- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
Bence de burayı okuyorlardır. Adaçayı tütsü çok mantıklı.Günaydın kızlar ❤
Nisa ve diğer kızlar birinizden biri mutlaka burayı okursizleri çok öpüyorum ve bir gün döneceğinize eminim ❤
Nisa bacım tuzlu su ile mi yikanirsin efenim ne söyleyeyim adacaylari mı yakarsin birşeyler yap da şu üstünde ki göz nazar gitsin ayol,bilgiye bu denli nazar değdiğini ilk defa görüyorum
Sinir harbine girdin göz değe değe
Taklitcilerin ve cekemeyenlerin çok komik farkındayız
Nasıl bir fondöten o marketten mi aldın. Nisa sana önermişti diye hatırlıyorum.Bnde iki kere kullandim sadece yüzümü mahvettmeye yetti
Görl ben bunu kullanmadım ama note kötü bit marka değil. Sana uymamış olabilir tabii. Üzülme düzelir cildin. Zaman ver sadece.
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya öyle olmuş.
Günaydın kızlar ❤
Nisa ve diğer kızlar birinizden biri mutlaka burayı okursizleri çok öpüyorum ve bir gün döneceğinize eminim ❤
Nisa bacım tuzlu su ile mi yikanirsin efenim ne söyleyeyim adacaylari mı yakarsin birşeyler yap da şu üstünde ki göz nazar gitsin ayol,bilgiye bu denli nazar değdiğini ilk defa görüyorum
Sinir harbine girdin göz değe değe
Taklitcilerin ve cekemeyenlerin çok komik farkındayız
Ben en son yazdigimda 500 sayfa falandi burasi, sanirim cok sey kacirdimBence de burayı okuyorlardır. Adaçayı tütsü çok mantıklı.
Taklitçiler bir süre aslını yaşatarak idare etsinler artık
Bugün ben de önce yüzümü temizledim sonra banyoya girdim daha temiz hissediyorum cildimi efsane oldu tşk cnmHavlu peçete banyodan sonra yüzü kurulamak için mi? Banyo yapacaksam ben şöyle yapıyorum: suyu açıp ısınmasını beklerken daha küvete girmeden yağla yüzüme masaj yapıp sonra giriyorum, aynı şekilde suyla tekrar masaj yapıp duruluyorum. Sonra su bazlı jelle tekrar yıkıyorum. Banyonun ilk aşaması yüz yıkama olmuş oluyor yani. Bence öylesi daha mantıklı.
Neler neler bunlar görl?Ben de başlıyorum birazdannnNasıl gidiyor kızlar ?
Ben kolajen time
Etkisine bayilmaya başladım
Geldi mi sevindimNeler neler bunlar görl?Ben de başlıyorum birazdannn
OoGeldi mi sevindim
Gençlik iksiri mübarek bebekliğime bebeklik kattı
Daha dinamik bi ifade var kesinlikle
Şifa ile güzellik ile gelmiş olsunOoMaşallah. Darısı başıma. Geldi bugün bebeksu En çok ağrılarıma iyi geldin istiyorum asıl önemli olan o ama ekstra güzellik de fena olmaz.
Bence iyiye doğru gidiyor. Ufak tefek kırmızılılar var tabii ama zamanla azalacaktır. Go görl devam.Fiddy sonrası yüzümün fotoğrafıni atmak istedim önceki halini bilenler nasıl siyah noktaların azalmış mi