Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eskiden özellikle ergenken aşırı mükemmelliyetçiydim hatta benimki hastalık derecesinde olabilir. Kendimi hiç beğenmiyordum hatta bu yüzden sevgilim olsun bile istemiyordum. Halbuki benimle sevgili olmak isteyen insan beni öyle beğenmiştir dimi ne yoruyorsun kendini :KK70: Ben kendimi bayağı törpüledim, hayatta hiçbirşeyin mükemmel olmuycağını kabullendim. Yalan dünyada yaşıyoruz hiçbirşey mükemmel olamaz diye avuttum kendimi. Şu an diyorum ki her şeyim mükemmel olsa Marlyn Monreo teyzeye ayıp olur:KK70:
Niye öyle diyon kız, sonuçta güzellik altın oran güzelliğine yakın olmak değil ki. Ortalama güzelsindir, huyunun güzelliği daha baskındır, iyi niyet, yardımseverlik falan had safhadadır. Ben böyle insana çok güzel derim, görünüşte güzel olsan için tırt olsa neye yarar?

yayda kibir var demiş ya ben buna katılıyorum , hali hazırda da kendimde törpülemeye çalıştığım bir huy ,farkında olmadan yaptığımı sonra sakin kafayla düşününce farkediyorum , mükemmelliyetçilerde oluyor bu daha çok ...
aslında sendeki tam olarak kibir olarak tanımlanabilir mi bilemiyorum. mükemmelliyetçisin bunun farkındasın ve mükemmel yapmanın özgüveni kibir gibi yansıyor olabilir. sende kibir olsaydı oooo :halay::halay::halay:

Ben eskiden özellikle ergenken aşırı mükemmelliyetçiydim hatta benimki hastalık derecesinde olabilir. Kendimi hiç beğenmiyordum hatta bu yüzden sevgilim olsun bile istemiyordum. Halbuki benimle sevgili olmak isteyen insan beni öyle beğenmiştir dimi ne yoruyorsun kendini :KK70: Ben kendimi bayağı törpüledim, hayatta hiçbirşeyin mükemmel olmuycağını kabullendim. Yalan dünyada yaşıyoruz hiçbirşey mükemmel olamaz diye avuttum kendimi. Şu an diyorum ki her şeyim mükemmel olsa Marlyn Monreo teyzeye ayıp olur:KK70:
aslında bu özelliği törpüleyebildiğin zaman hayatı daha sakin ve kaygısız yaşayabiliyorsun. saçını toplayıp eşofmanlarını giyip makyaj yapma zorunluluğu hissetmeden aklına geldiği anda dışarı çıkabilme özgürlüğü getiriyor.

aslında sendeki tam olarak kibir olarak tanımlanabilir mi bilemiyorum. mükemmelliyetçisin bunun farkındasın ve mükemmel yapmanın özgüveni kibir gibi yansıyor olabilir. sende kibir olsaydı oooo :halay::halay::halay:
ayy :KK36: :KK19::KK200:

bugün düşük kalorili besleniyorum. kahvenin yanında atıştırmalık yemedim. öğle yemeğinde ekmek yemedim. neden acabaaa akşama kendime ev yapımı nutella ısmarlayacağım :KK70: :KK70:
cuma günü yerli malı haftası kutlanacak sınıfa her veli birşeyler yapacak, o tarifle yaptığım nutella ile kruvasan yapıcam :KK70: kruvasan tabiikii yerli malı değil o yüzdeeeen bizdee çikolatalı çörek deriz ahhahaha

yaptığım gün kendime de ayırırım bir tane ve kahveyle hüpletirim çünkü arsızım ben o kadar yedim yedim şişirttim kendimi yetmezmiş gibi :KK70:

ellerine sağlık afiyet olsun kuzulara ve sana.
adetim gecikti normalde tatlı pek sevmem ama bugünlerde bende arsızlaştım. premenst sendromu dibine kadar yaşıyorum.

eşofmanlarını giyip makyaj yapma zorunluluğu hissetmeden aklına geldiği anda dışarı çıkabilme özgürlüğü getiriyor.
Tüm güzellik kaygılarını bırakıp bu kadına dönüştükten sonra o kadar değiştim ki... Bu halimle daha bakımlı gibiyim çünkü daha fazla öz güven sahibiyim. Bu öz güvenin yarısını sizleri tanıdıktan sonra kazandım. :KK68:

bugün düşük kalorili besleniyorum. kahvenin yanında atıştırmalık yemedim. öğle yemeğinde ekmek yemedim. neden acabaaa akşama kendime ev yapımı nutella ısmarlayacağım :KK70: :KK70:

yaptığım gün kendime de ayırırım bir tane ve kahveyle hüpletirim çünkü arsızım ben o kadar yedim yedim şişirttim kendimi yetmezmiş gibi :KK70:

Benim 2 hafta oldu ya başlayalı, sabah tartıldım 4 kg gitmiş 2 haftada. Hem de kaçamaklarıma rağmen. Tabi bunun çoğu ödem, ama hafif bi süzülme hissediyorum. :KK71: Bu şekilde devam edebilirim inşallah.

Benim 2 hafta oldu ya başlayalı, sabah tartıldım 4 kg gitmiş 2 haftada. Hem de kaçamaklarıma rağmen. Tabi bunun çoğu ödem, ama hafif bi süzülme hissediyorum. :KK71: Bu şekilde devam edebilirim inşallah.
çok iyi vermişsin. ben hayatta 2 haftada 4 kilo veremem 4 haftada bile veremem :))

Ben de mat aldım, kargonun gelmesini bekliyorum. 15 mm olanının indirime girmesini bekledim aylarca. 75 TL indirim yakaladım kuponla birlikte, hemen kaptım. Salona her ay 500 TL vereceğime evimde kendim yaparım :63: Eliptik bisikletim de var, kim tutar beni? :KK76:
Yalnız Nisa'nın verdiği tarifler olmuş, okumadan çabuk çabuk geçtim onları. :KK70:

süpersin evet gidenin çoğu ödemdir ama bu süreçte en zor günlerdir bu günleri atlattın ya bundan sonra daha güzel ve kolay olacak birde şunu eklemek istiyorum 1 kg bile vermiş olsan yağdan çoook büyük birşey bu 4 adet margarinin vücudundan uzaklaştığını gösterir :KK66:

Ben de mat aldım, kargonun gelmesini bekliyorum. 15 mm olanının indirime girmesini bekledim aylarca. 75 TL indirim yakaladım kuponla birlikte, hemen kaptım. Salona her ay 500 TL vereceğime evimde kendim yaparım :63: Eliptik bisikletim de var, kim tutar beni? :KK76:
Yalnız Nisa'nın verdiği tarifler olmuş, okumadan çabuk çabuk geçtim onları. :KK70:
Ben de bi ara pilates toplarımı şişirdim yapcam diye. Öyle durdular durdular, sonra söndürüp yerine koydum :KK70: aslında spor da yapsam daha iyi olur, hem sıkılaşırım ama sanırım bir miktar tembelim :KK53:

çok iyi vermişsin. ben hayatta 2 haftada 4 kilo veremem 4 haftada bile veremem :))
yağ oranı fazla olunca kilo hızlı gidiyor ben ilk ay 14 kilo mu ne vermiştim yanlış hatırlamıyorsam. 1 haftada 5 kilo verdiğimi bilirim... sonra ayda 2 kilo verebilmeye başladım :) önce üzülüyordum neden gitmiyor diye, vücut kendini korumaya alır bu iyi birşey kas kaybetmemen için. sakın zorlama akışına bırak biraz sabret birden gidecek eğer gerçekten kalan fazla yağların varsa dedi doktorum. cidden sabredince onlarda gitti

Ben de bi ara pilates toplarımı şişirdim yapcam diye. Öyle durdular durdular, sonra söndürüp yerine koydum :KK70: aslında spor da yapsam daha iyi olur, hem sıkılaşırım ama sanırım bir miktar tembelim :KK53:
Ben de o konuda tembelim :işsiz: Salonda zorla da olsa yaptırıyorlardı, evde bir gün yapar 25 gün dinlenirim kesin :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X