- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Memnun olduğu ürünü söyledi kız sebboKonunun Peptitli göz kremi ile ne alakası var şuan normali bitsin ona geçicem bn celenesden memnunum iyi yikarsan arindiriyor bugün farklı yağ bazlı temizleyici kullanmaya baslicam egerki yine aynı sıkıntılarım olursa sorun celenes demektir bakalim marudermin pahalıydı aslında oda aklimdada bakalım duruma göre hareket etcem işte @sepyazeytin
Serumda kullanılabiliyor diye biliyorum.Kızlar selam. Bir şey sormak için geldim
Fiddyde bha için tonik mi gerekli illa. Yani bha içeren serum olur mu
Yok kuzum sinirli değilim yerim seni bu arada bn listeme çekmeceyi karıştırırken buldum hediye gelmişti bana az kalmış içinde bunuda bitireyim diyorumMemnun olduğu ürünü söyledi kız sebbo
Yani marka olarak güzel bir marka diyoruz yağı öyle cıktı diye silme
Anaaa bugün asabi gördüm seni
Teşekkür ederimSerumda kullanılabiliyor diye biliyorum.
Rica ederimTeşekkür ederim
tonik olmalı . daha derinin alt katmanlarına iniyor tonik .Kızlar selam. Bir şey sormak için geldim
Fiddyde bha için tonik mi gerekli illa. Yani bha içeren serum olur mu
babam geldi bize ahseni görmek istedi çok özlemiş birde ben severim diye babanem ile hala birşeyler yapmışlar yiyecek uğramış onlarıda almış getirmişNasılsınız kızlar, nasıl geçiyor pazar gününüz. Burada hava çok kapalı tam battaniye altında yatma havası.
Ya siz tam zıt kutuplar birbirini çeker olmuşsunuz enişteyle yababam geldi bize ahseni görmek istedi çok özlemiş birde ben severim diye babanem ile hala birşeyler yapmışlar yiyecek uğramış onlarıda almış getirmiştatlısına tavla oynadık babam tam bir hilebaz her seferinde daha da seninle oynamam diyorum ama yenilen pehlivan güreşe doymaz misali yine oynuyorum ,napim etrafımdan babam gibi tavla bilen biri daha yok, erhan yüreğimi çekiyor sanki satranç oynuyor gibi düşünüyor
aynen öyle benim her anlamda tamamen zıttım ama muzik dinlerkende film izlerkende seyahat ederkende birlikte çok keyif alıyoruz o herşeyi bana bırakmayı seviyor çünkü miskin düşünmeye bile üşenen biriYa siz tam zıt kutuplar birbirini çeker olmuşsunuz enişteyle yaBiriniz yavaş biriniz hızlı Ama normal yay ve boğa yani
söz konusu sen isen kendimi hazır hissedemiyorum allahım inşallah kazasız belasız atlatırız bugünüKızlar hazırmısiniz birazdan akşam yüz temizleme rutinime geçiyorum çok heyecanlıyım yeni ürünümle bakalım neler yaşayacağımN nscckts Kova hatunu B bensimo A Ametistt S Skinkeyrlover
Kızlar hazırmısiniz birazdan akşam yüz temizleme rutinime geçiyorum çok heyecanlıyım yeni ürünümle bakalım neler yaşayacağımN nscckts Kova hatunu B bensimo A Ametistt S Skinkeyrlover
Dur bi Nisaya sorayımYok kuzum sinirli değilim yerim seni bu arada bn listeme çekmeceyi karıştırırken buldum hediye gelmişti bana az kalmış içinde bunuda bitireyim diyorum@Kovahatunu