allah beni biliyorda erkek yaratmamış kesin 10 tane çocuğum olurdu asla evlenmezdim gibi geliyor tövbeler olsun. benim için yerleşik yaşam demek çok radikal birşey. erhan zayıf anıma denk geldi asla evlenmem diyordum ben bile şaşırdım evlendiğimeBütün bunlar gerçekten var. Kova erkeklerinde gözlemlediğim başka bir şey daldan dala olmaları. Hayatlarında birden fazla sevgili hatta birden fazla evlilik olabiliyor.
İşte cesur çalışkan Türk kadını. 777 ler 520 ler donatsın seni. İstediğin kadar para ve istemediğin kadar çok fırsat bulsun seni.allah beni biliyorda erkek yaratmamış kesin 10 tane çocuğum olurdu asla evlenmezdim gibi geliyor tövbeler olsun. benim için yerleşik yaşam demek çok radikal birşey. erhan zayıf anıma denk geldi asla evlenmem diyordum ben bile şaşırdım evlendiğimebana kalsa salsınlar beni dünyaya gezeyim herryeri . icatlar buluşlar yapayım bana ortam sağlansın yeter yani. her türlü ortamda da yaşarım kışın karda dağ başında da yatarım denizin ortasında da uyurum hiç sıkıntı yok yeterli alanım ve param olsun. o paraya sahip olmadığımdan gerginim sanki biri benim sağ tarafımdan öteki solumdan çekiştiriyor gibi hisseediyorum aklımda çok proje var şunu yapsam bunu yapsam dediğim hepsi de parayla keşke bir zengin beni bulsa sana sponsor olurum dese
ayyy 777 520 ve tüm bilumum bereketler yağsın üstümüze inşaaalllaaaaaaahİşte cesur çalışkan Türk kadını. 777 ler 520 ler donatsın seni. İstediğin kadar para ve istemediğin kadar çok fırsat bulsun seni.
Bazen bunu bende yaşıyorum 5 kere söylemeden yapmaz bir şeyi. Sadece benim yemediğim ki çoğunlukla sağlıksız şeylerdir, canının istediği şeyi Kalkar hiç üşenmeden yapar (şu an kabak tatlısı yapıyorerhanda tam oturanboğa sırf yatmaya yaratılmışyemek yatmak yeter ona en mutlu olduğu şey ,bazen ona birşey söyleyecek oluyorum neyse diyorum geri kalkayımda ben yapayım sinir krizi geçirmeden gerçekten bu kadar yavaşlık yasaklanmalı insanlık suçu yemin ederim
Boğa boğazına düşkündür kesinlikle.Bazen bunu bende yaşıyorum 5 kere söylemeden yapmaz bir şeyi. Sadece benim yemediğim ki çoğunlukla sağlıksız şeylerdir, canının istediği şeyi Kalkar hiç üşenmeden yapar (şu an kabak tatlısı yapıyor)
Hava erkolarına bir önyargı var evet.Bütün bunlar gerçekten var. Kova erkeklerinde gözlemlediğim başka bir şey daldan dala olmaları. Hayatlarında birden fazla sevgili hatta birden fazla evlilik olabiliyor.
Burç dedin beni kazandın burç severiz.Ayy canımm çok teşekkür ederim her zamanki gibi yorulmadan uzun uzun anlatmışsınKaç senelik evliyim heyecanla okudum. Ve kelimesi kelimesine doğru şoktayım şu an. Biz 4 sene uzak ilişkiden sonra evlendik bir kere bile kopma notasına gelmedik. Gerçekten eşim relaxtır. Benim uçarak gitmek istediğim yere o merak etmee yetişiriz der. Ve bana alengir=antin kuntin şeyler tam senlik der. O beni yavaşlattı yaşadığım anın tadını daha güzel çıkarmayı öğrendim. Ben hızla bir sonraki iş amaç neyse ona koşmak isterdim. Ve zor zamanların bir şekilde geçeceğini yaşadığım endişenin anlamsız olduğunu öğrendim. Olacak olan olur mantığı
Çok mutlu oldum teşekkür ederim. Herşey güzel gönlüne göre olsun
194 tl
ya sebo gerçekten mi
Bir haftada 3 kilo alınmaz en fazla 1 kilodur geri kalan ödem. Kilo bile olsa nasıl vereceğini bilirsin. Biraz yoğun cardio ile çabuk verirsin.halsizim hastayım diye yedim tahin pekmez -ballı fındıklı muz- bol meyve ,avuç avuç kuruyemişler ,haldur huldur spor yapmadım minnoşca yürüdüm 1 haftada +3 kilo
ödemde var sanırım karşıya baktığımda kendi yanaklarımı görüyorum sanki
o kadar güzel ki yedikçe yedim birde iyi geldi löp löp aktı gitti boğazımdanBir haftada 3 kilo alınmaz en fazla 1 kilodur geri kalan ödem. Kilo bile olsa nasıl vereceğini bilirsin. Biraz yoğun cardio ile çabuk verirsin.
Eminim çok yakışmıştır.
O ballı fındıklı muz nasıl güzel bişeydir. Canım istedi yarın bir deneyeyim
Oyy Allahımm nasıl güzel tarifler bunlar. İyi etmişsin afiyet şifa olsun enerji olsun yansın gitsin.o kadar güzel ki yedikçe yedim birde iyi geldi löp löp aktı gitti boğazımdanmuszu doğruyorsun üstüne bal gezdiriyorsun üstüne fındık veya antep fıstığı oyyşş
ben şeyide şeviyorum fındık kakao hindistancevizi yağı bal rondodan çek iyice nutella oluyorkaşık kaşık muzun üstüne sürüp onuda yedim iyi halt etmişmiyim