Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün bunlar gerçekten var. Kova erkeklerinde gözlemlediğim başka bir şey daldan dala olmaları. Hayatlarında birden fazla sevgili hatta birden fazla evlilik olabiliyor.
allah beni biliyorda erkek yaratmamış kesin 10 tane çocuğum olurdu asla evlenmezdim gibi geliyor tövbeler olsun. benim için yerleşik yaşam demek çok radikal birşey. erhan zayıf anıma denk geldi asla evlenmem diyordum ben bile şaşırdım evlendiğime :KK70: bana kalsa salsınlar beni dünyaya gezeyim herryeri . icatlar buluşlar yapayım :KK70: bana ortam sağlansın yeter yani. her türlü ortamda da yaşarım kışın karda dağ başında da yatarım denizin ortasında da uyurum hiç sıkıntı yok :KK70: yeterli alanım ve param olsun. o paraya sahip olmadığımdan gerginim sanki biri benim sağ tarafımdan öteki solumdan çekiştiriyor gibi hisseediyorum aklımda çok proje var şunu yapsam bunu yapsam dediğim hepsi de parayla :KK70: keşke bir zengin beni bulsa sana sponsor olurum dese

erhanda tam oturanboğa sırf yatmaya yaratılmış :KK70: yemek yatmak yeter ona en mutlu olduğu şey ,bazen ona birşey söyleyecek oluyorum neyse diyorum geri kalkayımda ben yapayım sinir krizi geçirmeden :KK70: gerçekten bu kadar yavaşlık yasaklanmalı insanlık suçu yemin ederim

allah beni biliyorda erkek yaratmamış kesin 10 tane çocuğum olurdu asla evlenmezdim gibi geliyor tövbeler olsun. benim için yerleşik yaşam demek çok radikal birşey. erhan zayıf anıma denk geldi asla evlenmem diyordum ben bile şaşırdım evlendiğime :KK70: bana kalsa salsınlar beni dünyaya gezeyim herryeri . icatlar buluşlar yapayım :KK70: bana ortam sağlansın yeter yani. her türlü ortamda da yaşarım kışın karda dağ başında da yatarım denizin ortasında da uyurum hiç sıkıntı yok :KK70: yeterli alanım ve param olsun. o paraya sahip olmadığımdan gerginim sanki biri benim sağ tarafımdan öteki solumdan çekiştiriyor gibi hisseediyorum aklımda çok proje var şunu yapsam bunu yapsam dediğim hepsi de parayla :KK70: keşke bir zengin beni bulsa sana sponsor olurum dese
İşte cesur çalışkan Türk kadını. 777 ler 520 ler donatsın seni. İstediğin kadar para ve istemediğin kadar çok fırsat bulsun seni.

İşte cesur çalışkan Türk kadını. 777 ler 520 ler donatsın seni. İstediğin kadar para ve istemediğin kadar çok fırsat bulsun seni.
ayyy 777 520 ve tüm bilumum bereketler yağsın üstümüze inşaaalllaaaaaaah

erhanda tam oturanboğa sırf yatmaya yaratılmış :KK70: yemek yatmak yeter ona en mutlu olduğu şey ,bazen ona birşey söyleyecek oluyorum neyse diyorum geri kalkayımda ben yapayım sinir krizi geçirmeden :KK70: gerçekten bu kadar yavaşlık yasaklanmalı insanlık suçu yemin ederim
Bazen bunu bende yaşıyorum 5 kere söylemeden yapmaz bir şeyi. Sadece benim yemediğim ki çoğunlukla sağlıksız şeylerdir, canının istediği şeyi Kalkar hiç üşenmeden yapar (şu an kabak tatlısı yapıyor 😂)

Bazen bunu bende yaşıyorum 5 kere söylemeden yapmaz bir şeyi. Sadece benim yemediğim ki çoğunlukla sağlıksız şeylerdir, canının istediği şeyi Kalkar hiç üşenmeden yapar (şu an kabak tatlısı yapıyor 😂)
Boğa boğazına düşkündür kesinlikle. 😂

Bütün bunlar gerçekten var. Kova erkeklerinde gözlemlediğim başka bir şey daldan dala olmaları. Hayatlarında birden fazla sevgili hatta birden fazla evlilik olabiliyor.
Hava erkolarına bir önyargı var evet. 😂Hava kadınlar daha seviliyor ama erkolarda çok sevilmiyor. Ben de bir hava görlsu olarak hava ve ateşim yüksek ama su ve toprak çok düşük bende. Biraz ihtiyacım var aslında onları dengelemeye. 😂

Ayy canımm çok teşekkür ederim her zamanki gibi yorulmadan uzun uzun anlatmışsın🥰🥰 Kaç senelik evliyim heyecanla okudum. Ve kelimesi kelimesine doğru şoktayım şu an. Biz 4 sene uzak ilişkiden sonra evlendik bir kere bile kopma notasına gelmedik. Gerçekten eşim relaxtır. Benim uçarak gitmek istediğim yere o merak etmee yetişiriz der. Ve bana alengir=antin kuntin şeyler tam senlik der. O beni yavaşlattı yaşadığım anın tadını daha güzel çıkarmayı öğrendim. Ben hızla bir sonraki iş amaç neyse ona koşmak isterdim. Ve zor zamanların bir şekilde geçeceğini yaşadığım endişenin anlamsız olduğunu öğrendim. Olacak olan olur mantığı 😀
Çok mutlu oldum teşekkür ederim. Herşey güzel gönlüne göre olsun🥰
Burç dedin beni kazandın burç severiz. 😂Bazen bana gülüyorlar aşırı saçma şeylerde gereksiz bilgin var diye. 😂Ama bana ne faydası var 0.😂Yani anladığım aşırı zıt tamamen hayat görüşleri farklı olan iki insan tabii ki anlaşamaz. Belirli temel değerler ortak olmalı ama bunlar aynı olduktan sonra biraz da zıt olmak gerek. Tamamen aynı da olmuyor. Mesela iki taraf da tez canlı, alengirli olunca da olmuyor iki taraf relax olunca da bir zıtlık dengeliyor gibi.Sizde de maşallah zıtlıların uyumu olmuş. Daim olsun. 😍

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-11-20-28-38-201_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-11-20-28-38-201_com.android.chrome.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 32
halsizim hastayım diye yedim tahin pekmez -ballı fındıklı muz- bol meyve ,avuç avuç kuruyemişler ,haldur huldur spor yapmadım minnoşca yürüdüm 1 haftada +3 kilo :KK70:

ödemde var sanırım karşıya baktığımda kendi yanaklarımı görüyorum sanki :KK70:

halsizim hastayım diye yedim tahin pekmez -ballı fındıklı muz- bol meyve ,avuç avuç kuruyemişler ,haldur huldur spor yapmadım minnoşca yürüdüm 1 haftada +3 kilo :KK70:

ödemde var sanırım karşıya baktığımda kendi yanaklarımı görüyorum sanki :KK70:
Bir haftada 3 kilo alınmaz en fazla 1 kilodur geri kalan ödem. Kilo bile olsa nasıl vereceğini bilirsin. Biraz yoğun cardio ile çabuk verirsin.
Eminim çok yakışmıştır.
O ballı fındıklı muz nasıl güzel bişeydir. Canım istedi yarın bir deneyeyim🤭🤭

Bir haftada 3 kilo alınmaz en fazla 1 kilodur geri kalan ödem. Kilo bile olsa nasıl vereceğini bilirsin. Biraz yoğun cardio ile çabuk verirsin.
Eminim çok yakışmıştır.
O ballı fındıklı muz nasıl güzel bişeydir. Canım istedi yarın bir deneyeyim🤭🤭
o kadar güzel ki yedikçe yedim birde iyi geldi löp löp aktı gitti boğazımdan :KK70: muszu doğruyorsun üstüne bal gezdiriyorsun üstüne fındık veya antep fıstığı oyyşş

ben şeyide şeviyorum fındık kakao hindistancevizi yağı bal rondodan çek iyice nutella oluyor :KK70: kaşık kaşık muzun üstüne sürüp onuda yedim :KK70: iyi halt etmişmiyim

o kadar güzel ki yedikçe yedim birde iyi geldi löp löp aktı gitti boğazımdan :KK70: muszu doğruyorsun üstüne bal gezdiriyorsun üstüne fındık veya antep fıstığı oyyşş

ben şeyide şeviyorum fındık kakao hindistancevizi yağı bal rondodan çek iyice nutella oluyor :KK70: kaşık kaşık muzun üstüne sürüp onuda yedim :KK70: iyi halt etmişmiyim
Oyy Allahımm nasıl güzel tarifler bunlar. İyi etmişsin afiyet şifa olsun enerji olsun yansın gitsin.
Benim spor hocası hasta bu hafta spor yok yarın akşam yapıp yiyeceğim😂😂

Nutellanın ölçüleri var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X