Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de burayı okuyorlardır. Adaçayı tütsü çok mantıklı.
Taklitçiler bir süre aslını yaşatarak idare etsinler artık

Eklentiler

• IMG_20221213_112050.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 42
Nasıl bir fondöten o marketten mi aldın. Nisa sana önermişti diye hatırlıyorum.
Arbutin i gündüz güneş koruyucusuz mu kullandın.
Güneş kremini unutunca buda yüzümü mahvetti normalde çok iyi geliyor ama şükür onarıcı kremle toparladim cildim iyi şuan A Ametistt

Eklentiler

• IMG_20221213_181202.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 40
Güneş kremini unutunca buda yüzümü mahvetti normalde çok iyi geliyor ama şükür onarıcı kremle toparladim cildim iyi şuan A Ametistt
Üzerinde gece kremi yazan kremi nasıl gündüz kullandın. Biraz dikkatli olmaya çalış. O kadar emek verdin bozulmasın cildin.

Bence de burayı okuyorlardır. Adaçayı tütsü çok mantıklı.
Taklitçiler bir süre aslını yaşatarak idare etsinler artık
Ben en son yazdigimda 500 sayfa falandi burasi, sanirim cok sey kacirdim Taklitciler kim? Eskiden tatsizlik cikarip giden arkadaslar mi yoksa yeni hadiseler mi oldu? Simdi geriye gitsem bir kac gün okumam gerekecek kacirdigim sayfalari Banlanan arkadaslar geri gelir diye umut ediyorum. O kadar emek harcadilar bu foruma, bilgi paylastilar hem de ücretsiz, hic biri haketmiyor bu sonucu. Sepyazeytin'e özellikle selamlar sevgiler <3 Ceycey de mi banlanmis bilemiyorum, bulamiyorum onu da, ikisinin yazilarini hep gülümseyerek okurdum. Umarim yapilan hata bir sekilde anlasilir ve geri dönerler... Bir sey demeyeyim diyordum, ama susmayi kendime yediremedim, cok büyük haksizlik var ortada.

Bugün ben de önce yüzümü temizledim sonra banyoya girdim daha temiz hissediyorum cildimi efsane oldu tşk cnm damaged lemon

Fiddy sonrası yüzümün fotoğrafıni atmak istedim önceki halini bilenler nasıl siyah noktaların azalmış mi

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-16-20-18-41-936_com.whatsapp.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2022-12-16-20-18-20-345_com.whatsapp.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2022-12-16-20-17-54-519_com.whatsapp.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 65
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…