yok içerikler tamamen farklı , bu dermoskin aha bha da exfoliye eden tüm içerikler en nazik ve oranı mükemmel tutturulmuş şekilde var. hem yüzeyi yeniliyor ,hem içten çalışıyor hem nem veriyor yağlı cilde, karma cilde yeterli nemi var kuru cilde yetmeyebilir ... senin alerjiye meyiilli cildin varya hem salisilik hem glikolik hem laktik kombo yapmış , cildinin bir kısmında dene derim önce mesela çenede sadece. bak bakalım ,1 gün gece kalsın baktın birşey olmuyor yardır gitsinSvrde olan burda var mi içerik olarak
Belki alerjinin kaynağını buluruz dokunursa yada en azindan seçenekler belli olur
Hak verdimsenin elinde çok ürün var canım bence elindeki fazlalar bitsin ondan sonra eklersin . evin mini dermoeczane oldu
Harika bir paylaşım olmuş canım güzel günlerde kullan. Bende rutinlerimi şöyle bir dizdim ve burada her gördüğümü almalıyım isteğimi durdurdum. Seninde yeterince ürünün var dedim kendime.Sabah rutinim Eki Görüntüle 3173522
Akşam rutinim
Eki Görüntüle 3173523
Haftada 1 gün peeling rutinim akşam
Eki Görüntüle 3173524
Haftada 1 akşam cilt yenileyen (agresif) rutinim
Eki Görüntüle 3173526
2 haftada bir siyah nokta Gözenek için savaş açan( fiddy metodu) akşam rutinim
Eki Görüntüle 3173528
Günlük (her sabah duş sonrası) boynuma uyguladığım bakım serumu
Eki Görüntüle 3173529
Zalım Nisa öyle bir anlatıyor ki almasam nefesim kesilecekmiş gibi oldum şu anbu dermoskin aha bha da exfoliye eden tüm içerikler en nazik ve oranı mükemmel tutturulmuş şekilde var. hem yüzeyi yeniliyor ,hem içten çalışıyor hem nem veriyor yağlı cilde, karma cilde yeterli nemi var
Tövbeler olsun bende aynı durumdayımZalım Nisa öyle bir anlatıyor ki almasam nefesim kesilecekmiş gibi oldum şu anTövbeler olsun ya, bu nasıl bir anlatım şeklidir, al koynuna uyu yani, o derece
Çok güzel anlatmış di mi?Tövbeler olsun bende aynı durumdayım
Alalım kenarda dursun mu
Aman alalım gitsin kullanırız nasıl olsaŞimdiden söyleyeyim, Dermoskin'ler en ucuz Evde Eczane'de. Sonra vay ben görmedim, vay ben duymadım demeyin.
Gözümüz doymuyor anacığım, aynı durumdayızTamam stokculuk bitti diyorum bitmiyor bir türlü
canımmHarika bir paylaşım olmuş canım güzel günlerde kullan. Bende rutinlerimi şöyle bir dizdim ve burada her gördüğümü almalıyım isteğimi durdurdum. Seninde yeterince ürünün var dedim kendime.
Haklısın canım aslında bir rutinim hep vardı ama düzenlilik yoktu grupla birlikte düzenli hale geldi.canımmçok teşekkür ederim
rutini tam oturtup gerçekten ihtiyacın olanı bilip nokta atışı ürüne sahip olunca insan asla merak da etmiyor . senin rutin oturduysa hiiiçç bozma zaten
masajı yaparken yağ kullandın mı emin olayımHaklısın canım aslında bir rutinim hep vardı ama düzenlilik yoktu grupla birlikte düzenli hale geldi.
Tamam alma fikrini uzaklaştırdım.
Masaj çenemde kocaman 2 tane sivilce çıkardı. Çişem de sivilce kusması yapıyor demişti. Salisilik krem, glikolik serum kullanıyorum dönüşümlü. Üstüne de çay ağaçlı akne bandı yapıştırdım inatla sivilceden başka bişeye evrilmeye çalışıyor. Kendi haline mi bıraksam.
Yağ kullanmadım. Yüzümü yıkadım tonikledim. Bazen peptit bazen remos un nemlendiricisini kullandım. Haftasonu 1 hafta olacakmasajı yaparken yağ kullandın mı emin olayım
yüzeyi yeniliyor canım savaş esnasında olur öyle şeylerBen sabah kalktım, burun deliğinin hemen altında, bıyık bölgesinde bir sivilce çıkıyor. Akşam oldu, bembeyaz olmuş ucu, bir kaşınıyor ki sormayın. Benim hiç böyle sivilcem olmaz normalde. Hep o glikolik asit yapıyor bunları diye düşünüyorum. Canım glikolik asitli toniğim, minnoşum neden böyle yapıyorsun ki ya?
Yüz yogasını yağsız, yüz masajını yağla yapın demiyorlar mıydı? Ben mi karıştırdım?Yağ kullanmadım. Yüzümü yıkadım tonikledim. Bazen peptit bazen remos un nemlendiricisini kullandım. Haftasonu 1 hafta olacak
Ay olsun olsun, bağrımıza basarız glikoliğimizi. Çok minnoş o ya... Gerçi sen agresif diyorsun ona, sen ne dersen oyüzeyi yeniliyor canım savaş esnasında olur öyle şeylerkolay mı onun içinde cildi soy hücre yenilenmesini hızlandır falan olacak o kadar
regl döneminde değilse ....Yağ kullanmadım. Yüzümü yıkadım tonikledim. Bazen peptit bazen remos un nemlendiricisini kullandım. Haftasonu 1 hafta olacak
Kullandığım nemlendirici ve peptit krem baya yoğun. Yağ cildime fazla mı gelir diye tereddüt ettim.Yüz yogasını yağsız, yüz masajını yağla yapın demiyorlar mıydı? Ben mi karıştırdım?
cildi yağlı ya nemlendirici de emilene kadar yeterli geliyordur canımYüz yogasını yağsız, yüz masajını yağla yapın demiyorlar mıydı? Ben mi karıştırdım?