Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun Peptitli göz kremi ile ne alakası var şuan normali bitsin ona geçicem bn celenesden memnunum iyi yikarsan arindiriyor bugün farklı yağ bazlı temizleyici kullanmaya baslicam egerki yine aynı sıkıntılarım olursa sorun celenes demektir bakalim marudermin pahalıydı aslında oda aklimdada bakalım duruma göre hareket etcem işte @sepyazeytin
Memnun olduğu ürünü söyledi kız sebbo
Yani marka olarak güzel bir marka diyoruz yağı öyle cıktı diye silme
Anaaa bugün asabi gördüm seni 😬

Memnun olduğu ürünü söyledi kız sebbo
Yani marka olarak güzel bir marka diyoruz yağı öyle cıktı diye silme
Anaaa bugün asabi gördüm seni 😬
Yok kuzum sinirli değilim yerim seni bu arada bn listeme çekmeceyi karıştırırken buldum hediye gelmişti bana az kalmış içinde bunuda bitireyim diyorum 😅@Kovahatunu

Eklentiler

• 16707570870907154032814895620011.jpg
    16707570870907154032814895620011.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 34
Nasılsınız kızlar, nasıl geçiyor pazar gününüz. Burada hava çok kapalı tam battaniye altında yatma havası.
Tam şuan tarif ettigin gibiyim cnm 12 kadar yattım kalktım cilt bakımımi yaptim kahvaltı falan yatıyorum şimdi yorgan altında arkadaşım dışarı çağırdı gitmedim hiç halim yok🤣🤣 A Ametistt

Tam şuan tarif ettigin gibiyim cnm 12 kadar yattım kalktım cilt bakımımi yaptim kahvaltı falan yatıyorum şimdi yorgan altında arkadaşım dışarı çağırdı gitmedim hiç halim yok🤣🤣 A Ametistt
Yatalım dediysek o kadar da değil. Çıksaydın hava almak iyi gelirdi.

Yatalım dediysek o kadar da değil. Çıksaydın hava almak iyi gelirdi.
Yarından itibaren zaten iş için cikicam cnm mecbur evi özlüyor insan birde haftasonu hızlı geçiyor hafta içi yorucu geçiyor ruhen fiziken yoruluyorum en iyisi yatış 🤣 A Ametistt

Nasılsınız kızlar, nasıl geçiyor pazar gününüz. Burada hava çok kapalı tam battaniye altında yatma havası.
babam geldi bize ahseni görmek istedi çok özlemiş birde ben severim diye babanem ile hala birşeyler yapmışlar yiyecek uğramış onlarıda almış getirmiş :KK70: tatlısına tavla oynadık babam tam bir hilebaz her seferinde daha da seninle oynamam diyorum ama yenilen pehlivan güreşe doymaz misali :KK70: yine oynuyorum ,napim etrafımdan babam gibi tavla bilen biri daha yok, erhan yüreğimi çekiyor sanki satranç oynuyor gibi düşünüyor :KK70:

babam geldi bize ahseni görmek istedi çok özlemiş birde ben severim diye babanem ile hala birşeyler yapmışlar yiyecek uğramış onlarıda almış getirmiş :KK70: tatlısına tavla oynadık babam tam bir hilebaz her seferinde daha da seninle oynamam diyorum ama yenilen pehlivan güreşe doymaz misali :KK70: yine oynuyorum ,napim etrafımdan babam gibi tavla bilen biri daha yok, erhan yüreğimi çekiyor sanki satranç oynuyor gibi düşünüyor :KK70:
Ya siz tam zıt kutuplar birbirini çeker olmuşsunuz enişteyle ya 😂Biriniz yavaş biriniz hızlı 😂Ama normal yay ve boğa yani 😂

Ya siz tam zıt kutuplar birbirini çeker olmuşsunuz enişteyle ya 😂Biriniz yavaş biriniz hızlı 😂Ama normal yay ve boğa yani 😂
aynen öyle benim her anlamda tamamen zıttım ama muzik dinlerkende film izlerkende seyahat ederkende birlikte çok keyif alıyoruz o herşeyi bana bırakmayı seviyor çünkü miskin düşünmeye bile üşenen biri :KK70: bende çok kontrolcüyüm :KK70: işime geliyor ,yavaşlığı da ilk sıralar kalp krizi geçirtecek gibiydi oturup ağladımı bilirim imdat dediğimi bilirim :KK70: epeeey ilerleme kaydettik başında hadi hadi çabuk çabuk diye diye güvercin adımlarla da olsa hızlandı :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X