- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
Bendeki ayrı bir manyaklıktıNiye öyle diyon kız, sonuçta güzellik altın oran güzelliğine yakın olmak değil ki. Ortalama güzelsindir, huyunun güzelliği daha baskındır, iyi niyet, yardımseverlik falan had safhadadır. Ben böyle insana çok güzel derim, görünüşte güzel olsan için tırt olsa neye yarar?
kendine uygun sevdiğin birşeyi mutlaka bulursun hergün yarım saat dans et meselaBen de o konuda tembelimSalonda zorla da olsa yaptırıyorlardı, evde bir gün yapar 25 gün dinlenirim kesin
Tartıda eksi gördükçe motive oluyorum. Spor konusunda da gaza gelebilirsem tamamdırsüpersin evet gidenin çoğu ödemdir ama bu süreçte en zor günlerdir bu günleri atlattın ya bundan sonra daha güzel ve kolay olacak birde şunu eklemek istiyorum 1 kg bile vermiş olsan yağdan çoook büyük birşey bu 4 adet margarinin vücudundan uzaklaştığını gösterir
sporda kendini yormadan eğleneceğin şekilde başlamalısın en azından alışkanlık edinene kadar. mesela asansörü bırak yürüyerek heryere gitmeye başla günde 30 dk yürü ya da sadece dans et böyle 1 ay devam et hiç hareket etmemekten iyidir. sonra alışıyorsun ve yapmak istiyorsun ayağının canı sıkılıyor yapmazsanTartıda eksi gördükçe motive oluyorum. Spor konusunda da gaza gelebilirsem tamamdırsonra paket paket margarinleri yollarım inşallah
spor yaptığın zaman 2-3 yıl önce giydiğin şu an dar gelen pantolonların cuk diye oturuyor bunu hayal etTartıda eksi gördükçe motive oluyorum. Spor konusunda da gaza gelebilirsem tamamdırsonra paket paket margarinleri yollarım inşallah
Evet ya resmen rahatlıyorsun. Mükemmelliyetçilik çok zor bişey, hiçbişey keyif vermiyor insanaaslında bu özelliği törpüleyebildiğin zaman hayatı daha sakin ve kaygısız yaşayabiliyorsun. saçını toplayıp eşofmanlarını giyip makyaj yapma zorunluluğu hissetmeden aklına geldiği anda dışarı çıkabilme özgürlüğü getiriyor.
düzenli 45 dk lesliee bence hem eğlenceli hemde kolay. pandemide her gün yapıyordum.sporda kendini yormadan eğleneceğin şekilde başlamalısın en azından alışkanlık edinene kadar. mesela asansörü bırak yürüyerek heryere gitmeye başla günde 30 dk yürü ya da sadece dans et böyle 1 ay devam et hiç hareket etmemekten iyidir. sonra alışıyorsun ve yapmak istiyorsun ayağının canı sıkılıyor yapmazsan
Senin muhtemelen benim kadar fazlalığın yoktur. Ben de bolca olduğu için vücut sakınmıyor, ver gitsin diyorçok iyi vermişsin. ben hayatta 2 haftada 4 kilo veremem 4 haftada bile veremem :))
Aynen, geçen sefer başladığımda 1 haftada 3 kg vermiştim. O zaman bu halimden daha fazlaydım tabi. Fazlalık ne kadar çoksa o kadar hızlı gidiyor başlarda. Sonra bi ara takılıyor bi kiloda, devam edince inmeye başlıyor tekrar.yağ oranı fazla olunca kilo hızlı gidiyor ben ilk ay 14 kilo mu ne vermiştim yanlış hatırlamıyorsam. 1 haftada 5 kilo verdiğimi bilirim... sonra ayda 2 kilo verebilmeye başladım :) önce üzülüyordum neden gitmiyor diye, vücut kendini korumaya alır bu iyi birşey kas kaybetmemen için. sakın zorlama akışına bırak biraz sabret birden gidecek eğer gerçekten kalan fazla yağların varsa dedi doktorum. cidden sabredince onlarda gitti
Beybi ben lisedeyken, üniversitedeyken çıkma teklifi alma rekoru kırıyordum. Ne zaman arkadaşlarımla çarşıya çıksak biri peşime takılırdı, yanımda da hep aynı lise arkadaşım olurdu. Erkekler konuşmak için yanımıza gelirdi, muhatap bile olamazdım, hep o lise arkadaşım muhatap olurdu. O derece öz güvenim yoktu, kendimi hep çirkin hissederdim. Bir erkeğin yüzüne bakarak konuşamazdım bu çirkinlik takıntım yüzünden. Bembeyaz bir kızdım, saçlarım da açık kumraldı o yüzden çok dikkat çekiyordum sanırım.Bendeki ayrı bir manyaklıktışöyle örnek vereyim: koltukaltımda bir et beni var. Düşün çoğu kişi görmüyor bile ama o bile benim moralimi bozuyordu. Nokta kadar kusuru bile kabullenemiyordum. Şimdi çoğu şeyi tınlamıyorum. Amaaan oram da öyle olsun, buram da böyle olsun, genel olarak güzelim diyip geçiyorum
Bide yaşlanmaktan, kırılmaktan aşşşşırı korkuyordum. Hatta doğum günü kutlamak bana saçma geliyordu, bir yıl daha yaşlanıyorsun niye kutluyorlar diye düşünüyordumzamanla her yaşın ayrı güzelliği olduğunu anladım. Yakında 30 yaşıma giricem, heyecanla bekliyorum en güzel, en dişil yaşlarım başlıycak diye. Hatta 40’ıma gelince saçlarımı kızıla boyatmayı planlıyorum olgun bir afet-ül devran hayal ediyorum bayağı törpülemişim kendimi
Dışarı çıkmayı sevmiyorum pek, etrafımda da yürüyebileceğim alan yok. Yolda yürümeyi de sevmiyorum. Ama leslie tarzı videoları yapabilirim. Ve pilates.sporda kendini yormadan eğleneceğin şekilde başlamalısın en azından alışkanlık edinene kadar. mesela asansörü bırak yürüyerek heryere gitmeye başla günde 30 dk yürü ya da sadece dans et böyle 1 ay devam et hiç hareket etmemekten iyidir. sonra alışıyorsun ve yapmak istiyorsun ayağının canı sıkılıyor yapmazsan
Bazanın altında bekleyen kıyafetler var zatenspor yaptığın zaman 2-3 yıl önce giydiğin şu an dar gelen pantolonların cuk diye oturuyor bunu hayal et
Bi ara ben se yapıyordum leslie, hem eğlenceli hem kolay. Pkos olduğum için ağır egzersiz önermiyorlar. Hafif şeyler yapmam lazım leslie gibi pilates gibi.düzenli 45 dk lesliee bence hem eğlenceli hemde kolay. pandemide her gün yapıyordum.
evet canım benim şu an fazlalığım yok. kas kütlemi artırmak için spor yapıyorum. diyet yapmıyorum. bol protein, bol hareket, az karbonhidrat.Senin muhtemelen benim kadar fazlalığın yoktur. Ben de bolca olduğu için vücut sakınmıyor, ver gitsin diyor
Aynen, geçen sefer başladığımda 1 haftada 3 kg vermiştim. O zaman bu halimden daha fazlaydım tabi. Fazlalık ne kadar çoksa o kadar hızlı gidiyor başlarda. Sonra bi ara takılıyor bi kiloda, devam edince inmeye başlıyor tekrar.
o zaman plates mutlaka yapmalısın pelvik kasları önce esnetiyor sonra güçlendiriyor. düzenli adet oluyorsun. vücudun hem esnek hem de sağlıklı ve güçlü oluyor. platese bir yoğunlaş diyetinde etkisini daha çabuk alacaksınBazanın altında bekleyen kıyafetler var zaten
Bi ara ben se yapıyordum leslie, hem eğlenceli hem kolay. Pkos olduğum için ağır egzersiz önermiyorlar. Hafif şeyler yapmam lazım leslie gibi pilates gibi.
ya sen benim ikizim olabilir misin?Beybi ben lisedeyken, üniversitedeyken çıkma teklifi alma rekoru kırıyordum. Ne zaman arkadaşlarımla çarşıya çıksak biri peşime takılırdı, yanımda da hep aynı lise arkadaşım olurdu. Erkekler konuşmak için yanımıza gelirdi, muhatap bile olamazdım, hep o lise arkadaşım muhatap olurdu. O derece öz güvenim yoktu, kendimi hep çirkin hissederdim. Bir erkeğin yüzüne bakarak konuşamazdım bu çirkinlik takıntım yüzünden. Bembeyaz bir kızdım, saçlarım da açık kumraldı o yüzden çok dikkat çekiyordum sanırım.
Hiç film fırıldak da çeviremezdim. Mesela ilk erkek arkadaşımın elini tuttuğumda hamile kalacağımı düşünen bir geri zekalıydım aslında
Şimdi o lise arkadaşım öğretmen oldu, tayini İzmir'e çıktı, ilk dışarı çıkmamızda bu defa da onun öğrencisi liseli velet beni sormuş. 40 yaşına da gelsem bazı şeyler değişmiyor demek ki
Ben şimdi kendimi güzel hissediyor muyum, hayır. Çünkü ailede de sorun vardı. Bir gün bile bana güzelsin, iyisin vs demediler. Bir gün övmediler beni. Halbuki minnoş bir insanım valla, kimseye zararım olmaz
Her yaşı en güzel yaşımız gibi alıp kabul etmeliyiz, sonuçta bir yıl sonrasından daha genciz şu an. Bu arada, ben yaşlanmaktan hâlâ korkuyorum.
Güzel bir kadınsın, seni özgüvensiz biri olarak hayal edemiyorumBeybi ben lisedeyken, üniversitedeyken çıkma teklifi alma rekoru kırıyordum. Ne zaman arkadaşlarımla çarşıya çıksak biri peşime takılırdı, yanımda da hep aynı lise arkadaşım olurdu. Erkekler konuşmak için yanımıza gelirdi, muhatap bile olamazdım, hep o lise arkadaşım muhatap olurdu. O derece öz güvenim yoktu, kendimi hep çirkin hissederdim. Bir erkeğin yüzüne bakarak konuşamazdım bu çirkinlik takıntım yüzünden. Bembeyaz bir kızdım, saçlarım da açık kumraldı o yüzden çok dikkat çekiyordum sanırım.
Hiç film fırıldak da çeviremezdim. Mesela ilk erkek arkadaşımın elini tuttuğumda hamile kalacağımı düşünen bir geri zekalıydım aslında
Şimdi o lise arkadaşım öğretmen oldu, tayini İzmir'e çıktı, ilk dışarı çıkmamızda bu defa da onun öğrencisi liseli velet beni sormuş. 40 yaşına da gelsem bazı şeyler değişmiyor demek ki
Ben şimdi kendimi güzel hissediyor muyum, hayır. Çünkü ailede de sorun vardı. Bir gün bile bana güzelsin, iyisin vs demediler. Bir gün övmediler beni. Halbuki minnoş bir insanım valla, kimseye zararım olmaz
Her yaşı en güzel yaşımız gibi alıp kabul etmeliyiz, sonuçta bir yıl sonrasından daha genciz şu an. Bu arada, ben yaşlanmaktan hâlâ korkuyorum.
Aaaa bende de pcos var ağır egzersiz yapmamız yasak mı? Hiç bu konuda bilgim yoktuBazanın altında bekleyen kıyafetler var zaten
Bi ara ben se yapıyordum leslie, hem eğlenceli hem kolay. Pkos olduğum için ağır egzersiz önermiyorlar. Hafif şeyler yapmam lazım leslie gibi pilates gibi.
Sen bebeksin bebekGüzel bir kadınsın, seni özgüvensiz biri olarak hayal edemiyorumO erkekler kim ki yüzlerine bakamayacaksın? Ben de kendimi beğenmem, eskiden de beğenmezdim ama taciz, konuşma girişimleri vs oldu mu aslan kesiliyordum nasıl oluyorsa. Bağırırdım, suratına bile bakmazdım (utandığımdan değil), yüzümü çevirirdim, vs. Kimse konuşamasın, atılan lafları duymayayım diye de nerdeyse bütün üniversite hayatım boyunca sokakta kulaklıkla yürüdüm bir de
Çok ponçik anlatmışsın gözümde canlandı o güzeller güzeli halin.Beybi ben lisedeyken, üniversitedeyken çıkma teklifi alma rekoru kırıyordum. Ne zaman arkadaşlarımla çarşıya çıksak biri peşime takılırdı, yanımda da hep aynı lise arkadaşım olurdu. Erkekler konuşmak için yanımıza gelirdi, muhatap bile olamazdım, hep o lise arkadaşım muhatap olurdu. O derece öz güvenim yoktu, kendimi hep çirkin hissederdim. Bir erkeğin yüzüne bakarak konuşamazdım bu çirkinlik takıntım yüzünden. Bembeyaz bir kızdım, saçlarım da açık kumraldı o yüzden çok dikkat çekiyordum sanırım.
Vücudu strese sokan egzersizler iyi değil diye okumuştum. Ama onun dışında egzersiz çooook faydalı. Kilo kontrolu ve egzersiz regli bile düzene sokuyor. Ama bende istikrar olmadığı için, her seferinde hooop başa dönüyorum.Aaaa bende de pcos var ağır egzersiz yapmamız yasak mı? Hiç bu konuda bilgim yoktu