ayy görmedim sanırım ben eski mesajlara bakayımDur bi Nisaya sorayım
Kız ben ne bilem hem bu markayı hic bilmiyorum,ama icimden bir his etme eyleme diyürrr
DimiiiiiNasılsınız kızlar, nasıl geçiyor pazar gününüz. Burada hava çok kapalı tam battaniye altında yatma havası.
sen bunu daha önce de göstermiştin ve çok memnun kaldığını söylemiştin bende cildine uygun değil daha kuru cilde uygun demiştim ama sana iyi geldiğini söylemiştin zaten kullanmış dibine gelmişsin daha neyin sorunu bu seboooooooooYok kuzum sinirli değilim yerim seni bu arada bn listeme çekmeceyi karıştırırken buldum hediye gelmişti bana az kalmış içinde bunuda bitireyim diyorum@Kovahatunu
ayy bugün hava burada da çok güzeldi bildiğin bahar .. şuan 12 derece gösteriyor tüm evi açtım havalansın diye normal öyle oturuyoruz hiç esinti yok hava sıcakDimiiiii
Inş kış geldi artık ...gelsin ya ...yeter offf
Seversin ya bence hic bir sebep yok sevmemen için...hele ilerleyen günlerde aşık olursun aşıkKızlar hazırmısiniz birazdan akşam yüz temizleme rutinime geçiyorum çok heyecanlıyım yeni ürünümle bakalım neler yaşayacağımN nscckts Kova hatunu B bensimo A Ametistt S Skinkeyrlover
bence de siberian kastediliyor değil miSeversin ya bence hic bir sebep yok sevmemen için...hele ilerleyen günlerde aşık olursun aşık
Gerçi sebo bu ...demin dediğin gibi herşey olabilüübence de siberian kastediliyor değil misöz konusu oysa böööyüük aşk
Bütün gün ciseledi burasıayy bugün hava burada da çok güzeldi bildiğin bahar .. şuan 12 derece gösteriyor tüm evi açtım havalansın diye normal öyle oturuyoruz hiç esinti yok hava sıcak
Senin dediklerin elimde var zaten tamamdırtonik olmalı . daha derinin alt katmanlarına iniyor tonik .
S Skinkeyrlover akrep-boğa uyumu nasıldır üstadımYa siz tam zıt kutuplar birbirini çeker olmuşsunuz enişteyle yaBiriniz yavaş biriniz hızlı Ama normal yay ve boğa yani
Evet ya insan kışı da istiyor.Dimiiiii
Inş kış geldi artık ...gelsin ya ...yeter offf
ozaman gösterdiğimde de uzun zamandır kullanmıyordum atmıştım bir köşeye bugün yine denk geldim attım şuan çöpe cnm tmmdir no panik N nsccktssen bunu daha önce de göstermiştin ve çok memnun kaldığını söylemiştin bende cildine uygun değil daha kuru cilde uygun demiştim ama sana iyi geldiğini söylemiştin zaten kullanmış dibine gelmişsin daha neyin sorunu bu sebooooooooo
Ay görl ben uzman değilim ya.S Skinkeyrlover akrep-boğa uyumu nasıldır üstadım
kesin kanaat getirdim siberianı sevmeyen yok . daha bir tane olumsuz dönüş olmadı ondan yana. bu demek oluyor ki stoklamam lazım. çok korkuyorum piyasadan çekilirse diye çünkü muadili yokEvt kızlar geldi siberian güncellenmesi tam kelimeyle bayıldım kokusu efsane herşeyden önce göz yakmıyor ve celenes de kolay temizlendi bu sefer yüzümden üstüne de salistik tonik uyguladım sivilcelerime nemlendiricileri mi sürdüm ve cilt bakımıni tamamladım birde tam makyaj yapıp deneyeceğim önümüzdeki günlerde bakalım neler olacak N nsccktsKova hatunu B bensimo A Ametistt S Skinkeyrlover
bence iyi anlaşır ,ikisininde ortak çok yönü var ikisi de ağır kanlı yemeğe düşkün cinselliğe düşkün ikiside inatçıS Skinkeyrlover akrep-boğa uyumu nasıldır üstadım
Ayy canımm çok teşekkür ederim her zamanki gibi yorulmadan uzun uzun anlatmışsınAy görl ben uzman değilim ya.Pek bir şey bilmiyorum. Aslında ikisi de baskın karakterli ve ikisinin de inatçı yanı var.Tutkulu bir birliktelik yaşarlar. Arkadaş olarak bence pek olmaz ama aşk da süper olur bence.Bir de ikisi de alışkanlıklarına bağlı burçlar. O yüzden ilişkileri de uzun sürer. Hatta ayrılacak büyük olaylar olsa bile birbirlerini kolay bırakmazlar.Boğa, akrebe göre daha huzurlu daha minnak şeylerle bile mutlu olabilen daha relax bir burç.Ağır. Akrep ise daha alev, ateş daha böyle gizemli, alengirli şeylerden hoşlanıyor zıtlar aslında ama gene zıtlıktan bit çekim oluyor.
Bütün bunlar gerçekten var. Kova erkeklerinde gözlemlediğim başka bir şey daldan dala olmaları. Hayatlarında birden fazla sevgili hatta birden fazla evlilik olabiliyor.kova burçlarıyla iyi anlaşıyorum ben onlarda da gezgincilik uçarı kaçarılık havailik avarelik varaynı beeen