Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Svrde olan burda var mi içerik olarak
Belki alerjinin kaynağını buluruz dokunursa yada en azindan seçenekler belli olur
yok içerikler tamamen farklı , bu dermoskin aha bha da exfoliye eden tüm içerikler en nazik ve oranı mükemmel tutturulmuş şekilde var. hem yüzeyi yeniliyor ,hem içten çalışıyor hem nem veriyor yağlı cilde, karma cilde yeterli nemi var kuru cilde yetmeyebilir ... senin alerjiye meyiilli cildin varya hem salisilik hem glikolik hem laktik kombo yapmış , cildinin bir kısmında dene derim önce mesela çenede sadece. bak bakalım ,1 gün gece kalsın baktın birşey olmuyor yardır gitsin

Harika bir paylaşım olmuş canım güzel günlerde kullan. Bende rutinlerimi şöyle bir dizdim ve burada her gördüğümü almalıyım isteğimi durdurdum. Seninde yeterince ürünün var dedim kendime.

bu dermoskin aha bha da exfoliye eden tüm içerikler en nazik ve oranı mükemmel tutturulmuş şekilde var. hem yüzeyi yeniliyor ,hem içten çalışıyor hem nem veriyor yağlı cilde, karma cilde yeterli nemi var
Zalım Nisa öyle bir anlatıyor ki almasam nefesim kesilecekmiş gibi oldum şu an Tövbeler olsun ya, bu nasıl bir anlatım şeklidir, al koynuna uyu yani, o derece

Zalım Nisa öyle bir anlatıyor ki almasam nefesim kesilecekmiş gibi oldum şu an Tövbeler olsun ya, bu nasıl bir anlatım şeklidir, al koynuna uyu yani, o derece
Tövbeler olsun bende aynı durumdayım
Alalım kenarda dursun mu

Şimdiden söyleyeyim, Dermoskin'ler en ucuz Evde Eczane'de. Sonra vay ben görmedim, vay ben duymadım demeyin.
Aman alalım gitsin kullanırız nasıl olsa
Evde eczaneden alacağım.
Tamam stokculuk bitti diyorum bitmiyor bir türlü

Harika bir paylaşım olmuş canım güzel günlerde kullan. Bende rutinlerimi şöyle bir dizdim ve burada her gördüğümü almalıyım isteğimi durdurdum. Seninde yeterince ürünün var dedim kendime.
canımm çok teşekkür ederim
rutini tam oturtup gerçekten ihtiyacın olanı bilip nokta atışı ürüne sahip olunca insan asla merak da etmiyor . senin rutin oturduysa hiiiçç bozma zaten

canımm çok teşekkür ederim
rutini tam oturtup gerçekten ihtiyacın olanı bilip nokta atışı ürüne sahip olunca insan asla merak da etmiyor . senin rutin oturduysa hiiiçç bozma zaten
Haklısın canım aslında bir rutinim hep vardı ama düzenlilik yoktu grupla birlikte düzenli hale geldi.
Tamam alma fikrini uzaklaştırdım.
Masaj çenemde kocaman 2 tane sivilce çıkardı. Çişem de sivilce kusması yapıyor demişti. Salisilik krem, glikolik serum kullanıyorum dönüşümlü. Üstüne de çay ağaçlı akne bandı yapıştırdım inatla sivilceden başka bişeye evrilmeye çalışıyor. Kendi haline mi bıraksam.

masajı yaparken yağ kullandın mı emin olayım

Ben sabah kalktım, burun deliğinin hemen altında, bıyık bölgesinde bir sivilce çıkıyor. Akşam oldu, bembeyaz olmuş ucu, bir kaşınıyor ki sormayın. Benim hiç böyle sivilcem olmaz normalde. Hep o glikolik asit yapıyor bunları diye düşünüyorum. Canım glikolik asitli toniğim, minnoşum neden böyle yapıyorsun ki ya?

yüzeyi yeniliyor canım savaş esnasında olur öyle şeyler kolay mı onun içinde cildi soy hücre yenilenmesini hızlandır falan olacak o kadar

yüzeyi yeniliyor canım savaş esnasında olur öyle şeyler kolay mı onun içinde cildi soy hücre yenilenmesini hızlandır falan olacak o kadar
Ay olsun olsun, bağrımıza basarız glikoliğimizi. Çok minnoş o ya... Gerçi sen agresif diyorsun ona, sen ne dersen o Seviyorum Gözle görülmeyen soyulmalar yapıyor di mi benim minnoşum?

Yağ kullanmadım. Yüzümü yıkadım tonikledim. Bazen peptit bazen remos un nemlendiricisini kullandım. Haftasonu 1 hafta olacak
regl döneminde değilse ....
ilaç falan içtiysen ondan kaynaklı olabilir mi? çene bölgesi hormonal ya, 1 haftadır da geçmemiş kistikleşmiş . salisilik glikolik çay ağacı her alandan vurmana rağmen ölmemesi hormonal olduğunu gösteriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…