastilar hem de ücretsiz, hic biri haketmiyor bu sonucu. Sepyazeytin'e özellikle selamlar sevgiler <3 Ceycey de mi banlanmis bilemiyorum, bulamiyorum onu da, ikisinin yazilarini hep gülümseyerek okurdum. Umarim yapilan hata bir sekilde anlasilir ve geri dönerler... Bir sey demeyeyim diyordum, ama susmayi kendime yediremedim, cok büyük haksizlik var ortada.

Havlu peçete banyodan sonra yüzü kurulamak için mi? Banyo yapacaksam ben şöyle yapıyorum: suyu açıp ısınmasını beklerken daha küvete girmeden yağla yüzüme masaj yapıp sonra giriyorum, aynı şekilde suyla tekrar masaj yapıp duruluyorum. Sonra su bazlı jelle tekrar yıkıyorum. Banyonun ilk aşaması yüz yıkama olmuş oluyor yani. Bence öylesi daha mantıklı.
Bugün ben de önce yüzümü temizledim sonra banyoya girdim daha temiz hissediyorum cildimi efsane oldu tşk cnm damaged lemon damaged lemon

Fiddy sonrası yüzümün fotoğrafıni atmak istedim önceki halini bilenler nasıl siyah noktaların azalmış mi

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-16-20-18-41-936_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-12-16-20-18-41-936_com.whatsapp.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2022-12-16-20-18-20-345_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-12-16-20-18-20-345_com.whatsapp.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2022-12-16-20-17-54-519_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-12-16-20-17-54-519_com.whatsapp.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 65
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.