Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bendeki ayrı bir manyaklıktı şöyle örnek vereyim: koltukaltımda bir et beni var. Düşün çoğu kişi görmüyor bile ama o bile benim moralimi bozuyordu. Nokta kadar kusuru bile kabullenemiyordum. Şimdi çoğu şeyi tınlamıyorum. Amaaan oram da öyle olsun, buram da böyle olsun, genel olarak güzelim diyip geçiyorum
Bide yaşlanmaktan, kırılmaktan aşşşşırı korkuyordum. Hatta doğum günü kutlamak bana saçma geliyordu, bir yıl daha yaşlanıyorsun niye kutluyorlar diye düşünüyordumzamanla her yaşın ayrı güzelliği olduğunu anladım. Yakında 30 yaşıma giricem, heyecanla bekliyorum en güzel, en dişil yaşlarım başlıycak diye. Hatta 40’ıma gelince saçlarımı kızıla boyatmayı planlıyorumolgun bir afet-ül devran hayal ediyorum bayağı törpülemişim kendimi

Tartıda eksi gördükçe motive oluyorum. Spor konusunda da gaza gelebilirsem tamamdır sonra paket paket margarinleri yollarım inşallah

Tartıda eksi gördükçe motive oluyorum. Spor konusunda da gaza gelebilirsem tamamdır sonra paket paket margarinleri yollarım inşallah
sporda kendini yormadan eğleneceğin şekilde başlamalısın en azından alışkanlık edinene kadar. mesela asansörü bırak yürüyerek heryere gitmeye başla günde 30 dk yürü ya da sadece dans et böyle 1 ay devam et hiç hareket etmemekten iyidir. sonra alışıyorsun ve yapmak istiyorsun ayağının canı sıkılıyor yapmazsan

spor yaptığın zaman 2-3 yıl önce giydiğin şu an dar gelen pantolonların cuk diye oturuyor bunu hayal et

Evet ya resmen rahatlıyorsun. Mükemmelliyetçilik çok zor bişey, hiçbişey keyif vermiyor insana

düzenli 45 dk lesliee bence hem eğlenceli hemde kolay. pandemide her gün yapıyordum.

çok iyi vermişsin. ben hayatta 2 haftada 4 kilo veremem 4 haftada bile veremem :))
Senin muhtemelen benim kadar fazlalığın yoktur. Ben de bolca olduğu için vücut sakınmıyor, ver gitsin diyor
Aynen, geçen sefer başladığımda 1 haftada 3 kg vermiştim. O zaman bu halimden daha fazlaydım tabi. Fazlalık ne kadar çoksa o kadar hızlı gidiyor başlarda. Sonra bi ara takılıyor bi kiloda, devam edince inmeye başlıyor tekrar.

Beybi ben lisedeyken, üniversitedeyken çıkma teklifi alma rekoru kırıyordum. Ne zaman arkadaşlarımla çarşıya çıksak biri peşime takılırdı, yanımda da hep aynı lise arkadaşım olurdu. Erkekler konuşmak için yanımıza gelirdi, muhatap bile olamazdım, hep o lise arkadaşım muhatap olurdu. O derece öz güvenim yoktu, kendimi hep çirkin hissederdim. Bir erkeğin yüzüne bakarak konuşamazdım bu çirkinlik takıntım yüzünden. Bembeyaz bir kızdım, saçlarım da açık kumraldı o yüzden çok dikkat çekiyordum sanırım.

Hiç film fırıldak da çeviremezdim. Mesela ilk erkek arkadaşımın elini tuttuğumda hamile kalacağımı düşünen bir geri zekalıydım aslında

Şimdi o lise arkadaşım öğretmen oldu, tayini İzmir'e çıktı, ilk dışarı çıkmamızda bu defa da onun öğrencisi liseli velet beni sormuş. 40 yaşına da gelsem bazı şeyler değişmiyor demek ki

Ben şimdi kendimi güzel hissediyor muyum, hayır. Çünkü ailede de sorun vardı. Bir gün bile bana güzelsin, iyisin vs demediler. Bir gün övmediler beni. Halbuki minnoş bir insanım valla, kimseye zararım olmaz

Her yaşı en güzel yaşımız gibi alıp kabul etmeliyiz, sonuçta bir yıl sonrasından daha genciz şu an. Bu arada, ben yaşlanmaktan hâlâ korkuyorum.

Dışarı çıkmayı sevmiyorum pek, etrafımda da yürüyebileceğim alan yok. Yolda yürümeyi de sevmiyorum. Ama leslie tarzı videoları yapabilirim. Ve pilates.

spor yaptığın zaman 2-3 yıl önce giydiğin şu an dar gelen pantolonların cuk diye oturuyor bunu hayal et
Bazanın altında bekleyen kıyafetler var zaten
düzenli 45 dk lesliee bence hem eğlenceli hemde kolay. pandemide her gün yapıyordum.
Bi ara ben se yapıyordum leslie, hem eğlenceli hem kolay. Pkos olduğum için ağır egzersiz önermiyorlar. Hafif şeyler yapmam lazım leslie gibi pilates gibi.

evet canım benim şu an fazlalığım yok. kas kütlemi artırmak için spor yapıyorum. diyet yapmıyorum. bol protein, bol hareket, az karbonhidrat.

Bi ara ben se yapıyordum leslie, hem eğlenceli hem kolay. Pkos olduğum için ağır egzersiz önermiyorlar. Hafif şeyler yapmam lazım leslie gibi pilates gibi.
o zaman plates mutlaka yapmalısın pelvik kasları önce esnetiyor sonra güçlendiriyor. düzenli adet oluyorsun. vücudun hem esnek hem de sağlıklı ve güçlü oluyor. platese bir yoğunlaş diyetinde etkisini daha çabuk alacaksın

ya sen benim ikizim olabilir misin? Yaşlanmaktan korkma, ben şöyle düşünüyorum: bir insana yaşını söyleyince “aaa en fazla şu kadar gösteriyorsun” demesi, o yaşta olmaktan daha güzel bence. Hayata bakış açımızı değiştirmeliyiz

Güzel bir kadınsın, seni özgüvensiz biri olarak hayal edemiyorum O erkekler kim ki yüzlerine bakamayacaksın? Ben de kendimi beğenmem, eskiden de beğenmezdim ama taciz, konuşma girişimleri vs oldu mu aslan kesiliyordum nasıl oluyorsa. Bağırırdım, suratına bile bakmazdım (utandığımdan değil), yüzümü çevirirdim, vs. Kimse konuşamasın, atılan lafları duymayayım diye de nerdeyse bütün üniversite hayatım boyunca sokakta kulaklıkla yürüdüm bir de

Aaaa bende de pcos var ağır egzersiz yapmamız yasak mı? Hiç bu konuda bilgim yoktu

Sen bebeksin bebek

Çok ponçik anlatmışsın gözümde canlandı o güzeller güzeli halin.
Şimdi hepimiz görmeden çok güzelsin diyoruz. Bir kere kalbin çok güzel. Geçmişi bir kenara bırak aileler her gün gördüğü yüze güzelsin güzelsin demiyor belki bunı akıl edemiyor belki kuşak farkı.
Dediğin gibi her yaşı en güzel yaşımız gibi kabullenmek iyi geliyor. Yaşlanmaktan değil sağlıklı yaşlanamamaktan korkuyorum en çok.

Veteriner köpeğe ne yaptı tekrar anlatsana bugünün motivasyon cümlesi benim için

Aaaa bende de pcos var ağır egzersiz yapmamız yasak mı? Hiç bu konuda bilgim yoktu
Vücudu strese sokan egzersizler iyi değil diye okumuştum. Ama onun dışında egzersiz çooook faydalı. Kilo kontrolu ve egzersiz regli bile düzene sokuyor. Ama bende istikrar olmadığı için, her seferinde hooop başa dönüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…