Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyy Allahımm nasıl güzel tarifler bunlar. İyi etmişsin afiyet şifa olsun enerji olsun yansın gitsin.
Benim spor hocası hasta bu hafta spor yok yarın akşam yapıp yiyeceğim
aayy resmen günahlarıma ortak ediyorum ama çok lezzetli oluyor gerçekten yap yap hele kahvenin yanında enfes gidiyor

aayy resmen günahlarıma ortak ediyorum ama çok lezzetli oluyor gerçekten yap yap hele kahvenin yanında enfes gidiyor
Saat çok geç lütfen büyük günaha sokma beni. Hiç olmazsa gün içerisinde gireyim bu günaha yakmak için şansım olsun

E Sebbo sen yağ bazlıdan bahsederken fiddy'e atlıyorsun oluyor da ben markanın göz çevresi kremi güzel deyince mi olmuyor? Sen markanın tüm ürünlerini gömmüşsün ben de göz kreminin güzel olduğunu yazdım, örnek olarak onu gösterdim. Vallahi bu çıkışın hiç yakışmadı. Bazen atarlı atarlı yazıyorsun, enteresan. Atarını da bazı kişilere yapıyorsun, cevap vermeyiz olur biter tamam.

oyy kızdırmayın sepyamı

Aynı hisleri besliyorum bazen adamı itekleye itekleye iş yaptırıyorum, ne sıkıcı bir yavaşlık ama canları sağ olsun kız di mi?

Aynı hisleri besliyorum bazen adamı itekleye itekleye iş yaptırıyorum, ne sıkıcı bir yavaşlık ama canları sağ olsun kız di mi?
bugün şey dedim, o kadar sinirimi bozdun ki bu durumu ancak nakit akışı rahatlatır ne istiyorsun dedi dedim yolla gelsin gönlünden ne koparsa ben tüm duygu durumlarımı tamamen ticarete döktüm tamamen duygusal

Ay hiç huyum değil ama güzel yöntem. Sepyazeytin bunu beğendi

Kızmadım cnm öyle anlaşılmış olabilir sadece bağlantısını anlayamadığım için öyle dedim seviyorum seni beybi S sepyazeytin

Şu durumda balık burcu tam bir ortaya karışık diyebilir miyiz

sorun bende mi burcumda mı bilmiyorum ama ortaya karışık bir insanım
Bu işin uzmanı skiny görl.
Balık burcunun tek özelliğinin sanıldığı gibi duygusal ve naif olmak dışında eğlenceli hareketli olduğunu duymuştum.

Bu işin uzmanı skiny görl.
Balık burcunun tek özelliğinin sanıldığı gibi duygusal ve naif olmak dışında eğlenceli hareketli olduğunu duymuştum.
Evet ama balık diyince herkesin aklına sadece duygusallık geliyor maalesef hatta burcumu duyunca acıklı bir ses tonuyla ayyyy diyorlar

yayda kibir var demiş ya ben buna katılıyorum , hali hazırda da kendimde törpülemeye çalıştığım bir huy ,farkında olmadan yaptığımı sonra sakin kafayla düşününce farkediyorum , mükemmelliyetçilerde oluyor bu daha çok ...

akrep burucunu Allah'ım nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor diye başlamış. tespiti doğru ancak sadece erkeklere olan yaklaşım olarak anlatmış. mantık kullanır, strateji yapar, hedef belirler, istediğini alır demiş. ben genel olarak öyleyimdir hedefime ulaşırım mutlaka.

Ben eskiden özellikle ergenken aşırı mükemmelliyetçiydim hatta benimki hastalık derecesinde olabilir. Kendimi hiç beğenmiyordum hatta bu yüzden sevgilim olsun bile istemiyordum. Halbuki benimle sevgili olmak isteyen insan beni öyle beğenmiştir dimi ne yoruyorsun kendini Ben kendimi bayağı törpüledim, hayatta hiçbirşeyin mükemmel olmuycağını kabullendim. Yalan dünyada yaşıyoruz hiçbirşey mükemmel olamaz diye avuttum kendimi. Şu an diyorum ki her şeyim mükemmel olsa Marlyn Monreo teyzeye ayıp olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…